Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość solar 27

tesciowie ulubiony temat

Polecane posty

Gość solar 27

Jak sie zwracacie do swojich tesciów mówicie "mama " "tata " czy bezosobowo czy "tesciu" " tesciowo" albo po imieniu

Gość bezosobowo
np. zrobić kawę:P :D:D:D::D:D

Gość solar 27
ja tez tak bezosobowo moja tesciowa mi nieraz zaszła za skóre i jak potem gadac głupiej obcej babie "mamo" mi by to przez gardło nie przeszlo

Gość koko szmelc
to nie jest obca baba, tylko matka twojego ukochanego meza :O

Gość Małgoś29
Nienawidzę mojej teściowej

Gość solar 27
gdyby była dla mnie miła i dobra to by może bym miała inne zdanie ale skoro ona mnie non stop obraza poniza przed moim mezem i innymi to mnie oppycha swojim zachowaniem

Gość solar 27
jej sie wydaje ze ona jest niezastąpiona a ja jestem tylko głupia dziewczyna która zabrała jej syna i głodzi go nie sprzata nie pierze nie dba i dom i dziecko biedny ten jej syn taki wygłodzony :_))))))))))))))

Gość Małgoś29
ja mam tak samo.......

Gość ktÓra
wspolczuje wam... ja mam swietna przyszla tesciowa...

Gość bezosobowo
w 99% każda z nas podchodzi na początku znajomości z teściową do tego pozytywnie,myśląc pewnie fajna babka,normalna,inna od przysłowiowych teściowych, a tu zderzenie z rzeczywistością i dlaczego tak często potwierdza się,że te kontakty są tak ciężkie:O i anormalne? ja jestem też tego przykładem,bo jak dowiaduję się że ktoś na moimi plecami obgaduje mnie ile wlezie i z gruntu jest na nie,a potem udaje biedulkę,która myślała że będzie miała nową córkę,a ja nie przychodzę do niej szczerze rozmawiać,od serca,jak przyjaciółki:O

Gość solar 27
moja była przed slubem bardzo dobra tylko po slubie była zazdrosna o wszystko gdy mój maz mi kupił kurtke ta swinia poszłą zobaczyc ile ona kosztowala bo jest tak wscibska i chiał wiedziec co o na ile wydajemy jej zazdrosna ze maz robi mi prezenty moze wiolała zeby mnie co dzien lał po pysku

Gość solar 27
tesciowe sa the best wiśsniary

Gość ktÓra
mówcie za siebie :P znam tę kobietę 5 lat i dawno zaobserwowalabym ze cos z nia nie tak :P poza tym widze jak odnosi sie do zona braci mojegfo przyszlego i nie ma na co narzekac... w nic sie nie wpieprza nie pytana, ale zawsze doradzi, gdy ja o cos zapytac. bardzo w porzadku kobieta :)

Gość bezosobowo
wyjątek potwierdzający regułę:O

Gość sukelniczka
A moja na samym początku nazwała mnie kurewką...

Gość raser
Ja to juz lepiej nie gadam, bo brakloby miejsca. Moja mnie nie lubi, nie wiem w sumie za co, chyba za to ze nigdy mi nie pomagała, nie pilnowala wnuków, nie byliśmy od niej zalezni. Ona kocha swoją córunię- rozwódkę z dzieckiem i kiedy słysze , ze tej corce się nalezy to i owo , bo taka biedna i samotna to mnie szlag trafia.Nie wiem tez czemu za bardzo nie lubi swojego synka , chyba przeze mnie,. Nie lubię do nich jezdzić( tesciów), bo potem wracam i płaczę. Kiedys mi teściowa powidziała , ze ona patrzyla roboty a nie głupoty(!!!!!) i nie byla na wychowawczym ani nie siedziała z dziećmi przy piaskownicy- ja tak robilam, ale nie miałam nikogo do pomocy i sama 2 dzieci wychowałam (mama nie zyje).Tesciowa zas podrzucala dzieci to tu to tam . I to jest w porządku?Nigdy nie słyszeliśmy od teściów dobrego słowa, oni chyba nie mają uczuć.

Gość bezosobowo
no takie jak powyżej są okropne,z pięknym uśmiechem na twarzy najgorsze świństwo ci powiedzą...😭

Gość Solar 27
prosze jeszcze o opinie o waszych tesciowych

Gość pf
opinia o mojej teściowej? - brak słów na takiego człowieka :o

Gość okirka
a moja mówi do mnie w trzeciej osobie - per ona nawet jak jestem przy rozmowie - za co ? za to że nie chcę do niej mówić mamo - tylko pani alino -- heheheh

Moja teściowa choć nie jest nią jeszcze jest bardzo wredną kobietą, maluje się na rudo co chyba jeszcze bardziej przysparza jej wredoty, jest najwiekszą plotkarą jaka do tej pory spotkałam, okropna kobieta, zapatrzona w swoją córeczkę która jest lekomanka. Obie chyba mają anoreksję i ważą po 30kg a mnie biednej która waży 60kg liczą każdy kęs ciastka i jak już mam coś wziąść ze stołu zaczyna się ich gadka o kaloriach. I jeszcze robią mi wymówki że ja to niby psa wychować sobie nie umiem. Boże nie wiem co by było gdybym miała dziecko. Ale na szczęście teść jest ok:)

Gość oliuytr
ja mówię mamo tato ale w trzeciej osobie, tzn. niech mama... itp jakoś w pierwszej osobie jak do własnych rodziców nie umiem

Gość synowacud
no cuz ja swoja tesciowa znam od 6 lat od dwuch jest moja tesciowa muwie do niej mam. jest dobra kobieta nigdy nam krzywdy nie zrobiła w droge nam nie wchodzi.u mnie jest ok tesciu nieswtety nie zyje