Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wróżka z krainy Rupieci

ale ludzie sie postarzają

Polecane posty

mysla ze slicznie wyglądają. ja jak byłam młoda aby wyglądac na dorosłą nie wkładałam czapek, malowałam oczy na niebiesko i szminka jaskrawo rózowa, do tego brązowa konturówka, włosy musowa po trwałej i farbowne. I 3 x w tygodniu spalanie się na solarium. :O o zgrozo.Teraz stawiam na naturalność, delikanie robiony makijaż, włosy w kucyk, skromny elegancki strój, skóra jest stara i dostojna więc juz nie ma co jej mazidłami postarzac bo i tak kurze łapki widać. No i juz nie chodze na solarium.I wyglądam młodziej niz niejedna nastolatka teraz (solarka, tlenione włosy, tipsy, makijaz beznajdziejny ale ostry, rzęsy z toną tuszu, fluid az z daleka się swieci.)...

zapomniałam dodac, bo chodziło mi o Anetę Piotrowską. ma 21 lat a wygląda jak 35 letnia portorykanka, włosy ciemne doczepiane, grzywka, i czekoladowy makjaz i duzo solarki, i te sztuczne cycki , zero talii, czytaliscie w pudelku i widzieliscie? wejdzie tez na kafe tutaj na gwiazdy, tam wkleili jej fotki,wygląda jak kasia niezgoda z ta figura teraz. :O

Gość walduuuś
czyli bylas pustakiem

moze nie tyle pustakiem co taka moda była, i się człowiek chciał postarzec. A ty jestes pustakiem nadal?

Gość walduuuś
a ty tej modzie ulegalas, czyli klasyczny pustak

Gość no tak TY byłaś młoda
i TOBIE było wolno, innym młodym juz nie wolno nic robic :O

Gość dragon kłin
ja za moich czasów tez sie postarzałam , ale i uczyłam sie i tez jestem pustakiem? czy wszyscy muza byc nazwani pustakami tylko dlatego ze mieli rówowa szminke i trwałą? nie obrazaj przynajmniej bo sam jestes pustakiem. Co do Niezgodu.współczuję jej bo wole byc tym kim jestem z moim 36-38 niz z tym workiem który ubiera nazywając płaszcz:D

Gość widzisz autorko bo do
wszystkiego trzeba dorosnąć! sama piszes ze tez kiedys miałas podobny styl ale dojrzałas i trudno aby w pewnym wieku ciagle wygladac jak nastolatka. te dziewczyny pewnie tez za jakis czas zrozumieja to co ty. moze nie wszystkie ale gusta ie zmieniaja. pamietam jak kiedys w liceum nosiłam okropne glany i długie swetry zakrywajace cycki i dupe i wydawało mi sie zd wygladam super extra! i nic mi nie przemawiało do rozmumu :) a teraz smieje sie z tego, a mój styl oczywiscie sie zmienił na inny. wiec nie zgrywaj madralisnkiej na forum tylko dlatego robisz delikatny makijaz i nosisz kucyk.

Gość dragon kłin
dokarmiam bezdomne chomiki własną siarą. :classic_cool:

Gość dragon kłin
codziennie z pasją poleruje maczuge Zenka spod 3-jki :classic_cool:

Gość dragon kłin
mam jad dla tych co tez mają jad. Duzo miałam do zaoferowania kilka lat temu, zakładałam świetne tematy, były poruszane super tematy zyciowe, opoowiadałam o sobie, doradzałam, pomagałam, odpowiadałam na pytania ale zawsze ktos schrzanił to. A szkoda. Dlatego teraz nie staram się specjalnie. siedze by zabijac czas, ot to.

Gość Mirellkaaaaa
ja osobiście bardzo lubię Anetke P. Uważam że jest nadal bardzo ładna...może troche za dużo solarki ale mimo to fajna laska z niej :P :P

Gość walduuuś
dragon kłin uleganie tak tandetnej modzie w kwestii wygladu jest niedojrzałością i ekstremalną próżnością, osoby tak się zachowujące potocznie nazywane są pustakami - oczywiste, że dotyczy to tylko tej sfery, więc nie rozumiem dlaczego się oburzasz??? ja tylko nazywam rzeczy po imieniu, a że dosadnie to już moja sprawa jak widzisz mam podstawy by nazwać Cię pustakiem, a Ty jakie masz podstawy by mnie tak nazywać???? słucham

Gość walduuuś
i jak? nie masz nic do powiedzenia?

Gość ja uważam
że jednak zazdrościsz tej młodości...jestem ciekawa gdzie mieszkasz, w naszym mieście dziewczyny nie chodzą ubrane i pomalowane w taki sposób jak opisujesz :/

Gość marzycielka o spokoju
nie brazaj waldus ludzi bo widac ze nie wiesz co to słowo oznacza, być moze rodzice do ciebie tak mówili i znajomi. nie słyszałamnigdy czegos podobnego ze jak jest moda na trwała i połowa polek ma trwałą to sa pustakami. jestes walnięty. Jak jest moda na wielkie okulary to tez oznacza ze wszystkie aktorki, kobiety , pioseknkarki, docetki sa pustakami bo taka jest moda?

Gość walduuuś
czytaj uwaznie o czym jest mowa w topiku, bo na pewno nie mowimy o modzie na jakies tam okulary :o

Gość dragon kłiNN
Ktos kto mówi o innych pustaki sam jest pustakiem, ot to co mam ci do powiedzenia. To ze jest moda na rózowy kolor i wszyscy go nosza to wcale nie znaczy ze sa pustakami. Jak jest moda na loki i polki chca byc modne i robia sobie trwała to tez nie znaczy ,że sa pustakami. Kto ciebie tak w dzieciństwie nazywał ze uzywasz tego słowa? Pozatym kolejna sprawa, ktos nie doczytał, ze autorka pisała ze ubirała się tak i malowała dawno temu jak była moda taka , a nie ze teraz tak jest pustakuprzez wielkie P.

Gość ignoruj waldusia
facio sie nudzi i szuka zaczepki:D

Gość walduuuś
boze co za kretyństwo tu siedzi, ja pier­dole :o 1) nie mówimy o modzie na jakiś pieprzony kolor, czy okulary, mówimy o czymś więcej, o modzie na postarzanie się a nie na jakieś poszczegolne elementy wyglądu!!! 😠 2) twierdzisz, że czegoś niedoczytałem, a zauważyłaś że do autorki pisałem w czasie przeszłym?????? napisałem "czyli BYŁAŚ pustakiem" zczaisz to wreszcie bezmyślna kupo mięsa????????????? :o:o:o

Gość kaczeniec złocisty
ten waldus nie ma chyba kobiety i brak mu sexu, czepia się chłopina:D

Gość walduuuś
kto się czepia, ten się czepia, widać aż nadto wyraźnie

Gość walduuuś
przeżuwam resztki starych opon od Ziła wierząc, że w ten sposób pomagam sprawie niepodległości Tybetu :classic_cool:

Gość walduuuś
tak wlasnie kończa sie dyskusje jak pustak nie ma argumentow i plecie bzdury :)

Gość makijaz jest tylko
do korekcji urody:D nie do jej braku:P