Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cu Roi

Mam skromne pytanie do milych kobiet .

Polecane posty

Posiada ktoras z milych Pan (wcale nie uwazam ze sa tutaj mile kobiety tylko tak dobrze brzmi) cos co sie nazywa \"wypiekacz do chleba\" lub \"Automatyczny Piekarz\" (cos co samo wyrabia chleb a nastepne wypieka go ). Jesli tak to chcialbym zapytac czy to oplaca sie w ogole kupowac bo mam wlasnie taki zamiar a nigdy tego nie widzialem w akcji .

Po co mam sie zenic , kupie dobry wypiekacz do chleba i sztuczna pochwe i juz z tego mozna zlozyc calkiem wypasiony model zony :) Zadna kobieta nigdy w czyms takim nie piekla ???? Szkoda mi wyrzucic na darmo pieniadze jesli to nie spelnia swoich funkcji .

masz punkt za szczerosc ,przynajmniej przyznajesz.ze wazelinisz dla zasady🌼 ale poniewaz ja NAPRAWDE jestem baaardzo miła,nie odpowiem na twoje pytanie..

Gość nie mam ale widzialam
na reklamie w tv...jest niezle, choc pewnie zabiera troszke czasu... Masz do tego zestaw przepisow na rozne rodzaje chleba. Przyda sie raczej na sobotnio-niedzielne poranki, niz w tygodniu (bo komu by sie chcialo z tym babrac). I zapewne, tak jak i reszta tym podobnych przyrzadow zostanie zapomniane po jakims miesiacu zachwytu... Ale chetnie bym go sobie kupila, bo lubie swiezy chlebek...

Mile kobiety sa wyrozumiale dla mezczyzn i sie nie obrazaja o blahostki 😴

W reklamach to wszystko jest niezle ale mi chodzi czy to sie naprawde sprawdza w rzeczywistosci a nie tylko w reklamach .

Gość kup to zobaczysz

Wolalbym cos o tym wiedziec zanim kupie bo moze wtedy nie kupie:)

czytam wlasnie opinie \"klientow\" Opinia: -- 10-01-2007 -- Barbara i Grzegorz \"Nie minelo jeszcze 12 godzin od chwili gdy dostarczono nam chlebownik a my juz pieczemy drugi chleb ... pierwszy nie zdazyl dobrze odparowac a znikl byl bezpowrotnie ... tak, kto raz zasmakowal \"grzechu\" ten szerokim lukiem omija piekarnie ... jedni jedza by zyc, inni zyja by jesc - wybor nalezy zawsze do nas, my juz wybralismy. Do rzeczy : prostota obslugi, wystarczy przeczytac opis sprzedawcy w pelni kompetentny i zgodny z rzeczywistoscia. Swietnie \"skrojona\" linia, ale niezaprzeczalnym atrybutem tego chlebownika jest fakt, ze ograniczono w nim do niezbednego minimum tworzywa sztuczne.\" oni nie sa podstawieni ???? :O

Gość Pewnie są
:(

poniewaz jestem naprawde miła i nie mam zwyczaju obrazac sie z powodu błahostek bo szkoda zycia na to,dam ci naprawde dobra rade-zrezygnuj z kupna tego ustrojstwa bo wybulisz kase na jakis bubel,nie wqierz reklamom bo ci niby \'uzytkownicy\' dostaja kase za swoje wypowiedzi wiec siłą rzeczy musza gadac dobrze. postaraj sie raczej o sprawdzony przepis na chleb i upiecz go poprostu w piekarniku,tez wyjdzie pyszny.pozdrawiam i zycze udanych wypiekow.

Też jestem zainteresowany tym ustrojstwem - wypiekascz kasiu można nastawić na określony czas i godzinę co oznacza że wstając rano o 5:00 nie musisz zapierdalać w mróz w szlafroku do zamknietej piekarni tylko jesz świerzutki ciepły chlebek.

Mile kobiety powinny wiedziec ze nie powinny nigdy poprawiac mezczyzn i w ich towarzystwie udawac jezeli oczywiscie takie nie sa malo rozgarniete . To nas dowartosciowuje . Rozczarowujesz mnie Kasiu :(

A sa takie urzadzenia zeby samo \"sie prasowalo\" , \"sie sprzatalo\" itp. ?

Przypomnialem sobie juz to sie nazywa \"kobieta\" 🖐️ Tylko sie czesto psuja a potem tego nigdzie oddac nie mozna :(

Kobieta prosta w obsludze ???? :O Mowisz jedno a ona robi cos calkiem innego . Gdy wlaczysz w niej panel glosowy to nie mozna go juz wylaczyc . Trzeba to dopracowac .

Juz zamowilem , jak przyjdzie to opisze wam moje wrazenia podczas pierwszego pieczenia :D

Ja używam tej maszynki od 4 lat i jestem zadowolona.Mam inny model z programem do powideł.czas pracy ,czyli wsypanie wszystkiego to 5 minut,czas pieczenia mnie nie interesuje ,bo robi to programator.Piekę chleb ,bo w sklepie jest tylko z polepszaczami a to mi nie odpowiada.Pozdrawiam

Kobieta to takie dziwne urzadzenie w ktorym wszystkie programy wysypuja sie po slubie , przed slubem jeszcze jakos dziala . Wie ze potem sa duze koszty jej utylizacji (polowa majatku) wiec zaczyna sie buntowac bo uwaza ze jej wiecej wolno 😡

Gość to nie tak
To nie kobieta po ślubie się psuje, tylko facet coś zaczyna szwankować. Program przyjmujący polecenia i dane zaczyna się zawieszać :p za to znacznemu rozbudowaniu ulega moduł brzuszny :p Ogólnie, model M szybko traci na estetyce :p i wrażliwości, którą epatował przed zakupem ;)

Gość a zaczęło się od chleba
;)