Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DWJM

NIENAWIDZE PRZYJACIÓŁKI MOJEGO MĘŻA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość DWJM

Niestety, myślałam ze to sie zmieni po slubie ze ona przestanie do niego wydzwaniać niestety nic sie nie zmieniło. Znamy się z męzem niecałe 2 lata. Ma przyjaciólke z ktorą zna sie od wielu lat, wyprowadziła sie 200 km z tad, ale czasami przyjezdza do rodzicow i gdy "tu" jest to koniecznie muszą sie spotkać bo by sie "posrali.." co tydzień wydzwania na kom czy domowy i plotkują, a moj mąz zadowolony, uśmiechnięty, przemiły...dla mie taki nawet nie jest jak dla nej...nie raz sie kłócimy z tego powodu ale on stwierdził ze to jego przyjaciólka i ze chodzby nie wie co to kontaktow z nia nie zerwie i koniec. "pogodz sie z tym " mówi mi. przez ten incydent nasze kontakty są spięte, a uczucia mieszane...jestem zla na nią i jego!!! Czy jest ktoś w podobnej sytuacji?

Gość DWJM
ostatnio na święta podesłała mu swoje majtki😭

Gość niestety zazdrość zabije wasz
związek:O

Gość a może po prostu
zamiast pielęgnować nienawiść do niej spróbuj ją poznać? Niech się spotykają u Was, razem z Tobą oczywiście też :)

Gość koko szmelc
dwa lata i juz maz? szybka jestes..

Gość fdifn
polecam ksiazke "Dlaczego mezczyzni kochaja zolzy"

Gość DWJM
Kazdemu spotkanemu mezczyznie ciagnie laske i zaprasza go do naszego lozka. Co za kobieta.

Gość niestety zazdrość zabije wasz
->owłosiona... ona jak znam życie,nienawidzi ją za to że jest...:O

Gość DWJM
ona ma owłosione pachy

no tak :O tylko, ze za kazdy przejaw zazdrości i zabraniania mężowi spotkań on będzie się coraz bardziej oddalał od żony, a nie od przyjaciółki. Taka chora zazdrość może obrzydzić człowieka. A swoją droga jeśli boisz się o zdradę to lepiej daj sobie spokój. Jesli bedzie chciał Cie zdradzić to zrobi to mimo wszystkich zakazów i to tak, ze nie bedziesz o tym wiedziała, a jesli nie bedzie chciał tego zrobić to nie zrobi, choćby mu się ktoś do gaci zaczynał dobierać.

Gość DWJM
ktoś robi sobie głupie żarty pod moim pseudonimem!!!! prosze o poważne wypowiedzi.

Gość qwlosiona to G.C.

Gość fdifn
ja ci mowie...przeczytaj ta ksiazke tam jest o tym jak utrzymac przy sobie mezczyzne3....zeby nie bylo nudno w zwiazku itd

Gość owlosiona to G.C.
Jeszcze raz bo zrobilam kuche. Zamiast o bylo q :P

O matko jeszcze jedna zazdrosna!! Zazdrosc jest dobra , ale w granicach. Jestem mezatka i mam przyjacela o ktorego moj maz jest zazdrosny, ale nie do tego stopnia, zeby robic awantury czy zabranic sie z nim wydywac. Nie mieszkam juz w Polsce, ale jak tylko sie pojawie musze sie zobaczyc ze swoim przyjacielem, jak Ty to nazwalas \"bo sie posram\". Roznica jest taka, ze moj maz go zna i to jest chyba najwazniejsze, wie ze niczego przed nim nie ukrywam!! Poznaj ta kobiete i kto wie moze Ci minie!! Bo tak jak ktos napisal, zazdrosc zabije Wasz zwiazek!!!! Powodzenia

Gość a ja mam takiego
przyjaciela. jest moim byłym chłopakiem. znamy się 20 lat. rozmawiamy często. i co, mielibyśmy zerwać naszą znajomość tylko dlatego, że on ma zazdrosną żonę? nawiasem mówiąc ja też mam męża. nasza przyjaźń jest potrzebna obu stronom. nie widzimy w tym niczego złego, nasi partnerzy na szczęście też.

Gość owlosiona to G.C.
I nie obrazaj pijawki 😠

Gość owlosiona to G.C.
i nie obrazaj biczusi 😠

Gość skądś to znam
Nie będę ci tu ściemniać, ze najlepiej by bylo, gdybyscie sie spotykali we trójkę, az ty wreszcie odkryjesz, jaka to wspaniala dziewczyna i sie zaprzyjaznicie. Jak widać twój mąż juz odkryl, jaka ona jest fajna i wspaniala, takze jedyne co ci pozostaje to...walczyć! Nie dawaj się. Jesli zadzwoni do niego na domowy a ty obierzesz to powiedz, ze męża nie ma. Powinna zatem zadzwonic na jego kom. W tej sytuacji pewnie sie dowie, ze ją wrobilas, ze mężuś w domu-może (choc nie musi) dać jej to do myślenia. Poproś jakiegos kumpla z pracy, najlepiej w miarę przystojnego i takiego, ktorego nie zna mąż, aby wpadal do was pod byle pretekstem na kawę czy pogaduszki z tobą. Ciekawe, czy mężulo nadal bedzie taki hardy! :p Ja tez do niedawna mialam przejscia z taką kolezaneczką męża. Wydzwaniala do niego, wysylala slodkie smsy i rzucala mu sie na szyję, gdy spotykalismy ją na imprezach. Dzięki moim staraniom juz od miesiecy nie daje żadnego znaku życia :p

Gość owlosiona to G.C.
aa...i nie obrazaj Karni 😠 To tak na zas.

Gość owlosiona to G.C.
:D

Doskonale Cie rozumiem. Moj narzeczony tez ma taka \'od serca\' przyjaciolke... Znaja sie od dziecka i wiem, ze jest dla niego bardzo wazna. Nawet nie zwracam juz na to uwagi, ze jak ona do niego dzwoni z Anglii to slysze, ze zwracaja sie do siebie - dziubku, kochanie, skarbie... Bo podstawa to miec zaufanie do swojego faceta. A skoro znaja sie tyle i nigdy nie byli razem to chyba nie mam powodow, zeby sie martwic, no nie? :)

Gość ciposzka
Mój maż też ma taka przyjaciółke. Na szczęście (:P) zaczeli razem pracowac - wkrecił ją do firmy - i zaczeli się kłócić i juz się tak czesto nie spotykają. No i ona w końcu znalazła sobie faceta , wiec mam spokoj. Ale też mnie to wszystko nieźle wkurzalo , choć własciwie nic złego sie nie działo. Jeden ma blizej granice , inny dalej , jednego coś wkurzy , drugiego jeszcze długo dlugo nie. Wyluzuj , na pewno przesadzasz. Jak z nia gada , to usmiecha sie , bo rzadko sie widzą i jak juz gadają , to chce , żeby było miło , po co ma jej zrzedzic , kiedy rozmawiają po raz pierwszy od pół roku. A jak ty wyjedziesz i potem wrócisz , to nie jest usmiechnięty i nie opowiada ci samych weosych rzeczy ,ktore się wydarzyły ? Tak na co dzień jestescie ze soba i też musicie się zmagac z codziennymi problemami. Ty tez na pewni nie zawsze jestes rozanielona , a jak wyjdziesz z koleżankami , to gadasz o przyjemnych sprawach , żeby sie odprężyc , nie ? I usmiechasz się do nich. Nie złosć sie , złosć szkodzi pieknosci. A tak dla rownowagi psychicznej zaproś czasem jakiegos koleg z pracy albo niech choć zadzwoni na domowy , żeby maż nie byl taki hardy :P

dziewczyny wszystko byłoby ok gdyby nie wydzwaniała co tydzień to jest wkurzające!! a najlepsze jest to że gdy dbieram telefon to ona:\"czesc K... jest D...bez sensu a dlaczego nie pogada ze mna????co??? tylko z moim męzem chce rozmawiac! wkurza mnie to ze ona musi wszystko wiedziec co sie dzieje w naszym związku!