Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kokki

MUZYKA DO STRIPTIZU

Polecane posty

Michael Jackson - Dirty Diana :) widzę jak wchodzę do pokoju w ciuszku ze skórki, kurtka,mini, kozaki albo szpilki,kabaretki jakaś fajna czarna bielizna,... ciemny pokój tak, że widać tylko światło latarń z za okna, a w pokoju.... maszyna do robienia pary :P tak ciut kryminalnie :P muzyczka taka by idealnie etapami zdierać z siebie po kolei każdą część garderowy, a pomiedzy tymi momentami - zmysłowe ruchy, przechadzanie sie po pokoju seskownym krokiem, kuszenie itp :P albo ciuszek nie ze skórki... cos innego + kapelusz :P

Maroon 5 - Secret Ella Fitzgerald - Fever Beyonce - Noughty girl Nałożyć czarne szorty, koszulę, krawat, pończochy - kabaretki, czarną koronkową bieliznę, spiąć włosy w kok i podkreślić oczy czarnym eyelinerem. Załatwić fajne krzesło i umalować usta na czerwono, a facet odleci ;)

Gość morfea
faceci sikaja jak słyszą kawałek LL COOL J - doin it polecam również MAS - tell me what you want JAY-Z - can I get a ... ale to sa czarne klimaty, więc nie wiem czy wam pasują

Gość czata
Zdecydowanie Sohodolls - Stripper i Lisa Hall - Is this real

Gość kaska.
a kto zapomnial o starych, odbry przebojach? :D np. "you can leave your hat on".:D albo "you sexy thing" ? :D albo "hot stuff"? :D ja tam to uwielbiam.;D :)

Gość GlamRock
ja ze swej strony dorzuce 2 kawalki nastrojowy , zmyslowy i wolny ..... Mz Ann Thropik - Off With Your Head cos szybszego,tanecznego.... Charlie Grant & Pete Woodroffe & Simon Wilcox - Naughty

Gość Taasia2377
A ja powiem Britmey Spears "Breath on me" :)

Gość Tulii 12 28
Kurde a ja mam ochotę zrobić to przy Arash Tike tike ...:-P i nie mam pojęcia dlaczego akurat przy tym

Gość Profesor-wciekly-dzik
pedalstwo sie szerzy

Gość loathing
Cyclone - Baby Bash feat. T-Pain jezeli pomoglem to lapa w gore albo co kolwiek, kawalek wymiata, Sory ze odswiezam :P

Gość Motorocker
Najlepiej jakiś stary rock and roll, albo TSA, AC/DC i inne kapele które mają dużo takich utworów z motywem "sex, drugs and rock and roll".

Gość Motorocker
Tak bardziej w przyblirzeniu to generalnie polski rock i heavy metal z lat 80-tych: TSA - Massmedia TSA - Wpadka TSA - Kocica Test - Przygoda bez miłości Test - Źle z tym co płynie pod prąd

Nie ma lepszej muzy do zrobienia striptizu niż Samba Pa Ti Carlosa Santany.To powinien być po prostu standard dla każdej dziewczyny . Dżwięki gitary brzmią jak szept kochanków.Powolny,płynny,zmysłowy taniec w którym najwazniejszą rolę odgrywa ruch bioder.Nie zdarzylo mi się by on mogł do końca obejrzeć mój "występ"bo gdzieś tak w połowie sam już sciągał mi ciuszki... Teraz jest na stażu więc przygotowuję na jego przyjazd niespodziankę.Będzie żywiołowo.Wybralam Marroona /ChrisinęAguilera "Moves"".Bedzie gorrrąco.Na wierzchu koszulka z jęzorem Stonesów i dżinsowe,potargane ,bardzo mocno wycięte szorty.Do tego pudrowo-szare szpilki. Pod spodem gorsecik kupiony na tę okazję w New Yorkerze.Och...będzie sie działo:)

Zapomiałam o "Cocaine" Erica Claptona.Przy tej muzie mozna zrobić na prawdę odjazdowy striptiz.

Gość takitamfacet
najwazniejsze zeby laska umiała zrobić striptiz bo jak się rusza jak mucha w smole żadna muzyka nie pomoże

Gość bad bad girl
"Barka" ...

Gość pincesa z lasu
Garry nie zły wybór

Gość takitamfacet
hej princesa nie to żebym się czepiał ale niezły piszemy razem:D

Gość pincesa z lasu
dziekuje spiac jestem:D

Gość dgdhsknyealv
Deep in love - morena, Tom Boxer The Nycer - Losing control

Muzyczna propozycja Garrego jest niesamowicie piękna. Wsłuchałam się całą duszą,zatopiłam w tym egzotycznym rytmie i..nagle wpadłam w niepohamowany śmiech:) -Wyobraziłam sobie taniec Salome-Salome to Nieustraszona. Robi egzotyczny striptiz zmysłowo kręcąc swoimi pięknymi ,znalezionymi w necie pośladkami..Wije się wdzięcznie przed Nowym?Nowym w mieście?Nowym na mieście? Ma na tacy prezent dla niego : głowę.Głowę Garrego. Ech,to byłoby niezłe show:D

Gość vivaldi
Zdecydowanie ,,The limit to your love" Jamesa Blake'a. A bardziej jazzowo to Cooltrane quartet - should i stay. Gwarantuję męskie odloty ;)