Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nefrytowy_Krab

Zakochałem się.

Polecane posty

Niegrzeczna: nie ma letko. Jak zwykle zakochałem się w osobie z drugiego końca Polski. No i same szczęśliwe chwile są mało ambitne :) New Hope: pisałem, że ze wzajemnością? Cóż, mogę tylko współczuć

Gość NEFRYTOWY...
SZCZĘŚCIARZ z Ciebie.GRATULACJE!

Achh Krabik romantyku słodki ;) No to faktycznie nie trafiłam to powiem tak: Szczescia i wytrwałosci :) Jak to cos pieknego i wyjatkowego to jakos dacie rade ;) Dla chcacego nie ma nic trudnego :)🖐️

Gość NEFRYTOWY...
ups jak to pisałam nie wiedziałam,że bez wzajemności.SZczęśliwy?

Gość krabiku
zdradz cos o swojej ksiezniczce :D jaka jest, co lubi, jak wyglada

Ech, New Hope - współczuję ci, zgorzkniały biedaku. Ale nic się nie martw. Wiosna niedługo, może sobie kogoś znajdziesz. Albo i nie. W sumie dobrze, bo po co ma się dziewczyna marnować? NieGrzeczna: mamy pół roku na zobaczenie, co się wykluje. Później któreś z nas zmieni uczelnię, i tyle :D Dla mnie bomba, absence makes heart go fonder, nie? Ech... jestem w tak romantycznym nastroju, że mi się nawet nie chce włączać mojego alter ego.

Gość ona29//
no to gratulacje--ja tez sie chyba zakochalam, tzn moze nie ja ale chlopak ktorego poznalam sie we mnie zakochal, ale jest spoko i go poznaje to moze tez sie zakocham

Gość NEFRYTOWY...
hehe internetowa milość nie ma żadnych szans,chociaż przez kabelek można myśleć inaczej,ale jej nie dotkniesz

Gość do Nefrytowy_Krab
przykro mi moj robaczku, ale ja juz się odkochałam, kocham teraz faceta z klasą, bo ty jej nigdy nie miałes i nie będziesz miał

Gość outot
Nefrytowy, kojarzę twoje niektóre teksty i muszę powiedzieć że miałam o tobie lepszą opinię. Jak to się stało że zakochałeś się w kimś kto przebywa tak daleko? Można coś z tym zrobić (zmniejszyć dystans, odkochać się)? Ale to chyba nie jakieś wirtualne zadurzenie?

Exactly ;) No to gitarka :) (nie właczaj alter ego-z taka odmiana Ci do twarzy;) :P) O to widzę,ze nie jest tak zle,a wrecz przeciwnie :) Początki sa najfajniejsze i te motylki w brzuszku :D Powodzonka🖐️

Jejku, skąd wiesz, że internetowa? Przez internet się poznaliśmy, zakochaliśmy się \"w realu\". Bosh, że powiem z małoletnia, co za ludzie. Przez kabel, phi. \"krabiku\": jest najpiękniejsza, najmądrzejsza, lubi mnie. Może to niezyt oryginalne, ale takie postyrzeganie świata jest dość typowe dla zakochanego faceta :)

outot: najzwyczajniej w świecie. Idziesz z koleżanką bulwarem nad Wisłą, w którymś momencie obracasz się do nie twarzą, światło pada jakoś tak specyficznie, że widzisz, iż jest to najpiekniejsza osoba na świecie - i wtedy cię TO dopada. Niezbyt oryginalny scenariusz ;)

Gość krabiku
wiec, nie zawistna (czyt. szczesliwa i spelniona) czesc tego forum zyczy ci wszystkiego naj i jak najdluzej ciesz sie stanem "rozowe okulary" - :D a stan ten moze trwac baaaardzo dugo ;)

Gość fajny fajny
z Ciebie gość .Szczęścia Ci życze

Gość ulkkkkkaaaa
nefrytowy zakładasz topik i znikasz?Wracaj i opowiadaj kobietom o miłości .Wiesz my tu prawie wszystkie czekamy na milość

Iii, a co tu mówić. A w topiku zrobiło się albo słodko, albo wrednie. Na jedno i drugie odtrutką byłoby spuszczenie ze smyczy mojego alter ego, ale jakoś nie umiem go wykrzesać :(. Cholerna miłość, zniszczyła mi moją rozszczepioną internetową osobowość :D

Gość New Hope im częściej
Cię czytam , tym chęniejsza jestem do podnia Ci namiarów na psychologa...masz problem kolego... ;)

No ma. I to jest piękne. Piękne. Cudowne. Ślicznie patrzeć się na cudze, źle maskowane, nieszczęście. Prawie tak cudowne jak ta obleśna miłość, co to ją Krab odczuwa.

Gość ona29//
zamiast mu gratulowac ze sie zmienil to jakies wywody tutaj wypisujecie,,,,,szkoda ze nie widzieliscie zakochanego faceta...ja ostatnio czesto takiego widze i naprawde jest tak jakos dziwnie, inaczej i w ogole....

Gość To GRATUKUJĘ

Gość Zelbstmord
:-) Przejdzie Ci wkrótce. Z moich obserwacji wynika, że "zakochanie" trwa obecnie statystycznie licząc, jakeś 36 godzin. No, chyba że Twój przypadek jest specyficzny. Pobawię się w jasnowidza, Krab - powiedzmy, jakieś 11 dni :-)

Pewnie, że mu przejdzie. I wreszcie odzyskamy naszą rozszczepioną osobowość, tak, mój ssssskarbie, glum, glum, wssssstrętna, wssssstrętna M., chce nam Kraba zabrać, glum, biedniśmy, tak, nie, glum-glum. PS: Czy nie powinno być aby \"Selbstmord\"?

Gość Zelbstmord
Nie, mój drogi, wiem co piszę :-) Miał być i jest właśnie "Zelbstmord" :-)