Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wuwuwuwuwu

Tak zachwalacie te randki.o2.pl a...

Polecane posty

Gość Wuwuwuwuwu

Pare razy już zakładałęm tam profil i za każdym razem miałem nadzieję, że coś z tego będzie a potem okazywało się... No właśnie co się okazywało. Okazywało się, że o ile na żywo to ja budzę jakieś zainteresowanie u dziwczyn i chętnie w sumie ze mną rozmawiają chyba (inna sprawa, że ja nie potrafie tego wykorzystać właściwie) to na tych randkach, ja pisze listy, staram się a dziewczyny odpisują z obowiązku ale każdy list coraz krótrzy. Znajomośc zamiast się rozwijać i zbliżać np do spotkania to poprostu zamiera, nie ma już o czym pisać. Nie wiem jak wy sobie z tym radzicie. Jeszcze na czacie jak rozmawialem to bylo lepiej ale jak tylko wymieniam z nieznajomą osobą listy to kiepsko.

Gość ja ja ja
a to peszek.....

Gość Wuwuwuwuwu
a no właśnie peszek i chyba w moim przypadku to nie ma sensu niestety, nie wiem jaki bład popelniam

Gość ja ja ja
bo za duzo na poczatku piszesz moze, trzeba cos zostawic na pozniej, a poza tym proponuje jak najszybciej sie jednak spotkac w miare mozliwosci :)....

Gość Wuwuwuwuwu
no ale jak szybko sie spotkac? po paru dniach?

Gość nooooooooooooooooo
a ja tam zapoznalam mojego meza i spotkalismy sie po czterech dniach odkad zaczelismy pisac ze soba. Jednak mozna jak sie chce

Gość sdsse
przecież to portal dla ludzi którzy chcą się spotykać a nie dla tych którym chce się korespondować

Gość Wuwuwuwuwu
ale kiedys jak proponowalem szybko spotkanie to dziewczyny pisaly, ze ok, ze oczywiscie ale taaak odrazu??? ze musza mnie poznac, ze za jakis czas , ja im na to ze jak mozna poznac na odleglosc no ale... pewnie mam tez za malocierpliwosci to musze przyznac

Gość nooooooooooooooooo
musisz trafic na ta jedyna :))) zycze Ci tego

Gość stostokrotka
moze nudny jestes?

Gość Wuwuwuwuwu
moze i jestem nudny, ciekawe ze dla dziewczyn ciekawy jest taki ktory napisze maloo i tlko jakies wyglupy a jak ja pisze normalnie jestem soba to jestem nudny , z reszta nie wiem, moze ten co pisze malo i wyglupy tez jest nudny, widocznie musze trrafic na taka ktory lubi moj styl

Gość gfffdgf
ja się spotkałam prawie po roku gadania.... aż trudno mi uwierzyć w to że kiedyś tak samo desperacko jak Ty szukałam na wielu portalach... znalazłam, Boże, znalazłam!!!!!!!!!!1 :) :)

Gość a ile masz lat
?

Gość a ile masz lat
wymienialiscie sie foto?

Gość Wuwuwuwuwu
22, na randkach o2 odrazu ma sie wklejone foto przeciez

Gość a ja już wiem w czym
tkwi problem...

Gość Wuwuwuwuwu
no to powiedz!!!!!!!!!!

Gość a ile masz lat
nie kazdy podaje,wiec pytam ;) A dlaczego tak młody chłopak traci czas na internet zamiast spotykac i poznawac dziewczyny w realu???

wszyscy z Tobą tu rozmawiają, ale nikt Ci tego nie powiedział...

Gość a ile masz lat
młodzi ludzie sie znmykaja w necie toz to czasy nadeszły zamiast na zywo do ludzi,korzystac z młodosci,takie portale sa dobre dla zapracowanych cierpiacych na brak czasu a nie dla młodych facetów!!!!

Gość Wuwuwuwuwu
no to powiedz wreszcie:)

mam nadzieję, że się nie obrazisz... nie chodzi mi o to...pragnę tylko coś Ci uświadomić i myślę, że to naprawdę jest to...

Gość a ile masz lat
no własnie oswiec nas :P

Gość Wuwuwuwuwu
napewno sie nie obraze!!!

Gość Wuwuwuwuwu
w ogole to ja cos powiem, z tego co zauwazylem to na tych randkach sa wciaz te same dziewczyny, od miesiecy, od lat, widocznie one maja jakies zahamowania i z zadnym chlopakiem sie nie wiaza

nie gniewaj się na mnie, ale to jest niestety prawda... robisz błędy i to jest duży problem... dzięki netowi poznajemy ludzi i nie widząc ich zachowania oceniamy po pisowni... powinieneś mieć pod ręką słownik...dobrym wyjściem jest też zastąpienie danego słowa innym jak się nie jest pewnym pisowni... zobaczysz, że to podziała...

Gość Wuwuwuwuwu
no a ja pewnie ze lepiej gdybym an zywo poznawal, przez to wszystkie problemy ze na zywo nie poznaje ale myslalem ze moze tu sie uda ale chyba guzik

Gość Wuwuwuwuwu
domyslalem sie ze o tym napiszesz ale ja czesto pisze w wordzie a potem kopiuje wlasnie zeby tego uniknac, wiec to nie moze byc przyczyna

dobrze robisz... a szukałeś tutaj ?

Gość Wuwuwuwuwu
a teraz skopiowalem moje wypowidzi na tym topiku do worda i jest tylko pare malych bledow, np zakładałęm zamiast zakładałem a inne rzeczy, które poprawił word to było poprostu celowe opuszczanie przeze mnie polskich literek, no jeszcze poprostu napisałęm razem a powinno być osobno a któryż to mój bład albo błedy Ci się tak rzuciły w oczy?