Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kvanilla

pozew o rozwód

Polecane posty

Gość ja siem doloncze z zapytaniem
hehe dziubas..pomozesz mi napisac moj w razie co ??

Niby po co? Przecież Twój facio jest całkiem w porzo. Ale jeśli już to pamiętaj, że do pozwu musisz dołączyć akty USC dotyczące urodzin (przynajmniej Twoich), odpis aktu zawarcia małżeństwa ew. odpisy aktów urodzin dzieci. W zasadzie powinny być to oryginały (wzgl. kopie notarialnie poświadczone). No i nie sądź, że na pierwszej rozprawie cała machina od razu ruszy. Sąd jest zobowiązany na podstawie przepisów kpc i krio przeprowadzić próbę postępowania pojednawczego pomiędzy małżonkami. Ponadto na rozprawie nie wolno się podszywać. Może być to uznane za obrazę sądu. :-P ;-)

Gość wkurzona Eryka
:D :D :D :D :D Dziubas nie bądź żyła :D

Gość wkurzona Eryka
Ostatnie co można powiedzieć o tym u to to, że jest w porzo :D Jak się elokwentnie podszyje, może Sąd uzna to jako okoliczność na jej korzyść :P

Gość wkurzona Eryka
to tym faciu miało być, a zostało samo "u" :-0

dziekuje 🌻 nie no ja tak na w razie co..jak bede miala 60 na karku moze sie zglosze :D

Gość wkurzona Eryka
Lubię siadywać na szczycie podniesionej rogatki przy przejeździe kolejowym w Gołańczy i robić tam na drutach antyreumatyczne wełniane majtki dla leciwych kapibar. :classic_cool:

natomiast moim najnowszym hobby jest złośliwe obrzucanie ekspedientek ze sklepu mięsnego w Rawiczu zużytymi bateriami rtęciowymi, przy czym najbardziej mnie podnieca jak celnie trafiona w okolice odbytu ekspedientka odwraca się sycząc: "Won ze sklepu, psychopatko!" :classic_cool:

hehehe zawolanie tej pani nawet mi pasuje 🌻

świadectwa urodzin tylko dzieci małoletnich swoje nie akt małżeństwa trzeba dołączyć od 2005 roku nie ma rozprawy pojednawczej, więc może skończyć sie na jednej, dwóch góra (jesli są dzieci i trzeba udowodnic za pomocą świadków, że jest się dla nich odpowiednim opiekunem) i to niekoniecznie