Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Astaroth77

Dlaczego...

Polecane posty

Moja dziewczyna poroniła wczoraj w 7 tygodniu ciąży. Dlaczego coś takiego spotyka ludzi którzy cieszą się z faktu pojawienia się dziecka? Chetnie bym komus przywalił...

dziewczyna...a nie żona? chociaz z drugiej strony kto powiedziałz ę trzeba być małużeństwem zeby miec dziecko ;) nie wiem dlaczego tak się dzieje.

jeśli by to tobie pomogło to nawet dałabym się uderzyć przykro mi... :*(

Gość Marttaa
zgadzam sie z toba,ja prawdopodobnie jestem w ciazy,malo tego ze wpadka to pewnie bez problemow dochodze cala ciaze,a ludzie ktorzy chca dziecka to staraja sie o to bardzo dlugo,a jak sie doczekaja to sa komplikacje

Gość moze przywal jej

ja też nie rozumiem krzywdy małych dzieci my już mamy córeczki, będziemy trzymać za was kciuki by wam się też udało

Nie jestesmy jak na razie małżeństwem ale to się zmieni z czasem. My nie planowaliśmy tego dziecka ale oboje bardzo się cieszyliśmy z faktu że będzie. Wiem że takie rzeczy się zdarzają ale dlaczego właśnie jej! Przeszła trochę w życiu i nie zasługuje na to aby los ją tak doświadczał. anka_23.... z tym uderzeniem kogoś to tylko taka przenośnia.. Po prostu muszę wyrzucić z siebie całą złość na los, Boga, nie wiem sam na co...