Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I nie są dziewicami

Czy są tutaj jakieś dziewczyny które nigdy nie uprawiały przygodnego sexu

Polecane posty

Gość defekator
nikogo nie wyzywam, tylko nazywam rzeczy po imieniu. paniała sucz?

Gość defekator
ssij🖐️

Gość ...no nie wierze
, ze tu nie pisza same smarkacze, przygodny seks to nic zlego jesli czlowiek jest wolny i odpowiedzialny (zabezpiecza sie!), sama mialam takie przygody, od ladnych paru latek jestem szczesliwa mezatka, a mojemu mezowi w zyciu nie przyszloby do glowy wypytywac mnie o szczegoly czy robic jakies wyrzuty, moze dlatego, ze nie wyszlam za gowniarza. Nasze zycie seksualne jets baaardzo udane, czasem zapraszamy kogos do lozka, lubmi rozne urozmaicenia, co nie przeszkadza nam byc kochajacym sie malzenstwem i porzadnymi ludzmi. Ludzie, zamiast frustrowac sie seksualnie, czerpcie przyjemnosc z zycia, a swoje wyzwiska mozecie schowac dla siebie, bo przejmie sie nimi moze tylko jakas wystraszona dziewoja.

Tak uwazacie, szanuje sie i sex chce uprawiac z osoba ktora bede naprawde kochac i bede z nia. ale dotykanie sie i calowanie to cos zlego jak robie to z kis kogo znam i zajebiscie mi sie podfoba

Gość ...no nie wierze
dodam jeszcze że nie prrzeszkadzają mi odchody mojego męża na moim ciele, akceptuję go w 100 procentach!

Gość ...no nie wierze
jak juz ktos sie podszywa, to niech to chociaz robi inteligentnie lub smiesznie.

Gość no coz ......
czasami zapraszacie kogos do lozka ? tzn ze jestescie dosc otwarta para :)

Gość miałam okazję
widziałam jak fajnie traktowane są te laseczki.. biegaja od jednego do drugiego a jak im sie znudzi ruchania z nimi to wtedy faceci dosłownie je odpychaja od siebie... o takich laseczkach jest mowa ze niby one takie cool są

Gość pokahontas
za duzo tu moherow

Gość Panna taka sobie
Nie chodzi o to, zeby to robic z kazdym i wszedzie i dowartosciowywac sie w ten sposob. Ale jesli ma sie ochote, okazje i faceta, ktory ci sie podoba, to dlaczego nie? Warunek jest taki, zeby przy tym nie robic nikomu zadnego swinstwa.

Gość miałam okazję
..no nie wierze , ze tu nie pisza same smarkacze, przygodny seks to nic zlego jesli czlowiek jest wolny i odpowiedzialny (zabezpiecza sie!), sama mialam takie przygody, od ladnych paru latek jestem szczesliwa mezatka, a mojemu mezowi w zyciu nie przyszloby do glowy wypytywac mnie o szczegoly czy robic jakies wyrzuty, moze dlatego, ze nie wyszlam za gowniarza. Nasze zycie seksualne jets baaardzo udane, czasem zapraszamy kogos do lozka, lubmi rozne urozmaicenia, co nie przeszkadza nam byc kochajacym sie malzenstwem i porzadnymi ludzmi. Ludzie, zamiast frustrowac sie seksualnie, czerpcie przyjemnosc z zycia, a swoje wyzwiska mozecie schowac dla siebie, bo przejmie sie nimi moze tylko jakas wystraszona dziewoja boze jakie zepsucie... oj tak napewno jestescie kochajacy sie małżeństwem skoro jedno drugiemu pozwala na zdradę tzn że nie jesteście ze soba do końca szczęsliwi

ale chyba należy oddzielić sporadyczny przygodny seks dojrzalej i świadomej swoich potrzeb kobiety, od durnych nastolatek, które idą na imprezę, piją dużo a potem bzykają się z jednym, dwoma, trzema nieznajomymi facetami... Tydzień później to samo

Gość ...no nie wierze
jestesmy szczesliwi, ale lubimy trojkaciki. To, ze sie nie kocha zawsze w pozycji misjonarskiej nie znaczy, ze brakuje nam milosci i szacunku :D

>miałam okazję, ale zaproszenie kogoś do łóżka to nie taka typowa zdrada. To raczej jak zabawa z gadżetem ;) W każdym razie jeśli obojgu to pasuje i żadne z nich nie czuje się przez to odrzucone to czemu Ty masz jakieś wątpliwości? A skąd wiesz, że Twój facet bez Twojej wiedzy nie skacze na boki? to chyba dużo gorsze dla związku...

Gość hheheheheh
można się kochać w różnych pozycjach - ale nie koniecznie potrzebne są do tego trójeczki :-D litości

wiesz kro, piszesz tu o nastolatkach. A takie kobiety powyżej 20 to chyba nastolatki już nie są. A pełno takich....

Gość no coz ......
nie ma to jak trojkaciki :)

Gość Mała Nanusia
mama 25 lat i nigdy nie uprawiałam seksu bo mam za wąską pochwe i mój były chłopak po paru próbach zwątpił i mnie zostawił i mam teraz uraz :(

Gość a ja lubie oj lubie
trojkaciki, coz, kazdy lubi cos innego, troche tolerancji!

Gość Mała Nanusia
a bardzo bym chciała tak bez zobowiązańchoc raz ale boję się ze kotś mnie wyśmieje bo jestem za wąska i się nie da

glaniaro, napisałam o nastolatkach, ale masz rację, podchodzą pod to jeszcze starsze dziewczyny, które mają w glowie pusto jak wyżej wymienione nastolatki. Nie wszystkie oczywiście. Ale sporo jest takich. Zwykle durne tlenione blondynki, które oprócz ładnej wytapetowanej buzi nie mają nic do zaoferowania, więc nie są nikomu do niczego innego potrzebne... Ale te nastolatki z wiekiem się nie zmieniają, więc niektóre starsze dziewczyny też się tak zachowują :)

Nanusia - jesteś wąska to traktuj to jako atut :D Zresztą ilu na tym świecie chodzi facetów, którym matka natura pożałowała cm w obwodzie.. .:)

JA! :) Nie miałam nigdy żadnych jednonocnych wyskoków ani przygodnego sexu!!!

Gość abcdefgggggggggggg
ja tez :) tylko z mezem !

Gość eeeeeeeee tam
moja żona miała przede mna kliku facetów i kilka przygód przygodnych też i jakoś mi to nigdy nie przeszkadzało ani nie wpłynęło negatywnie na nasz związek. to kwestia dojrzałości, nic więcej