Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakajakaja

antywirus POMOCY!!!!

Polecane posty

Gość jakajakaja

blagam pomozcie, mam zawirusowany komputer, dajcie jakis link do programu najlepiej po polsku i darmowego ktory po zainstalowaniu mi to oczysci, bardzo prosze, nie znam sie na komputerach, ale esli to bedzie proste to pewnie sobie poradze, POMOZCIE!

Gość jakajakaja
nikt mi nie pomoze?:(

Gość jakajakaja
ten z onetu i ostatni mi nie wyskakuja w ogole, ale ten z dobrych programow wlasnie sie instaluje, co potem bede musiala zrobic? czy program mi sam przeskanuje pliki>? czy bede musiala cos zrobic? pomozcie, jestem laikiem a zalezy mi zeby komputerek nie padl:(

jak to zainstalujesz to musisz wpisac klucz licencji program jest za darmo ale musisz sie zarejestrowac na strronie avasta zeby ci dali ten klucz licencji - ale żeby ci tyle nie namieszać to ja ci tu wpisze swój- bo i tak byś dostała ten sam lub podobny ;] W34651580H2900A1106 Musisz znaleźć miejsce gdzie pisze \"O programie avast\" i tam będzie miejsce do wpisania klucza licencji Sory nie umiem już jaśniej , a przez kabel nie przejde =] Jak to zrobisz co ci napisałam to program będzie zdatny do działania i bedziesz mogła go uruchomić i wybrac z menu \"Skanuj dyski lokalne\" czy jakoś tak =]

Gość jakajakaja
dziekuje, juz sobie zainstalowalam, wyglada na to ze wszystko gra, slicznie dziekuje pomocnym forumowiczom!!!!:*