Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość student 24 z dylematem

dziewczyna moze i nie jest zbyt mądra...

Polecane posty

Gość dziwny jest wlasciwie
20?? a wyglada na 16 :o i jeszcze ją nazwales malolatą. ech twoj problem. rob co chcesz 🖐️

20?? a wyglada na 16 :o i jeszcze ją nazwales malolatą. ech twoj problem. rob co chcesz 🖐️

Gość olenkaaa18
po co chcecie ta dziewczyne skrzywdzic co wam zrobila i od kiedy to wyglad swaiadczy o czlowieku

od zawsze wyglad swiadczy o czlowieku i prosze mi tu nie p.i.e.r.d.o.l.ic, ze nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość olenkaaa18
ale co to o niej mowie?mam kolezanke ktora wyglada jak ta,wyuazdanie...a jest w rzeczywistosci bardzo niesmiala i delikatna dziewczyna,tak ma gust kiepski i tyle

Gość dzieczka z laseczka
z duza i luzna rura bo po klubach disco szuka milosci...litosci

Gość Martiii
Przelecisz ją... ok,a co potem ze swoim sumieniem zrobisz?

Gość Nie wiem jak inni ale
ja nie szanowałabym nigdy w życiu takiej tapeciary, która wystawia się na publiczny widok niczym tania dziwka:O I DOKŁADNIE TAK SAMO nie szanowałabym nikogo, kto by ja przeleciał:o No sory, ale każdy człowiek ma swoje potrzeby. Ale jeżeli sam traktujesz się jak zwierzę, któe musi dopaść cokolwiek i wydupczyć, to nie oczekuj potem szacunku od ludzi. I nie chodzi tylko o jej wygląd i o to, ze jest żenująca. W ogóle nie szanuje ludzi, którzy nie szanują siebie i innych, seks uprawiaja dla sportu. Dla mnie to żenujące:o

Gość ehh24
dziewcze młode i głupie, zostaw ją bo pewnie później poskarży się kolegom (jak mniemam ma ich wielu) i jeszcze znajdzie się taki, co zechce bronić jej honoru..po co mieszać się w kłopoty ?? Po prostu daj jej wyraźnie do zrozumienia, że nie jest w Twoim typie, przecież to nie jest takie trudne. Zresztą dziwi mnie Twoje podejście, za co chcesz się zemścić ?? za to ze Cię nazwała gejem ??

Gość ale te fotki
sie nie otwieraja

Gość Ej no foty juz nie dzialaja

Gość gosciu_24
Ona nie jest także w moim typie, więc ja bym ją olał. A jak nazwała Cie wtedy jakimś gejem czy tam kimś to od razu dostała by wiązankę na jaką zasługuje. To jakaś tępa strzała, daj sobie spokój. Nie wiesz co zacznie gadać jak ją przelecisz - może będzie jeszcze gorzej niż jest?

Gość uważaj żeby
Ci ktoś planów nie pokrzyżował i nie doniósł dziewczynce, że ktoś sobie tak uroczo o niej dyskutuje, zanim się zdążysz zdecydować, co masz robić...poza tym, anonimowość w sieci nie jest aż tak duża, jak ci się wydaje...a może dziewczę ma prawnika w rodzinie i co??? może być gorąco...hehehe