Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sroczka...

PLIS PRZECZYTAJCIE!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość sroczka...

sluchajcie tak sie zastanawiam czy czasem moj problem z tradzikiem nie jest spowodowany tym ze mam przewlekle zapalnenie mogdałow..tzn czesto pojawia sie ropa w migdalach:( czy to jest mozliwe ze to ma jakis zwiazek?? nie mam ich bardzoo duzo ale jednak sa...najwiecej na brodzie niosie i czole..

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
a na mózgu masz pryszcze?

Gość sroczka...
nie nie mam :/ dlaczego taka ironia..? kiedys cos czytalam ze to moze miec zwiazek..ale nie jestem pewna i mi sie to troche nierealne wydaje..ale chce sie upewniec czy napewno nie bo szukam powodu..mialam antybiotyk ale caly czas wychodza..

Gość Nastia21__
Ja mam przewlekłe ropne zapalenie migdałow,migdały nabrzmiałe do wycięcia ale sobie je jakoś w domu naturalnymi sposobami podleczam i niezauwazyłam zebvym miała krosty czy coś.to zalezy ale widac to niema jakiegos wiekszego wpływu

Gość sroczka...
aaa to dobrze...no ja tez sie z tymi migdalami mecze...:( wyciac sie obawiam..a jak je podleczylas??

Gość Nastia21__
Psikałam je Tantum Verde oraz płukałam olejkami:szałwiowym,mentolowym,z drzewa herbacianego itd Niestety wcześniej przy bardzo dużej infekcji ropnej musiałam wziąc antybiotyk.Jednak już dwa miesiące po nim tylko tantum i płukam gardło i jest ok

Gość sroczka...
no ja mam jakas plukanke od laryngologa..ale zabardzo nie pomaga..nawet jest tutaj artykul o podobnym problemie ..ja mam czasami takie grudki ropne w migdalach..ochyda;/