Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie o Neo

do użytkowników Neostrady TP

Polecane posty

Gość pytanie o Neo

czy jest tu ktoś, kto ma to cholerstwo?

Gość jajajajjajajajajajjaj MAM
ja mam!!

Gość ja tez mam

Gość pytanie o Neo
dostałam do domu nowy regulamin i w związku z tym pytanie czy moge zrezygnować z tel stacjonarnego a zostawić sobie Neostradę? może ktoś się orientuje.. mam najniższy transfer a rachunki po 130zł! masakra.. stacjonarnego tel wcale nie uzywam, abonamenty mnie zabijają...

Gość ametria
Ja mam, Co jest?

Gość pytanie o Neo
albo chociaż jakoś te opłaty za dwa abonamenty zminimalizować.. ?

Gość owszem mozesz zrezygnowac
ale przemysl to sobie my zrezygnowalismy - tj z koncem umowy czyli w marcu - ale jak sie okazuje neo bez abonamentu bedzie nas kosztowalo uwaga - 113 zeta, wiec w sumie na jedno wychodzi, a tel nie bedzie. oni sobie wymyslili oplate 37 zeta za utrzymanie linii :(( cholerne telekomuna :) podobno maja im przyciac nieziemska kare, wie cmoze zmienia oplaty do marca :)

Zminimalizować możesz. O ile się nie myle, od początku roku możesz sobie założyć internet z konkurencyjnej firmy Netia, na łaczach TP. W tym przypadku musisz mieć minimum abonament tak zwany socjalny za 28 zł????????? w TP

Gość jajajajjajajajajajjaj MAM
najlepiej zrobisz idac do telepunktu.ja bylam ostatnio. tez chce cos zrobic z moim rachunkami.. ale bylam przed 15 stycznia i mi powiedzieli ze mam przyjsc po 15... Na pewno wiedzieli co i jak bedzie. .. Tylko TP na pewno im kazala na razie zbywac klientow.. Ale z tego co sie orientuje,to zrezygnowac zupelnie z telefonu chyba bedzie mozna.. CHYBA .pewna nie jestem.. Aha i ma wtedy byc jakas dodatkowa oplata,za to ze nie ma sie stacjonarmego.. Jak zwykle musza jakos cos wymyslisz zeby i tak wyjsc na swoje..Nie mniej jednak nie bedzie ta oplata chyba taka wysoka...(w porownaniu z abonentem telefonicznym)// Najlepiej idz do punktu i sie wypytaj ;)

Gość pytanie o Neo
ale nowy regulamin wchodzi w życie od 15.02.2007

Gość pytanie o Neo
co za gó*no.. 6 stron regulaminu i nic z niego nie wynika :/

Mam od soboty za 20 złotych miesiecznie. Pół roku bez ograniczeń, a po pół roku 20 zł. za 10 godzin a za dalszą godzinę 1 zł. Idż do TP i zmień umowę.