Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ivarow

Zbyt wczesny wytrysk

Polecane posty

Gość Ivarow

witam wszystkich mam powazny problem. mianowicie dochodze do z byt szybkiego wytrysku w czasei stosunku:((((( nei chce za bardzo isc do sexuologa (wstydze sie i tez dlatego jestem anonimowy), moze poradzicei mi jakies tabletki lub inne leki ktore by opuznily by moj wytrysk?????

hej to kupujcie prezerwatywy ktore opuzniaja wytrysk My tez mielismy taki problem i takie kupowalismy..ale zazwyczaj u Nas jest tak ze jak za wczesnie skonczy to robimy krotka przerwe i potem znowu :) i jest ok... albo niech Twoja partnerka podczas pettingu Cie doprowadzi do orgazmu i za drugim razem zacznijcie sie kochac u Nas to pomagalo:)

Gość Ivarow
zastanawiam sie nad kupnem kremu "Corrige " na przedluzenie stosunku. czy juz moze stosowaliscie to??? jak dokladnie sie nazywaja te prezerwatywy i na jakiej zasadzie dzialaja???

Gość VYUZDANA
a po jakim czasie masz wytrysk?

Gość Ivarow
po 2-3 minutach

Gość caroli
przynajmniej sie przyznajesz , to juz krok do przodu... inni udaja Lovelasow aaaa na koniec ...

Gość Ivarow
no wlasnei chce byc takim "lovelasem":)

Gość VYUZDANA
no to masz lekki problem a ile masz lat? moze jestes jeszcze młody i z wiekiem przejdzie

Gość caroli
hahah ...czyli musisz umiec udawac i lizac duuzoooo aby zaspkoic kobite po 5 min sexie hie hie

Gość Ivarow
mam 20 lat. i tylko kilka razy uprawialem sex.

Gość caroli
tym lepiej ,wszystko przed Toba chlopaku

Gość gość
Mnie np. lekarz nie pomógł, a problemy miałem po poważnej chorobie. Sam sobie pomogłem. Brałem przez kilka miesięcy, niecale 3, iqman, to suplement. To były któreś kolejne tabletki, ale te faktycznie pomogły. Inaczej się nie dało - potrafiłem mieć wytrysk po kilku pocałunkach kobiety. Może i to brzmi śmiesznie, ale dla mnie to był dramat.