Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .......ona........

Niewieży że jest ojcem, pomocy!

Polecane posty

Gość .......ona........

mój chłopak nie wieży mi ze jest ojcem naszego synka! Bardzo chce mu to udowodnić, ale nie stać mnie na testy DNA! Nie wiem co mam robić, widziałam jego zdjęcia z dzieciństwa i Mały jest do niego trochę podobny, ale ma mój kolor oczu i moją grupę krwi! Nie chce się z nim rozstawać bo bardzo go kocham i jest dobry dla mnie i Małego jednak widze że meczy go ta sytuacja i mnie z resztą też! Jeżeli macie jakieś dobre rady to piszcie!

A dałaś Ty mu powody jakieś żeby nie wierzył? Może zdrada, albo jakieś głupie słowa powiedziane w złości? Bo jak nie ma żadnych powodów, to on jest idiotą i robi małe kroczki, żeby Was zostawić

Masz super chłopaka:O, a jak sie z tobą kochał, to nie wiedział, ze z tego mogą być dzieci??:O

powiedz, ze jak nie wierzy to niech sam sobie zapłaci za test DNA albo nie wypierdala a test DNA będzie miał i tak zrobiony nakazem sądowym zanim zacznie płacić alimenty nie rozumiem dlaczego dajecie sie tak indiotycznie traktować, komedia

Gość wiara wierzyć

Gość ryszarda.
fantazja dobrze mówi

Gość .......ona........
PRZEPRASZAM ZA MOJE BłęDY ORTOGRAFICZNE ALE MAM DYSLEKCJę!!!

Gość .......ona........
jak zaczęłam sie z nim spotykać spotykałam się z kimś jeszcze, ale spałam z nim w listopadzie a w ciążę zaszłam w grudniu z chłopakiem z którym teraz jestem i to on jest ojcem dziecka! ale on w to nie wieży i chce testy! mówi ze równie dobrze to może być dziecko tamtego! ale mały nie jest w ogóle to tamtego podobny!!! mówi ze nie zapłaci za testy bo to ja spałam z kimś jeszcze a nie on!

Gość amimii
z jednym w listopadzie, z drugim w grudniu, szybka zdzirka z ciebie, nie dziwie sie facetowi, że chce umyć ręce.. A ty co? masz radochę, że złapałaś chłopa na bachora ??? nie wierzę - pisze się przez RZ debilko

Gość glenin
Można to prosto rozwiązać. Jeśli to on chce testy, to niech sam za nie zapłaci. Podejrzewam, że gdyby sytuacja była trochę inna, na skrobankę miałby skąd wziąć. Przykre to.

Gość trzymaj się nie daj sie
ma rację znacie Antę K? tez myslała, ze ojcem jest Staś:) Masz prawo nie wierzyć Nie była Twoją żona itp to że z nią spałeś nie oznacza, że była ci wierna dziś spała z tobą a w nocy jechała do innego miasta, do domu. Skad wiesz czy i tam nie spała z kims? np dla pracy? no właśnie:) Daj na testy I nigdy nie pozwól, aby manipolawała tobą poprzez dziecko:)

Gość ergergererg
przeczytałam "NIEŚWIEŻY JEST OJCEM, POMOCY!" :D

Gość prawda prawda
a gdybys ty była na jego miejscu uwierzyłabyś??????nie wierzyłabym takiej osobie jak Ty....Twój chłopak ma rację:-) zrób testy ale na swoj koszt ma prawo Ci nie wierzyc bo zmieniasz facetów jak rekawiczki.

Gość ona nie ma dysleksji
... tylko dysmózgowie. Jak 90% tych, co się dysczymkolwiek podpierają. Lenie...

Gość
W razie czego podaj o alimenty, jak ktos napisał. Badanie genetyczne i tak zostaną zrobione. Zapłaci strona przegrana:P P.S. Też bym nie wierzył :o..