Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co jeszcze mogę wypróbowaćc

CO MOGĘ JESZCZE WYPRÓBOWAĆ NA WYPADANIE WŁOSÓW ??

Polecane posty

stosuję olejek rycynowy z żółtkiem - nic łykam witaminy odp. - nic szampony - nic dieta - nic nie chcę być łysa 😭 po jakim czasie ewe udać się do lekarza ?? Mi wypadają włosy już ok 5 tyg. :(

Gość _nina
możewsz wypróbować preparaty do wcieranie w skórę głowy: ampułki Radical, Seboradin lotion, a z droższych amułki Vichy Dercos. na rezultat trzeba poczekać czasem nawet 3 miesiące. oprócz tego witaminy i łagodny szampon.

Proponuję maskę do włosów WAX, mozesz ją kupić w aptece, moim zdaniem jest rewelacyjna.

Gość niebieskooookaa22
a moze badanie tarczycy? czyli endokrynolog? a do dermatologa bym się wybrała, jakby tarczyca była zdrowa :)

Gość Alexxxa
Czy te włosy zaczęły ci tak nagle wypadać czy to skutek np. odchudzania? Mnie zaczęły wypadać po odchudzaniu, opanowalam to po 2 miesiącach. Moja metoda: odzywka wax, szampon seboradin niger, tabletki skrzypovita, odżywka Joanna do włosów tłustych ze skłonnością do wypadania (albo cos takiego)

Gość kaczuchas
Tak spróbuj Wax-a - ta maska polecana jest też osobom po chemioterapi.

Gość a ile kosztuje to odzywka

Gość kaczuchas
cos okolo 20 zl

Gość asia-23
wcieraj przed myciem nafte kosmetyczna z bio-pierwiastkami nic lepszego niema

Gość aniaaaaaa.
hmm a ta nafte to tak po prostu sie wcziera?? moze to glupie pytanie ale ja jej nigdy njie stosowalam

Gość uSia_
hej, ja kupilam WAXa na domzdrowia.pl 480g za 22.89 PLN plus dostawa 6.50, ale kupowalam tez inne rzeczy dodatkowow [ a mają tansze] wiec razem mi się oplacalo :) Pozdrawiam

kupiam wczoraj w aptece za 24.50 od jutra zacznę stosotwać - mam nadzieję, że pomoże :( jestem szatynką, i pani doała mi tę odżywkę do włosów jasny tzn. z rumiankiem :O, ehhh no ale pewnie i tak stosowana raz na tydz. jak jest napisane na opakowaniu nie rozjaśni za dużo włosów. najważniejsze, niech przestaną lecieć

Gość misiasia
Też urzywam Waxu i faktycznie włosy jakby mniej mi wypadają. Ale czy patrzyłyście na skład tej maseczki? Same szkodliwe substancje na początku! Jak często można stosować Wax, żeby nie zaszkodził? To tej pory stosowałam co trzy dni na godzinę pod folią i ciepłym ręcznikiem, ale nie wiem czy nie za długo i za często...

a ja dłuugo cudowałam, aż wreszcie porzuciłam te wszytskie zabiegi i...łykam dzień w dzień jedną tablę VIGORU do tego magnez z wit B (przeciw stresowi, bo jak wiadomo, on też w znaczący sposób powoduje wypadanie włosów) i co?jak ręką odjął!!:D

Gość misiuleczka
polecam neril, szampon i tonik. mi długo nic nie pomagało.. a było tego mnóstwo: drożdże z 5 opakowań, prepaaty multiwiatminowe, skrzyp, merzspecial, virtapil, vichy dercos, wella profesjonalna... Nic a neril to mojue wybawienei tylko efekty sa po jakims czasie, nie od razu... kilka tygodni musi minąć minimum. Tak samo suplementy bierze sie je ok 3 meisiące iw tedy jak nie pomoga tomożna stwierdzic że niebyły oodpowiednie. Ale co najwazniejsze idź do elkarza i wyklucz wszystko co wiąże sie z chorobami... A 5 tygodni to ani długo wypadania,ani na tyle długo terapii żeby coikolwiek pomogło

Gość misiuleczka
a i co najwazniejsze nei wszystko naraz... nadmair może szkodzić bardziej niz niedosatetek. poza tym włosyna początku takich kuracji zawsze bardziej wypadaja i jest to naturalny efekt, wypychanie przez nowe włosy z cebulek tych które i tak by wypadły bo sa za słąbe... więc spokojnei stosuj jakąs kuracje i czekaj na efekt... stres też włosom szkodzi

Gość Agusia-81
Polecam tabletki Merz Special. Mnie pomoglo, czego i Tobie zycze :-)

Gość wiki6
mnie tez strasznie wypadaly jak zaczely sie problemy z tarczyca teraz biore tabletki na tarczyce przepisane oczywiscie przez endrokrynologa do tego przez trzy miesiace lykalam revalid robie maseczki \z zoltka i oliwy myje szamponem revalid a po nim balsam revalid moje wlosy znowu sie pieknie ukladaja sa geste krecone naturalnie i przestaly wypadac zauwazylam pod grzywka bardzo duzo nowuch wlosoe jak narazie prostych niesamowite sa juz sporej dlugosci trzeba byc cierpliwa i nie brz sie za wlosy tylko od czasu do czasu ale wciaz im musimy pomagac teraz po trzymiesiecznej kuracji tabletkami revalid biore witapil a di revalidu wroce na jesien musi byc przerwa szampon uzywam juz drugi jest swietny tylko zawsze musze uzywac obalsamu teraz revalid bo inaczej bym miala spore problemy z rozczesaniem .ZYCZE powodzenia zrob badanie tsh na tarczyce i idz na usg tarczycy tylko do endrojrynologa

Gość tester
LOXON 5% w aptece na recepte. kazdy dermatolog CI wypisze recepte. Polski lek ma to samow sobie co amerykanskie ale kosztuje po polsku - jakies 30zl. Starcza na miesiac... Jest to jedyny LEK - czyli cos co dziala. na porost wlosow

Gość a rbilas badania
morfologie chocby?Niechorowałas na cos? Nie odchudzalas sie? Stres? jeszcze siemie lniane pomaga, ale najpierw zie przebadaj

Gość Siuup
Nie ma na co czekać, idź do trychologa i po badaniach on C***owie co i jak i pomoże lub skieruje gdzie trzeba :) Bez sensu coś brać co nie pomaga a tylko portfel lżejszy ;/ https://www.youtube.com/watch?v=dxU4g21YEuI