Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diora...

Odnosnie ZIELONEJ GLINKI

Polecane posty

Gość diora...

Sluchajcie..tydz temu skonczylam kuracje Duackiem--> taki antybiotyk..no i zostaly mi takie czerwone blizenki i kilka pryszczy tez mam..caly czas toche wychodzi..I zaczelam stosowac zielona glinka + cala seria z la roche posay ..i czy moge ta glinke stosowac codziennie przez tydz np? zalezy mi zeby twarz wygladala dobrze za ok 2 tyg..wazne dzien wtedy jest dla mnie..i czy komus bardzo pomogla???????? boje sie wysypu..Czy ona mi pomoze??pozdrawiam

Gość sisi.....
??????????

Gość stonesour
Glinka ta w proszku?

Gość diora...
w proszku jest do rozrobienia albo gotowa w tubie..ja ma ta w tubie firmy argiletz

Gość diora...
halooo????????????

Gość niebieska jak pomarancza
zielona glinka generalnie slozy do oczyszczenia twarzy, sciagniecia por i jest raczej wysuszajaca; absolutnie odradzam przy cerze wrazliwej...i jeszcze jedno jesli na opakowaniu pisze 15mi to nigdy nie trzymac dluzej- ryzyko pieczenia i czerwonych plam; nie jestem pro ale moze bardziej cos regenerujacego trzeb uzyc???

Gość gość
Po 1 zastosowaniu skóra była gładka za 2 dni kolejne zastosowanie.2 razy w tygodniu bo inaczej bardziej wysypie ! Jak coś się poprawi dam znac Dieta jest bardzo ważna! Duzow wody !