Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sparalizowana sytuacją

nie mam orgazmów, nie umiem sie podniecić przy swoim mężczyźnie

Polecane posty

Gość sparalizowana sytuacją

podczas gdy oboje się kochamy czuję go w sobie, ale cała moja uwaga jest skupiona na tym by osiagnąć orgazm, ktory wogóle nie przyhcodzi. podczas zblizenia nie odczuwam nawet podniecenia, co jest grane? czy to sprawka hcochania sie samemu? jaki bodziec wprawiłby mnie w szał podniecenia? mam na myśli bodziec wizualny, no chyba, że macie inne pomysły. z góry wam dziękuję

Przede wszystkim powinnas sie odprezyc, nie staraj sie na sile miec orgazmu, skup sie raczej na innych przyjemnosciach, a z czasem orgazm sam przyjdzie \"mimochodem\", jak zaczniesz dzialac w ta strone, w ktora Ci najlepiej... Tak mi sie przynajmniej wydaje. Ja tez nie zawsze mam orgazm, czasem po prostu wiem, ze nic z tego nie bedzie tym razem. Ale to przeciez nie wyscig, raz jest lepiej, raz gorzej, staraj sie nie uprawiac seksu z mysla \"a moze sie rozkrece\" albo \"dzisiaj sie postaram\", rob to wtedy gdy naprawde czujesz, ze masz ochote.

podczas gdy oboje się kochamy czuję go w sobie, ale cała moja uwaga jest skupiona na tym by osiagnąć orgazm..przestań ,luz i zero myślenia o...tylko przyjemność i nic więcej

Gość strzel se w leb
przynajmniej raz bedziesz pozyteczna.

Gość chodzi o to zeby nie myslec
tylko spelniac zachcianki, wylacz rozum, tu nie ma wygranych ani przegranych, jest tylko przyjemnosc :)

Gość polecam relaks
serio: fajny wstęp, jakaś kąpiel wspólna, masaż, drink - alkohol czasem fajnie tu robi (oczywiście w małych ilościach) rozluźnij się i po prostu baw się

Gość fanka i nie fanka
mąz moze założyć na członka taki gadzet / nasadkę/ przypominający pierscionek z oczkiem orgazm masz zawsze bo przy pracy członka pobudzana jest łechtaczka

Gość fanka i nie fanka
sorry, jeszcze nie mąż:D:D

Gość a moze jestes oziebla
...