Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

remik

Jaki balsam samoopalajacy???

Polecane posty

Sopot Ziaji, moim zdaniem, jest genialny, ale ten zapach:(...Szukam czegoś o podobnym działaniu (równomierna delikatna opalenizna) ale o lepszym zapachu. Co sądzicie o Dove???I którego ewentualnie użyć- do karnacji jasnej czy ciemnej. Mam taką pomiędzy...Ktoś już go wypróbował? A może polecacie coś innego (rozsądna cena;))

Gość Iva1111
a może lepiej samopalacz -lepszy efekt- ostatnio miałam z firmy DAX COSMETICS w piance nawet dobry. Dobry jest też balsam Firmy Bielenda i nie drogi:) A tak pozatym to wszystkie balsamy i samoopalacze mają taki zapach.Na początku mogą ładnie pachnieć , ale później ten zapach i tak się pojawia pewnie jest to zasługa jakiegoś składnika.

nie jakiegoś składnika, tylko składnika, który brązuje ;) ja balsamu Ziai nie lubię, daje pomarańczową opaleniznę, śmierdzi bardziej niż inne balsamy i schodzi nierównomiernie. wolę balsam Bielendy, ale daje on delikatniejszy efekt. z samoopalaczy polecam Kolastynę w żelu - efekt naturalnej opalenizny. niezły jest także krem brązujący z drobinkami złota Eveline.

Gość niebieskoookaa22
ładnie pachnie DOve summer glow do ciemnje karnacji mam;) Ziaja też mi isę podobała, gdybynei ten zapach.... chociaż J&Jonson ma jeszcze gorszy 😠 blee

Gość alu
najlepszy na świecie jest la roche posay autohelios. Nie ma rownych sobie, kosztuje ok 50zł ale wart jest tej ceny, uwierzcie

Gość laliqueeeeee
z tych trzech z dodatkiem samoopalacza ktore sie pojawily ostatnio czyli dove, garnier i nivea, najlepszy jest garnier. Ladnie pachnie, lekko brazuje, jestem slicznie i naturalnie opalona juz od pol roku