Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Paulinaaa

Chceee miec DZIECKO!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

mam 16 lat.... pewnie niektorym z was wyda sie to smieszneee>>> Od osmiu miesiecy chodze z chlopakiem ktorego kocham nad zycie... Od pol roku kochamy sie bez zabezpieczenia...od jakiegos czasu spuszcza mi sie do srodka... i on i ja chcielibysmy miec razem dziecko!!!! Duzo o tym rozmawialismy i to NIE JEST NIE ODPOWIEDZIALNA DECYZJA!!!! naprawde chcemy je miec,ale nie moge zajsc.... zajscie w ciaze to wcale nie jest taka latwa sprawa zwlaszcza jesli sie tego bardzo chceee. Chyba nie ma sposobow na zajscie w ciaze?! Czy sa? Nawet zastanawialismy ie nad tym czy moze ktores z nas jest bezplodne?! co o tym myslicie??

Gość ręce i nogi opadają
:(

Gość a może tak najpierw
szkoła, studia, praca? !!! dziecko to nie lalka, którą jak sie znudzisz to możesz odłoży na połke.

za rok koncze szkoleeeeeeeeeeee!!! Chceee zyc dla niego i mojego chlopakaaaa !!! TYLKO!!!

Skoro się tak kochacie i jesteście pewni, że to już na zawsze to poczekajcie jeszcze trochę z tym dzieckiem, skończ szkołę przynajmniej i postarajcie się usamodzielnić, bo rodząc dziecko teraz to obarczysz swoich rodziców utrzymaniem wnuka. No chyba, że Twój chłopak jest wstanie utrzymać rodzinę

taaa.... wiadomo, ze zadna szesnastka nie chce mieć bachora, rozstepów, obwisłej skóry na brzuchu i zmarnowanej młodości w tę prowokacje moze co najwyzej uwiezyc jakiś tepawy facet - i prawdopodobbnie tempawy facet ją wymyslił 💤

Gość aeryn
Achaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Ojejejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj To to Dobraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-0

Gość jaka glupia prowokacja hahaha

Gość PFPRWM
ty jestes glupiaaaaaaaaaaaaaaaa/ iiiiiiiiiiiiii

Gość Paulka blog zaniedbujesz
nieładnie, kiedy coś skrobniesz w końcu. Pozdrowienia dla ciebie i dzidziusia. :)

Gość PFPRWM
dzieki paulka123

Gość no jaja sobie robi
Jak to za rok skończysz szkołę?? Ja liceum skończyłam w wieku 19 lat.

Gość PFPRWM
ja chodze do zawodowki! dwu letniej

Gość buehehe no za rok skonczy
gimnazjum! nie wiesz ze dzieci w gimnazjum sa juz dorosle?? bo pala papierosy i pija browary wiec sa dorosłe wiec czemu se dziecka nie moga zrobic w wieku 16 lat buahaha

Gość izzu
moze skoncz najpierw szkole,,zanim swoim rodzicom rzucisz kolejne dziecko na wychowanie,,,bo teraz masz zapal,,ale jak zobaczysz ,ze twoje kolezanki sie swietnie bawia na dyskotekach i innych imprezach,bedziesz zalowac ,ze masz niestety obowiazki,i bedziesz podrzucac rodzicom maluszka,,i to oni go beda wychowywac,,a nie ty,,:O

Gość PFPRWM
sama juz nie wiem chyba macie racje ale...

Temat: CZY MOGE BYC W CIAZY???? 16:45 PFPRWM skonczyl mi sie okres 1 stycznia... Kochalam sie ze swoim facetem bez zabezpieczenia i spuszczal mie sie do srodka. Mam wrazenie ze jestesm w ciazy. Bola mnie pirsi chociaz sutki mi sie nie powiekszyly. Mam zgage. nie wiem czy to objaw ciazy. Ciagle mam apetyt i ciagle sie opycham. Skomentujcie. Ja myślałam ze to prowokacja, a jednak ty poważnie pytasz !!. Szok.

Gość COOOOOOOOOOOOOOOO
Do zawodówki ??? !!! Boże dziecko opamietaj się :O

Gość rzeczywiscie
:O to nie prowokacja :O nie mam pytan

Gość COOOOOOOOOOOOOOOO
Nistety to nie prowokacja.

Gość gdzie sa twoi rodzice
???? ja w wieku 16 lat chodziłam na dodatkowe kółka w szkole, uczyłam się jezyków obcych, spotykałam sie ze znajomymi itd pozniej w wieku 18 lat zaczeły sie imprezy. ty teraz urodzisz dziecko a za dwa lata ci sie przypomni ze przeciez jestes jeszcze nastolatka i musisz sie wybawic, porzucisz dziecko do kąta i zaczniesz chodzic na imprezy :O tylko ze dziecko to nie zabawka. albo jestes jeszcze głupiutka albo jaja sobie robisz

Gość mysle ze to prowokacja

Gość paulinka chce urodzić
dziecko, bo widocznie nie ma ciągoty do nauki, ale do dawania dupy, potem jak dorośniesz i bedziesz pracować na drodze to na pewno będziesz dzieci miała w brud.

Gość ja też wolałabym
uoridzić dzieciaka nisz chodzić do budy

Gość mysle ze to prowokacja
ale jestescie glupiutkie bycie matk to najtrudniejsza szkola zycia i przypominam wam dziewczynki ze dzidzius taki do przytulania to nie zabawka i wierzcie mi szybko rosnie a wraz nim jego potrzeby !!!slodkim aniolkiem jest do czasu kiedy nie chodzi a potem jest coraz sprytniejsze i trzeba byc naprawde dojrzalym bo dziecko naprawde potrafi wyprowadzic z rownowagi poza tym smiesza mnie twoje slowa autorko topicu... jestes slepo zakochana nastolatka ktora ma dosc szkoly bo wolisz spedzac namietne chwile ze swoim chlopakiem a to niestety kiedys mija !!! marzysz sobie o dziecku kiedy slodko lezysz w jego ramionach i jestescie na utrzymaniu rodzicow malo tego zaraz sie rozejdziecie do swoich domow i idziesz slodko spac!!!! co za tepota myslisz ze majac dziecko smacznie sobie pospisz, odpoczniesz!!

Gość eh..te dziewczynki..
paulinko..dorośnij....i nie mysl tyle..:classic_cool: Wex sie dziecko do nauki..a chłopak, nie ostatni z pewnoscia..napisz do nas za dwa lata;)