Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosia 23

ciąża a kłucie w brzuchu

Polecane posty

Gość zosia 23

jestem w ciąży jakis 3 -4 tydzien nie dostałam okresu i test pozytywny, ginekolog potwierdził.... niebawem pierwsze usg... niepokoi mnie tylko klucie w brzuchu a to z prawej a to z lewej strony albo od dołu... wiem ze macica się powiększa, ale czy to tak kłuje? lekarz kazał brać no-spe i lezec jak boli... no ale czy to jest niebezpieczne? ktos tak miał?

Gość szatyneczkaaa
Ja tak miałam i miałam straszne wzdecia. Lekarz mi przepisał równiez nospe ale jej nie brałam bo tam pisze ze lepiej nie brac wiec wolałam cierpiec.

ja miewam takie kłucia, zwłaszcza jak gwałtownie wstane z łóżka albo jak za długo siedze w jednej pozycji, ale są to kłucia nie na tyle uciążliwe zeby musieć brać nospę

Gość zosia 23
juz dzis przeszło... fakt ze brałam nospe jak lekarz kazał ( nic tam nie pisało by nie brac) i fakt wzdecia tez mam... pragnienie olbrzymie, sennosc i kłucie dobrze ze to ostatnie ustapiło

klucie jest normalne-tylko ja miałam duzo pozniej, nie mogłam przez to chodzic bo czułam jakbym miała kolke nospa jest bezpieczna-działa rozkurczowo mozna brac nawet 3 razy dziennie, albo doraznie jak boli brzuch.