Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotka w baletkach

jak pozbyć się łupieżu?

Polecane posty

Gość kotka w baletkach

Proszę o sprawdzone preparaty pozwalajace pozbyć sie tego paskudztwa . Nie miałam problemów z łupiezem aż do ostatniej wizyty u fryzjera :((( Stosowałam saszetki z apteki i jak na razie bez widocznej poprawy. Liczę na Was forumowiczki :))

Gość ania222
ja tez nigdy nie mialam problemy z tym paskudztwem az do teraz ..zaczelam uzywac szampon Timotei czeresniowy i od niego wlasnie dostalam lupiezu..:(

Gość mi pomógl szampn
przeciwłupiezowemu Home Institute ok.20 -25 zł butelka nizoral nie pomógł

Gość ninkLLLa
witam wszystkich łupieżowiczów.... ja także miałam łupież a oprócz tego mam jeszcze łojotok skóry głowy... także mój łupiez nie był taki zwyczajny. mialm bardzo duże rany na głowie, wyglądające jak poobijane do krwi kolana 5 latka. Też stosowałam nizoral ale nie pomógł :( nie chce nikogo straszyć ale właśnie takiego paskudztwa na głowie nabawiłam się myjąc włosy szamponem Timotey... więc radzę uważać tym którzy go stosują a mają wrażliwą kórę głowy. Wyleczyłam to wszystko w 9 dni. Myłam codziennie głowę szamponem przeciwłupiezowym firmy Catzy o nazwie Healing. jest on bardzo tani jak na takie rewelacytjne działanie. Cena ok.10 zł. można go kupić w aptece (biala butelka z czerwoną nakrętką) Jest napraawde rewelacyjny. polecam :)

Gość kotka w baletkach
serdeczne dzięki za wpisy :)) co sie tyczy Timotei ... lata temu wstecz tez go uzywałam i rzeczywiscie miałam problemy z łupieżem :(( poza tym miałam wrażenie ciagle niedomytych wlosów. Potem diabelstwo zniknęło , ąż do feralnej wizyty u fryzjera :(( Jeszcze raz dzieki :) skorzystam z ostatniego wpisu i zakupię owy Haeling :)) mam nadzieje , iż łysa nie zostanę ha ha :)) miłego dnia

Gość trafna ocena wrony
trzymajcie się z dala od szamponów syoss! źle wpływają na skórę głowy, można się zadrapać ;(