Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wuwuwuwuwu

Tak zachwalacie te randki.o2.pl a...

Polecane posty

Gość Wuwuwuwuwu
czy szukałem dziewczyny tutaj na kafeterii? tylko trochę

Gość a ja już wiem w czym
tutaj naprawdę ludzie się poznają... ja zaglądam tu już dwa lata i mam sporo znajomych... mało tego poznałam tu swoją miłość... z wieloma osobami utrzymujemy kontakt poza forum... I poznałam dwie koleżanki, z którymi spotykam się w realu...

Gość Wuwuwuwuwu
a mogłąbyś właśnie powiedzieć, które moje błedy ortograficzne Ci się tak rzuciły w oczy, bo jestem ciekaw. Na tym forum z dwóch powodów jakoś nie widzę szansy poznania dziewczyny, choć nie wykluczam. Po pierwsze tu są ludzie z całej Polski a nie tylko z mojego miasta. Po drugie ja tu pisałem sporo rzeczy, za które jest mi wstyd, więc gdybym poznał forumowiczke lub forumowiczów to mogłoby to wyjść na jaw, w końcu z ta jedyną chciałbym być w przyszłości szczery. No ale w sumie, może i tu spróbuje, tyle, że już próbowałęm i nie wiele z tego wyszło.

Gość Wuwuwuwuwu
w ogóle to prawda, że przez internet nie ma sensu. Na czacie można fajnie pogadać a potem zdjęcie się nie podoba. Tam, gdzie widac odrazu zdjęcie, charakter się nie podoba. A na żywo odrazu widzi się wygląd a i charakter w sumie też i jest szybka selekcja, nie traci się czasu na nieodpoweidnie osoby. Tylko właśnie z tym na żywo niektórzy mają problemy. Ale ostatnio znalazłem an to jakiś tam mały sposobik, może więc rzeczywiście to jedyna droga.

Gość Wuwuwuwuwu
ale prosze o pokazanie mi tych najgorszych błędów, proszę!!!!!!!!!

to są drobiazgi, ale widoczne...krótszy , od razu ....

Gość Wuwuwuwuwu
mam kolegę, ten to dopiero robi blędy...nawet ja to dostrzegam i nie moge wyjść z podiwu:)

jesteś młody, więc poznawaj ludzi...w końcu spotkasz tę jedyną, nie ma nic na siłę... poza tym każdy z nas ma chwile słabości i pisze wtedy....no wiesz ;)

ja naprawdę poznałam tu wspaniałych ludzi i spotkałam miłość, której nie szukałam...to ona mnie znalazła