Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anjaka

do czego rozek? czy jest w ogole potrzebny?

Polecane posty

Gość anjaka

zastanawiam sie czy rozek jest az tak bardzo potrzebny... znalazlam fajny na allegro.. sa usztywniane i nieusztywniane - ktory ewentualnie epszy??

rozek jest fajny bo jak zawiniesz w niego dzidziusia, to czuje sie w nim bezpiecznie, ciasno i przytulnie, jak w brzuchu u mamy :) kup usztywniany, lepszy dla noworodka

Zgadzam się - ja bez rożka nie wyobrażam sobie pierwszych miesięcy zycia mojej córeczki. Teraz też zamierzam go uzywać - oczywiście usztywniany.

po1- rozek to wygoda dla rodzica po2- dziecko po urodzeniu czuje sie bezpieczniej w ciasnym rozku nizmajac luzy pod kolderka rozek-usztywniany

Gość vcbgfv
ja pierdziele, przezywasz to tak jakbys miala co najmniej chalupe kupowac.... naprawde jestes taka glu[pia ze zwyklego rozka nuie potrafisz kupic sama?

Gość anjaka
glupia to jest Twoja wypowiedz:P pytam bo nie stac ,mnie na kupowanie rzeczy zbednych;)

Gość vcbgfv
a na dziecko cie stac???

Gość anjaka
z kazdym zdaniem udowadniasz swoja madrosc;) tak na dziecko mnie stac;) ale nie uwazam ze dziecko musi miec wszystko najdrozsze i oryginalne... rozsadek mile widziany moja droga:P

Gość vcbgfv
zrob mu zatem rozek na drutach buahahaaaaaa

Gość anjaka
widze ze masz problemy dziewczyno;) proponuje wizyte u specjalisty:) pozdrawiam i zycze szybkiego powrotu do zdrowia:P

Ja używałam go do karmienia przez pierwsze dwa miesiące. Dziecko pewnie się trzymało i nie było problemu. Polecam model usztywniany. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.

Gość gość
rożek jest niezbędny, jest wygodny przy noszeniu dziecka, przy przenoszeniu,służy też do spania bo pod kołderką noworodki nie spią, i ja wolałam nieusztywiany

Gość gość
kuzwa znowu sie nabrałam na tą od cozacena,dziewucho czy ty nie masz swojego życia?