Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gadu-gadu

Kiedy byly usuwa cie z listy gg...

Polecane posty

Gość Marietta24
Masz dobre serduszko poprostu:))) Czas da Ci podpowiedź co dalej;)

Gość gadu-gadu
:) Mnie tez to troche rozsmieszylo...ale i zabolalo... Dziwne to wszystko

Gość __taki jeden
Rozstaliście się czy Ty się z nim rozstałaś. Kto podjął decyzję i pierwszy to powiedział że chce się rozstać, to ma znaczenie. Wszystko ma znaczenie. To jak było w związku (bez zdrady, czas obojga przede wszystkim dla siebie--jednym słowem dbanie jednego o drugiego i uzupełnianie się wzajemnie) też ma znaczenie. Potem rozważyć dlaczego usunął. Ja usuwam, bo ona nie wie czego chce a ja nie będę patrzył na to co robi i z kim ślepo mówiąc o swoich uczuciach bez pokrycia ich w czynach. A robiłem dużo i nikogo nie było poza Nią, nikt nie był ważniejszy. Nie doceniła i zraniła. A ja jej nie będę do niczego zmuszał. Chcę mieć spokój i nie mieć z nią kontaktu bo wiem, że są porządne dziewczyny które nie bawią się uczuciami faceta, który też jest człowiekiem, i że znajdzie się ta która uwierzy we mnie i mnie doceni takiego jakim jestem i za to co mam w sobie i będę miał dla Niej.

Gość gadu-gadu
to ja bardziej sie staralam, ja bardziej dbalam... on..w pewnym momencie coraz rzadziej sie odzywal...przyparlam go do muru i powiedzialam ze tak nei moze byc, ze ja nie chce aby tak bylo..Ja zaczełam ze to koniec..a on dokonczyl to swoja spieewka o odleglosci , niekochaniu..

Gość gadu-gadu
kajzerka..u mnie tez podejrzewam ze byla inna panna... tez ulatwilam mu sprawe..tylko ze wiesz ja wole jasna sytuacje..dlatego go przycisnelam, czula ze cos jest nie tak

Gość a skad
a skad wiecie czy was z listy usuneli?? da sie to jakos sprawdzic??

Gość lepiej sobie chyba odpuścić
takiego błazna.:D

Gość gadu-gadu
tak, dobrze ze mam to juz za soba.. błazen..hehe, dobre:)

Gość a ja tak zrobilem ale
teraz żaluje,nie będe sie zbłaźniał wisujac na nowo

Gość __taki jeden
do "a skąd" __ instalujesz dodatki powerGG do gadu i tam masz inwigilatora. Druga metoda--> próbujesz wysłać plik do tej osoby. jak jesteście poza firewallem to wyskoczy komunikat że nie ma Cię ta osoba na liście.

Gość a skad
POWIEDZCIE JAK SPRAWDZIC CZY KTOS WAS USUNAL?????? sorry za capslocka ale musze sprawdzic czy moj byly mnie ma a nie wiem jak;P dzieki

Gość a skad
no dobra ale zeby wyslac plik ta osoba musi byc na dostepnym, a da sie sprawdzic czy mnie ma na liscie jesli on caly czas jest na niedsostepnym/niewidocznym?????

Gość gadu-gadu
a skad... albo Cie zablokuje, albo jesli wejdziesz na jego profil( kiedy jest dostepny)..i nie jest wyswietlony jego adres IP

Gość MNIE NIE USUNAŁ
Czy to o czyms swiadczy ??? Chyba nie ? I tak nie rozmawiamy.

Gość a skad
to z tym IP to niekoniecznie sie sprawdza bo np nie widze IP mojej kolezanki a ona ma mnie na liscie:)

Gość a co z tym ip
jak to jest? to ze sie nie widzi czyjegos ip , swiadczy o tym ze ten ktos nie ma nas na swojej liscie ?

Gość Przepraszam a skąd ...
Wy wiecie, że ktos Was ma lub nie na swojej liście gg? Może naiwne pytanie, ale pojęcia nie mam :)

Gość __taki jeden
Sprawdzić inwigilatorem z powerGG, najlepsza metoda, ale w ogóle po co sprawdzać. Z ciekawości czy nie napisze czegoś beee o swojej ex?

Gość a co z tym ip
a to co pisze, tez mozna sprawdzic?? hehe a tak serio to chyba z czystej ciekawosci :)

Gość gertgter
mnie zablikowal, bo wkurzyl sie, ze pytalam go czemu odszedl i nie dal nam szansy,zabolalo jak cholera a dalej mi na nim zalezy, choc od pol roku nie mamy kontaktu

A ja tam ciągle mam numer do mojej byłej w komórce i czasami zdarza mi się go wykorzystać. Wiem że ona też mnie z listy kontaktów nie usunęła, mimo że ma innego faceta. Uważam że takie kasowanie numerów czy blokowanie kogoś na gg na pokaz jest dziecinne.

Gość powergg
mam najnowsza wersje gg i jak instaluje powerGG to mi nie chce chodzic pojawia sie jakis blad i wlacza sie zwykle gg ;(