Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaaasiaaaaa

Prawo jazdy-popelniane bledy

Polecane posty

Gość W Gliwicach koszmar

Gość kaszka456
kaasiaa napisz jak ci poszlo i trzmam kciuki

Gość kaaaasiaaaaa
ok dzieki:) napewno napisze:) albo sie pochwalic albo szukajac pocieszenia :P :)

Gość za trzecim razem zdalam
daj znac jak bedzie po wszystkim - napisz czy zdalas, czy nie! powodzenia na egzaminie

Gość zestresowany/
Witam..ja również nie zdlaem juz 4 razy, 3 razy na placyku i raz na miescie;/ i kurcze strasznie sie boje kolejnego razu, ale bede starac sie podejsc na luzkaka..;) poprostu w Łodzi tez za male bledy sie nie zdjae, poprostu zgroza;/ jak mi nie pojdzie koleny raz, to pojde do Sieradza, Piotrkowa Tryb. albo Tomaszowa Maz. chyba...

Gość to ja chyba
jakims wyjatkiem jestem. zdałam za 1 razem- jakos sie specjalnie nie stresowałam. jezdze juz prawie rok i uwielbiam to - w samochodzie czuje sie jak ryba w wodzie. na egzaminie nie popełniłam błędów- raz mi sie tylko troche krzywo zparkowało- ale egzaminator mi zaliczył. nawet raz pokrzyczał, ze za wolno jade ;) to tez jest wazne na jakiego sie trafi- sa tacy co naprawde patrafia zycie uprzykrzyc.. tak głowu do góry, uwaznie , ostroznie a wszytko bedzie dobrzee 🖐️

Gość martusianiuniaAAA
ja zdalam za 3 razem i to chyba dlatego ze sie gosciowi spodobalam.... po egzaminie pojechal do mnie autem, podwiozl mnie na dworzec a po drodze probowal sie umowic .. oczywiscie go zbylam :)

ja zdałam za 2, za 1 nie przepuściłam na pasach kuśtykającego pana (tylko ja nie widziałam że on kuśtyka bo stał :D)

Gość dabrowica
No tak to już jest ... raz trafi się na normalnego egzaminatora, a innym razem na debila :(

Gość Alexxxa
Zastanawia mnie jedno. Tak oblewaja na tych egzaminach, a potem jak się wyjedzie na droge, to szok jak ludzie jeżdzą. Bez migaczy, na czerwonym świetlen. przekraczaja linię ciągłą.

Gość proponuje urodzic ...
Wiesz co to może fundnij każdemu kurs 50 godzinowy !!! Wtedy każdy będzie umiał jeździć. A i jeszcze jedno ... na czerwonym świetle lub po pasach przejeżdżają tylko doświadczeni kierowcy !!! Zdającemu może się to sporadycznie zdarzyć i za to go właśnie obleją ... Poza tym taki nowonarodzony :P posiadacz prawka jeszcze długo będzie jeździł zgodnie z zasadmi ruchu drogowego !

Gość ja też nie daję rady
Ja oblałam 2 razy łuk, 1 raz górkę, raz wymuszenie (nieprawda!), i raz duży błąd na rondzie. Czyli 6 podejście w najbliższą sobotę. Ogólnie czuję, że powinnam zdać. Jestem wykończona jak cholera. To jakiś koszmar. Gdyby nie to , że zainwestowałam w "to" kupę forsy to olałabym temat