Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta to świnia

17 dzieci w Polsce z nieprawego łoża co czwarta ma kochanka

Polecane posty

Gość kobieta to świnia

Co czwarta z nas zdradza! Narzeczony w domu czeka z kolacją, a my w tym czasie z kolegą z pracy... Dlaczego zdradzamy? Co nas pcha w ramiona innego? "Tomasz nie lubi eksperymentów, nowości. Kochałby się w pościeli, oglądał telewizję, poszedł na spacer przed snem. Owszem, zrobi kolację - kanapki z tatarem i ogórkiem. Żadnych świec i drinków z wisienką" - opowiada Karina, która wynajmuje mieszkanie z narzeczonym od dwóch lat. Od niedawna współpracuje z Karolem i czuje podekscytowanie. To tęsknota za przygodą, romantycznymi przeżyciami. "Kobiety tęskniły do tego zawsze, ale kiedyś godziły się z rzeczywistością: był czas narzeczeństwa, a potem proza życia rodzinnego. Teraz nie muszą się godzić - jedynym strażnikiem wierności jest potrzeba bycia fair. Ta często przegrywa z nakazem: chwytaj przyjemność. Kiedy temperatura erotyczna w stałym związku spada, młode kobiety nie mają oporów, żeby szukać ekscytacji poza związkiem" - tłumaczy seksuolog dr Wiesław Czernikiewicz. więcej tutaj http://kobieta.interia.pl/seks/seks/news?inf=858881 ale wy jesteście :o

a takie tematy sa juz nudne...kolejny facet który próbuje podniesc sobie samoocene obrazając kobiety??najpierw spójrzcie na siebie a potem oceniajcie nas...

Gość no commment
trzeba korzystać z życia póki dupa zgrabna i cycki jędrne wierność zostawmy na starość :P

Gość miało być 17 procent dzieci
w polsce jest z nieprawgo łoza :D czyli Polacy to sami rogacze

Gość no to ja sie wypowiem
Faceci i tak czesciej zdradzaja niz kobiety:p:p

Gość babom sie w glowach przewala
a winni sa faceci oczywiscie. adoruja , przymykaja oczy wyreczaja , graja dzentelmenow, ,,,, nie tedy droga panowie kobieta toTYLKO kobieta tak samo jak facet to tylko facet zadne nie jest czyms lepszych. one maja swoje zadania jak i oni one probuja nas zdebilic a wiekszosc z nas na to pozwala , to wielki blad ktorego wszyscy predzej czy pozniej zaluja. tak ze panowie wzywam was byscie swej dumy osobistej nie tracili dla podrasowanej urody , cwaniackiego leniwego harakteru.one tylko na tym koniku jada ze nas nasz poped dominuje wiedz nie badzmy niewolnikami swoich hormonow !!!

Gość znów prawiczek sie przejmuje
naszą moralnością tak koleś my sie pieprzymy ty walisz konia

Gość babom sie w glowach przewraca
pracuje miedzy lludzmi 12 godzin dziennie . obserwuje plcie porownuje z wlasnymi doswiadczeniami i slabo mi sie robi jak niekiedy damskie zagrywki widze. a z tym prawiczkiem i koniem nie masz racji to ja wybieram ktora mi wejdzie do lozka i kiedy :classic_cool:

Gość znów prawiczek sie przejmuje
pewnieeeeee widze to jak bys stał obok

Gość ruchajło gawrył
nie.on nie wali konia.4 razy w miesiącu dyma dziwki i taniej wychodzi niż babsko /podobne do ciebie lala wyzej/ w domu.

nie wiem kto tutaj zabiera glos ale jesli jestes kobieta to mnie twoj ton nie dziwi i nie bede sie sie na twoj temat rozpisywac a jesli jestes facetem (w co nie wierze) to prykro mi ale dokladam cie do mojej statystyki przegranych , slepych i niezdolnych do rozwoju.

ktos tu uzywa pomaranczowego wieloniku zeby mi sie tak naprawde przykro zrobilo 😭 :O

nie ma sie z kim podraznic , szkoda bo mam dzisiaj ku temu wene a autor splodzil dziecko i porzucil :O

Gość tuptuptuptup