Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cynia

Jak zapomnieć?

Polecane posty

Gość Cynia

6 lat temu zostawił mnie chłopak dla innej dziewczyny , z którą się ożenił.Mam prawie 30 lat a wciąż rozpamiętuję tamtą historię!na dodatek mieszkaja niedaleko mnie i widzę ich,ich dziecko.Moi znajomi stali się ich znajomymi.Widzę i wiem,ze żyje im się świetnie a ja ....lepiej nie mówić ,mam obsesję na ich punkcie !Pomóżcie,co robić!

Gość Cynia
Wiem,ze kazdy mi powie,zeby zapomnieć ale nie potrafię!

Gość Cynia
Wielkie dzięki,ale nie potrzeba mi debilnych rad!

Gość jokocozoko
powinnaś o tym porozmawiać z psychologiem... to żaden wstyd ale to niebezpieczna obsesja... potrzeba ci fachowa pomoc bo to trwa za długo

Gość musisz poznac nowych ludzi
i zaczac zyc swoim wlasnym zyciem,.Zapisz sie na jakis kurs, wyjedz ,zadzwon do dawniejszych znajomych (np ze szkoly). To jedyna rada

Gość topolinkaxxxbebebebe
najlepiej bedzie jak zmienisz srodowisko...moze tez miejsce zamieszkania...w przeciwnym wypadku nigdy sie nie uwolnisz od niego a ich widok Cie dobije...uciekaj stamtad ...

Gość Cynia
To jest paskudna historia,chodzi o to,że ja z tym chłopakiem chodziłąm dobre 6 lat.Ta dziewczyna wykorzystałachwilowe nieporozumienie i co tu gadać....za pół roku był slub itd. Czuję się do dzisiaj tak cholernie upokorzona,bo każdy mni postrzega jako tą zostawioną i biedną.Nie chcę za taka uchodzić!Ale wiadomo jacy sa ludzie.Przeszłam gehennę i przechodze słysząc jak im się świetnie wiedzie.Próbowałam już wszystkiego ale to silniejsze ode mnie.Najgorsze jest to,ze łapię się na tym ,że jestem żądna sensacji,co robili,gdzie byli , czy się pokłócili....Koszmar.

Gość topolinkaxxxbebebebe
musisz sie stamtad wyniesc i to jak najpredzej...ty zyjesz ich zyciem,rozpamietujesz i dolujesz sie!!!!!jeszcze cale zycie przed Toba ale musisz tego chciec....zmien mieszkanie,poznaj nowych ludzi,miej pasje i powiedz sobie,ze od dzis masz ich gdzies.....olej go ...nie byl Ciebie wart....i badz konsekwentna pozdrawiam

Gość Cynia
Nie macie podobnych doswiadczen

Gość Cynia
Myślałam,że ktoś moze miał podobne doświadczenia?

Gość hamachi
masz i rycz 😭 Ile dałbym by zapomnieć cię Wszystkie chwile te, które są na nie bo chce bo chce Nie myśleć o tym już zdmuchnąć wszystkie wspomnienia niczym zaległy kurz tak już po prostu nie pamiętać sytuacji w których serce klęka wiem nie wyrwę się chociaż bardzo chce mam nadzieje że to wiesz i ty. Znowu widzę Ciebie przed swoimi oczami Znowu zasnąć nie mogę owładnięty marzeniami Wszystko poświęcam myśli, że byłaś kiedyś blisko Kiedy czułem Ciebie obok wtedy czułem że mam wszystko Tyle zostało po mnie tylko ty i setki wspomnień ile dałbym za to by móc o tym już zapomnieć teraz nie ma nas i nie chcę być tam gdzie ty jesteś znowu staniesz przede mną zawsze robisz mi to we śnie będę patrzył jak odchodzisz chociaż chciałbym się odwrócić będę myślał ile dałbym komuś kto by czas zawrócił kto by zatrzymał wskazówki tylko na ten jeden moment w chwili w której Cię poznałem poszedłbym już w drugą stronę. To był sen na jawie, gdy marzenia się spełniały Wszystko takie realne chwile szybko tak mijały Tylko my zamknięci w czterech ścianach a tak w ogóle Ważna Ty byłaś obok a ja czułem się spokojny Pamiętasz jeszcze te dni całe miesiące Pamiętasz chcesz zapomnieć ja nie mogę wiem, że błądzę Snute kiedyś opowiastki ja, Ty i srebrna taca Kiedyś to nie przerażało już do tego nie chce wracać Aura zepsucia w powietrzu tracisz te pięćdziesiąt procent Chcę zapomnieć o tobie zatrzeć w pamięci te noce By odeszły w niepamięć chwile, które zwałem złotem Tamte chwile to tombak, bo już wiem, co było potem Moje myśli spiętrzone wokół jednej chwili Kiedyś ta krótka potrafiła czas umilić Teraz stojąc jakby obok wciąż się przyglądam Już nie cieszy jak kiedyś wspominam, myślę, dokąd zdążam Inne cele w życiu inne plany i pragnienia Musze wszystko pozmieniać tak jak czas wszystko zmienia To co było nie wróci wiem choć czasem mam nadzieje Po co mam, więc pamiętać ktoś by powiedział stare dzieje Wiem to Nie mogę zapomnieć jak było dobrze Wiem to Skończyło się mój własny pogrzeb Wiem to I proszę Boga nigdy więcej niech nie pozwoli na to by ktoś trafił w moje serce

Gość marti126
pociesz sie tym ze widac nie byl ciebie wart skoro dal sie omamic i cie zostawil..gdyby cie naprawde kochal dazyl by do pogodzenia a nie od razu innej do lozka wskakiwal..przykre to ale takimi myslami sie kieruj..i pocieszaj sie tym ze skoro potrafil wasza mlosc przekteslic kto wie czy przy okazji jakiejs klotni swojej zonki nie zostawi dla innej..pamietaj HISTORIA LUBI SIE POWTARZAC ..i najlpiej wyjedz bo jak mowia co z oczu to z serca PRZESTAN ZYC WSPOMNIENIAMI wyjedziesz zob. poprawi ci sie powodzenia zycze

Gość yooop
Mój kumpel był z dziewczyną trzy lata, zostawiła go i odeszła, to było jakieś dwa lata temu, byłem u niego jakiś miesiąc temu... na szafkach ciągle stoją jej zdjęcia, on nie miał nawet jednego stałego związku przez ten czas i ciągle wierzy ze ona wróci. teraz i ja tam mam :( ale mi to przynajmniej sie zyc nie chce wiec chyba wiem co zrobie...

Wiesz co najlepiej sie radzi komus,bo to nie nas dotyczy!Ale na tyle ile moge to ci doradze a ty zrobisz co bedziesz chciala.Wiem ze to boli,ale ty nie jestes nie wiedomo jaka,wiec szukaj nowego,fajnego chlopaka......nie patrz na nich tylko wez sie w garsc i pokarz calemu swiatu ze tez mozesz byc szczecliwa,ale siedzac w domu i uzalajac sie nad soba do niczego nie dojdziesz.....on nie jest jedyny .....bo tego kwiatu to pol swiatu,wiec do dziela!zakochaj sie w kims innym i daj mu szczecie!Pozdrawiam!i licze ze juz nie dlugo pochwalisz sie nam nowa miloscia!

Gość Andaluzyjczyk
ty chyba nie wiesz co to jest miłość. Można mieć tylko jedną w życiu. Cynia nigdy nie trać nadziei i nie przestawaj wierzyć...

Gość ania1234567889
nie przestawaj wierzyc ze wroci. ja tez czekam, ze moja Milosc wroci,,, nadzieja........ ;(

Gość martunek4
zapomnieć się nie da ale musisz zaakceptować sytuację. Zacznij żyć swoim życiem, praca, znajdź jakieś hobby, zrób coś żebyś czuła się potrzebna. A na początek się uspokój. Polecam tabletki ziołowe nervomix, żeby zasnąć, nie rozpamiętywać. On ułożył swoje życie a Twoje ucieka ci przez palce. Nie żałuj bo na pewno warto było przeżyć wszystkie dobre chwile ale one miunęl i może gdzieś jest ktoś kto czeka wlaśnie na Ciebie. Wszystko się ułoży ale musisz chcieć zacząć żyć od nowa.

Ja miałam taka chistorię jak ty. Po 6 latach zostawił mnie 2 mc. przed ślubem {już razem mieszkaliśmy} . Bardzo szybko bo po ok.3 mc.znalazłam sobie nowego chłopaka po następnych 2mc, byłam z nim w ciąży{planowanej} ,potem ślub. Dziś jesteśmy 8 lat po ślubie ,szczęśliwi a tamten jest już 2 raz żonaty ma dziecko z pierwszą żoną.Stwierdziłam że los go ukarał.A gdy go zobaczyłam na nk po tylu latach to stwierdziłam że całe szczęście iż z nim nie jestem tak się postarzał. Więc moja rada to jak najszybciej znajdż sobie nowy obiekt zainteresowań i powodzenia.

Gość lou lou
Ja mialam podobnie - 7 lat z facetem, z tego 2 lata malzenstwa. Mial byc ten jedyny. Zdradzil mnie i odszedl do innej. Teraz mieszkaja niedaleko. Po pierwszych traumach ze ukradla moje zycie, teraz sie ciesze ze to nie ja z nim jestem. Jest ciezko ale trzeba umiec spojrzec na to z innej strony.

Gość nelkanelka nela
hej ...a ja z drugiej strony. moj byl z dziewczyna 6 lat, poznalam go jak juz sie rozstali. spontaniczne zauroczenie, dziecko,slub. i teraz jestem nieszczesliwa, wiem ze z tamta mu bylo lepiej, jestem zazdrosna o jego przeszlosc. wiec cynia nie wiesz tak naprawde czy on jest z tam,ta szczesliwy... byc moze teskni za toba, ale teraz juz za pozno....l

Cynia Nie mart sie :):) NA pewno zapomnisz o nim albo idź na jakoś wizyte do specjalisty ! m takie forum na bank ci nie pomoże słuchaj mojej rady :) Ale jedno czego nie możesz zrobić zepsuć jego małżeństwa :) Pomyśl dziecko by nie miało Ojca !!A to nie jego wina (dziecka)\ :(:(:(:(:(:(:(:(Cynia Pomyśl !! I pamietaj że forum nie daje skutków !!