Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta177

prosze o sensowne rady

Polecane posty

Gość Marta177

jestem z chlopakiem juz 5 lat,fakt bylismy dziecmi jak sie zwiazalismy,ale nagle moi rodzice postanowili nas rozdzielic,nie moge wychodzic z domu,pomijajac to,ze jeszcze tydzien temu wychodzilam ile chcialam i gdzie,jak porozmawiac,jak wytlumaczyc,ale domyslam sie,ze juz sie nie da ich przekonac,wiec co robic?

Gość olaboga.
jak romeo i julia :D

Gość Marta177
wiem,ze nikt nas juz nie rozdzieli,ale co teraz robic?

A czemu Twoi rodzice tak nagle zdanie zmienili? Bo to jest dosc istotne...

Gość trale morele
no kochana pytanko brzmi czemu chca was rozdzielic??

Gość trale morele
ile masz latek??

Gość Anulka323
mam 17 lat i naprawde nie mam pojecia co nagle zmienilomich zdanie,zawsze wiedzialam,ze nie sa z tego zwiazku zadowoleni,bo za szybko,ale taka zmiana? nic z tego nie rozumiem,jest mi zle z tym,widzimy sie tylko dzieki moim znajomym i widzimy sie tylko godzine,albo gora dwie,gdzie dla nas to tragedia,bo spedzalismy ze soba codziennie cale wieczory i godzine w poludnie

Gość a robilscie to juz
chodzi mi o sex wbrew pozorom jest to bardzo sensowne pytanie

Gość Marta177
tak,ale sex nie jest nam potrzebny,bo to sie okaze pewnie bardziej wazne z wiekiem,ale my chcemy jeszcze ze soba spedzac duzo czasu,mamy plany,ale dlaczego moi rodzice tak nagle chca nas rozdzielic? moj ojciec pije i nagle sie wzial za moje wychowywanie,mam go akurat dosc

Moze Twoi rodzice zaczeli sie martwic,ze szkole zawalisz?ze dzadkami zostana?Ze on Ci krzywde zrobi?Ile on ma lat?Jaka jest jego pozycja jakby?

Gość Marta177
ma 19 lat i pracuje i domyslam sie,ze boi ich to,ze moze nie pochodzi z dosc bogatej rodziny jak my,bo nie dorownuja nam,moze to ich boli,bo to jest mozliwe,bo moich rodzicow to naprawde nie raz bardziej interesuje kasa,bo jak do tej pory jakos sie mna zbytnio nie interesowali,a na wychowanie mnie jest juz raczej za pozno,jesli chodzi o szkole to raczej nie,bo nigdy nie mialam problemow

Popros ich o jakies wyjasnienia..wiem,ze jest to czasem bardzo trudne,ale mozna sprobowac...sproboj ich jakos podejsc...ile Twoi rodzice mieli lat jak sie poznali i zaczeli spotykac?Nie badz agresywna i sie nie awanturuj zbytnio,bo to moze tylko pogorszyc sytuacje...A dlugo razem jestescie?Oni go lubili czy jaki stosunek do niego mieli?

Gość Marta177
ich stosunek do niego zawsze byl nie bardzo,jak pisalam juz nie podoba sie im chyba jego rodzinna pozycja,ale nigdy nie zabraniali nam sie spotykac! bedzie nam trudno,ale my damy rade wytrzymamy ten rok,a moze i dwa,bo chce skonczyc liceum i wyjechac z nim do niemiec on tam ma pewna i dobrze platna prace,oraz dom,ktory tylko musi oplacac,taka mala pomoc ze strony jego rodziny