Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jgjghjg

mozecie sie wypowiedziec na ten temat?

Polecane posty

Gość jgjghjg

otoz... gdzies w Polsce mieszkala matka z 29-letnia corka... corka sie zakochala w 56 letnim,zonatym,dzieciatym mezczynie.(majetnym,na wysokim stanowisku) cala rodzina,znajomi-wszyscy-mowili corce,ze taka znajopmosc to nic dobrego!!! oprocz matki........ matka widziala w owym mezczynie dobrego partnera dla corki. popierala te znajomosc,zapraszala mezczyne do domu,donosila obiadki...widziala oczyma wyobrazni swa corke w pieknej willi z basenem. corka zaszla w ciaze.......urodzila dziecko......mezczyna nadal trwa przy swojej zonie,a do matki swojego nieslubnego dziecka wpada codziennie na godzinke.pieniadze jakies tam daje,ale doscyc marne... i teraz zmierzam do celu:matka dzien w dzien powtarza corce ze trzeba bylo sie szanowac!ze dziecko nie bedzie mialo teraz ojca!ze co ludzie powiedza!i takie tam... dretwa ta moja historia,ale nie sadzicie,ze matka ...ze matka tak nie powinna postepowac? ps-nie jestem ani matka ani corka z tej opowiesci.

Gość kolegen
strescisz?

Gość matka jest niezrównowazona
psychicznie, a córka powinna wziąźć od ojca dziecka kase i wyprowdzic sie, bo zycie z taka matka jest niezdrowe.

Gość jgjghjg
dziekuje za zainteresowanie tematem

Gość zdziwiony Zygmunt
i tak dla mnie najwazniejsze jest to , ze Pani Dorota Wellman jest najpiekniejsza Polką.

Gość annanasek
matka jakas pierdolnieta. kasa przyslonila jej wszystko a swoja droga to corcia jest dorosla wiec zdaje sobie sprwawe z sytuacji wiec niech kaze matce sie zamknac i niech ulozy sobie zycie.

jgjgjgj - no czy ty własnego rozumu ie masz , zeby w wieku 29 lat słuchać mamusi , a jesli słuchasz to nie miej do niej teraz pretensji. Matczyna chce teraz wyjśc z tego z twarza , ot wszystko. Najlepiej odseparujcie się od siebie i póxniej nie miejcie do siebie pretensji ...

Gość jgjghjg
Aliska-nie,nie,akurat jestem siostra... i nie wiem czy ja mam cos z glowa czy inni:O po prostu chcialam to sprawdzic. bo cale zycie slyszalam od matki,ze to ja jestem "niezyciowa":o