Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porazka____

niska samoocena

Polecane posty

Gość porazka____

chyba niektorzy mnie doluja, mowia ze do tego sie nie nadaje czy do czegos innego ojcec mi mowil ze nie dam rady przezyc w Londynie, a jakos tu zyje juz ponad rok "znajomi" z pracy mi mowiazeby nie pracowal gdzies tam bo nie dam rady, a oni chyba mi zle zycza, albo nie zycza mi lepszego zycia niz sami maja

Gość nie przejmuj sie tym gadaniem
i udowodnij ze nie maja racji,a co to ..wyrocznie jakies??? głowa do góry kiedys tez tak mówili do mnie"jak ja nie mogłam to ty tym bardziej ": :-0 ale mam to teraz w dupie

Gość pepejeans
Mnie tez ludzie dołowali i dołują nadal. W Anglii tez ponoć sie do niczego nie nadawalam a jakos zylam i zarabialam.Ludzie sa okropni...trezba sluchac sibie i odciąć sie od tego chociaz to czasem trudne

Gość ktos moze jeszcze cos
naskrobie

Gość tigramala
a co tu pisac, jak to wszystko jest szczera prawda :(

Gość a wy jaka
macie samoocene - czy nie za wysoka

wiesz co ..ludzie wszytstko zrobia zeby zdolowac. ja szukalam mieszkania do wynajecia( studiuje i mieszkam poza domem) i udalo mi sie znalezc naprwde fajne mieszkanko, zaraz po remoncie, jak dla mnie wrecz komfortowe. zaprosilam kolezanke, ktra miesiac przede mna wynajela mieszkanie w tym samym miescie. byla wyraznie zaskoczona standardem( poczatkowo myslalam nawet ze sie obrazila na mnie z tego powodu) a pozniej odwalila:\"telewizor na scianie , a dvd nie ma? o i jaka beznadziejna myszka przy komie\" :O smiesz na sali...

Gość fsdvgsdgsd
a do mnie ojciec mowil ze sobie w Londynie nie poradze, ze nic nie umiem itp. - a jednak sobie radze glupio sie przyznac do takiego ojca

Gość Ewuś1325
Nie można brać do siebie wszystkiego co mówią inni oni to często mówią z zazdrości albo chcą zniechęcić każdy jest super na swój sposób a to że radzisz sobie w obcym mieście tylko temu dowodzi

Gość berlissima
ojciec zna dziecko wie co umie,jakie jest a radzic sobie ok ale samemu a nie dzieki wtykom to szalona roznica jesli ktos studiowal w londynie i mowi9klamie) ze na castingi nie chodził bo nie znal dobrze angla komu kit wciska? chodził ale go nie przyjmowali, bo studuije po angliedli wiec musi umiec ten jezyk. Chyba ze konczy szkole za sex:)

Gość zuzia821
musisz uwierzyć w siebie i swoje umiejętniśći a wszystko bedzie ok."-)

Gość Nati12345
Hej a moja koleżanka zawsze mówi że jest we wszystkim najlepsza i nawet jak jej cos powiem ze mi się nie podoba ze ma tłuste włosy czy jeszcze cos gorszego to nigdy sie nie obraza nie dołuje...Po prostu wie swoje i nikt nie zepsuje jej humoru!Optymistka

Gość Nati12345
Nie można sie wszystkim przejmować i brać serio ludzie sa wredni z zadrosci moga mówić różne głupe przykre rzeczy! Wiec musimy temu po prostu dac spokój ... Pofgadajha przestana...

Gość zuzia821
masz jakoś chorą koleżanke i powiec jej że wtłustych włosach się nie chodzi

Gość Nati12345
Nie można sie wszystkim przejmować i brać serio ludzie sa wredni z zadrosci moga mówić różne głupe przykre rzeczy! Wiec musimy temu po prostu dac spokój ... Pogadaja przestana...

Gość Nati12345
Ale ona się tym nie przejmuje co inni gadają!!!Ona jest najpiękniejsza naj mądrzeksza!!!I dobrze ze tak mysli bo nigdy nie wpadnie w jakąs depreche!

Gość berlissima
Ludzie nie są wredni, mówią prawde ktos kto zaczął prace dzieki wtykom, ze tyłka dał nie radzi sobie sam ]faktycznie nie ma talentu nie przyjmowali go nigdzie to wszedł od strony kuchni tyłkiem do pracy ponadto juz sam fakt o tym ze nagrywal;a plyty ale ze falszuje nic z nich nie było. Umiała angla ale na castinacg jej nie chcieloi a teraz tylkiem sobie przedarła szlak od kuychni

berlissima - 🖐️, za Boga niewiem co piszesz:D odnosnie tematu: moim zdaniem ludzie rzeczywiście sa złosliwi i zawistni i tak naprawdę największym szczęściem jest dla nich nieszczęście innych...niestety tak to już dziś jest..a wyścig szczurów zaczyna się już w przedszkolu..

Gość berlissima
Mówię o tym, że biadolenie to super sposób na zdobycie pracy kiedy nie ma się za grosz talentu teraz gdzie nie staystki ub sprzątaczki, sekretarki to ona tam jest Zamiast dac catsing a to niech se zarobi bo nie ma kasy a talentu za grosz No i weszła tyłkiem i dzieki niemu i teraz juz siebie

Gość zuzia821
nie dajcie się dołować każdy jest osobowością.a jeśli ini żle o nas mówią to znaczy że sami mają problem z poczuciem własnej wartości

Gość Nati12345
Masz racje ze w pszedszkolu a zaczynają go mże nie dzieci jak rodzice!! Kto ma lepsze kredki kto jest ładniej ubrany.to rodzice ucza dizciaków tak myslec! A pootem cały swiat taki jest

Gość berlissima ...
to prawda rodzice uczą dzieciaki

Gość yogi 2

Gość ... ... ...