Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zajac Poziomka

Pierwsza rzecz jaka zrobie...

Polecane posty

Gość Zajac Poziomka
ja jestem strasznie blada wiec czasem chodzilam na solarium dla nadania sobie rumiencow i wlasnie tego mi brakuje, co w tym zlego?? no i taka wielka impreza mi sie marzy... :) duzo alkoholu, papierosek... tez nie pale nalogowo, ale na imprezach mi sie zdarza :)

noe :) ja tam sie nie skusilam w ciazy, ale teraz juz za tym tesknie... domowa imprezka, alkohol, muza, kumple i palenie... :) tatus bez nalogow posiedzi czasem z maluszkiem :)

Gość bedziecie codzien chodzic
obowiazkowo z dziecmi na spacerki, to 100 razy lepsze niz solarium, w zyciu nie mialam takiej dobraj cery jak przy dzieciach, bo chodzilam niezaleznie odpogody w miare niezanieczyszcone nmiejsca. A zdrowa cera sie przyda, nie wiecie, jak czas szybko leci

nie ja jeszce nie paliłam po ciazy choc miałam okazje ale jakos sie blokuje w ciazy tez nie paliłam ale przed owszem

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Uważajcie, zaraz się zjawi jakaś wyjątkowo mądra i powie was (czego jeszcze nie wiecie!!!), że papierosy i wódka szkodzą zdrowiu!!!!! No i skórze, tej spalonej solarką... Ja nie jestem w ciąży od 12 lat i zaraz wyjde z roboty to zajaram sobie fajeczkę a po drodze kupię sobie browarka i w domku pochłonę...Przeżyjecie! Pozdrowionka

Gość racja.......
ja nie farbuje włosów w ciązy bo mi lekarz powiedział ze lepiej tego nie robić, został mi tylko miesiąc i jakoś wytrzymałam bez farbowania, nie wiem czemu to tak kogoś dziwi....lepiej dmuchać na zimne :P a solarium to tez czasami chodziłam zeby nie być w zime bladziochą i to raz w tygodniu lub raz na dwa tyg-nie sadze zeby to było nałogowe :P:P:P a spania na brzuszku tez mi strasznie brakuje....ehhhh

Gość kocica_16tc
a ja farbuję włosy, czy kogoś to dziwi :P ale jakoś nie przesadnie często, gdybym tego nie robiła, sama nie mogłabym na siebie w lustrze spojrzec, bo jestem siwa w 45% a ogolnie to jestem brunetką, więc wszystko oczywiśćie zajefajnie widać :P do fryzjera też chodzę, ciąża mi w tym nie przeszkadza :) a na solarium nigdy nie chodziłam, ale po ciąży chyba się przejdę, żeby sie trochę przyrumienić :P ja najbardziej tęsknie za normalnym samopoczuciem, i za możliwością wychodzenia i chodzenia w takiej ilości w jakiej mi się podoba, bo na razie ze wzgl na raczej kiepskie samopoczucie jestem uziemiona w domu :P

Papierosy i wodka szkodza zdrowiu, solarka tez, farbowanie tez, spanie na brzuchu tez................................. a mi sie marzylo i marzy dalej- pizza , piwo...........................mmmmmmmm

Gość kocica_16tc
jak sie dzidziuś urodzi, to obejdziemy razem wszystkie miejsca w które treraz mi ciężko dojść, i będziemy robić naprawdę dłuuuugie spacerki :D

Gość kocica_16tc
a co nie szkodzi, nawet sen szkodzi :P

Gość ryszarda.
spanie na brzuchu to raz , a dwa - jazda konno no i pyfko

funky mama ....noe 😘 ....trza:classic_cool: sie kiedys ustawic - ja w ciazy itez absolutnie nie paliłam , teraz ...hm...:classic_cool: ;)

Gość Bliankaa
W zeszłym roku mieliśmy w lipcu straszne upały, marzyłam o wylegiwaniu się na plaży, kąpieli w morzu i jakimś zagranicznym wypadzie. Leżeć plackiem nie mogłam, za granicę nie mogliśmy wyjechać, ponieważ źle znosiłam końcówkę ciąży, a polskie plaże były wyjątkowo zatłoczone. Musiałam za to siedzieć w cieni i mieć na sobie sukienkę zakrywającą brzuch, ale warto było❤️.

Gość a mi się marzy
ja po porodzie i jak jużmi się wszystko ładnie zagoi będę się kochać z mężem w takiej pozycji żeby przygniutł mnie całym ciałem

Gość taka co nie może
a ja nareszcie wyśpię się na brzuchu, ale najpierw dorwę mojego mężusia na bzykanko:) bo niestety od 5 miesiąca ciąży mam zakaz od lekarza:( Oj będzie się działo!!!

Ja chciałam porządnie poćwiczyć! Polecam super płytę z ćwiczeniami która daje niezły wycisk. Szybko wrócicie do formy. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.