Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość otworzTEdrzwi

co napisac

Polecane posty

Gość otworzTEdrzwi

co mam napisac kobiecie ni odpowiada mi od pewnego czasu ogolnie dluga historia ale moge jeszcze powiedziec ze mnie troche w ch... zobila ale ostanio chciala ze mna pogadac pozniej troche wypilem i jej tam cos napisalem teraz pisze czy sie chce dalej spotkac io nie odpisuje co napisac napisz ktos cos madrego

Gość a to dobre.............
nie dziwię się, że nie chce z tobą kontaktu, skoro masz problem alkoholowy. nie otwieraj kobieto tych drzwi!

Gość teraz chyba
tez cos wypiles bo belkoczesz tak ze nic cie nie rozumiem. otrzezwij i wtedy z nia porozmawiaj

Gość otworzTEdrzwi
kurwa nie odpisuje z tym piciem to nie jestem pijakiem i wogole teraz tez nic nie przecylilem juz mnie trafia a zreszta czas z nia zerwac pierdole to tego kwiatu jest pol swiatu czy jaksa tak sie mowi

Gość najlepiej zabarykaduj
kobieto te drzwi. przed debilem trudno uciec. buhahahahahahaaaaaaaaa

Gość krzysiu nie pij
:D

Gość otworzTEdrzwi
ja ja kocham nigdy jej nie skrzywdzilem ona mi mowila ze tez mnie kocha ze juz nie odda mnie nikomu wogole pisze mi ze mnie kocha a na drugi dzien ze musimy dac sobie przerwe ;( o co kaman /?

Gość o to kaman
że ona ma już dosyć bycia z debilem :)

Gość otworzTEdrzwi
a ty jestes jebnieta pewnie nikt cie nie chce i tu teraz sie napinasz zreszta pierdole takie wypowiedzi

Gość kokorypek
piszesz ze kwiatu jest pol swiatu a zaraz ze ja kochac pojebany jestes idz na odwyk daj zyc dziewczynie

Gość nie pisz jej
tylko za dlugiego tekstu, bo dziewczyna cie nie zrozumie - tak jak my tu :P O to kaman, że masz problem chłopie ze sformułowaniem normalnego zdania :O nie dziwię się tej lasce

Gość ewilka
a ile masz lat? moj chłopak tez pije. kocham go ale nie moge juz tego wytrzymac, powiedzialam, ze musimy sobie zrobic przerwe bo zwariuje.

Gość jacie kręcę
co za przybity typ to pisze, ani godziny bym nie była z takim facetem, współczuje tej dziewczynie, chyba nie ma rozumu ani oczu :P:P:P

Gość krzysiu nie pij
:D

Gość otworzTEdrzwi
nie chce mi sie juz gadac nie odpowiadalem cos mi sie net zjebal a teraz do tych dziewic co po mnie jada widac ze nie macie pojeica o takich sprawach bo tylko pierdolicie bez sensu ogolnie jestem zdenerwowany i ogolnie to wszystko inaczej wyglada niz wyglada ale wy i tak nie nadazycie zreszta spadam stad chcialem tylko sprawdzic czy ktos odpowiedzial

Gość oxidka
pij więcej wtedy dogadasz sie na bank :D proponuje 0,5 l i 3 henki :P odczekaj godzine i wtedy napisz co tak na prawde ci w duszy gra :classic_cool:

Gość masz absolutna racje
nie nadazamy za twoim tokiem myslenia. idz sie napij

Gość mój ulubiony topic
to jest mój ulubiony temat. Zawsze jak mi jest smutno to go czytam i od razu mi się śmiać chce

Gość patrz na date wpisu