Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kreconka

do kobiet posiadających naturalne kręcone włosy

Polecane posty

Gość kreconka

hej zwracam sie z pytaniem do kobiet majacych naturalne krecone włosy czy zaluja tego ze maja bo jak wiadomo jest tak iz te ktore maja proste chca miec krecone a te ktore maja krecone chcia miec proste. Ja osobiscie mam krecone wlosy i tez chcialabym miec proste ale zastanawiam sie cyz warto je zaczac prostowac jak wiadomo za tym ida negatywne nastepstwa takie jak suche sianowate wlosy czy podreslic i uwydatnic ich naturalnosc a jak Wy macie?

Gość zakręęęęcona
ja mam krecone wloski z natury .. a dzisiaj? proste jak drut ... prostowanie niszcze wlosy ale raz na jakis czas mozna sie odmienic

Gość kreconka
a jakie bardziej Ci sie podobaja zapewne proste chociaz krecone tez maja urok w sobie ale teraz niestety nie nastał czas na nasze włoski bo wszedzie sa preferowane proste z dlugimi grzywkami

Gość głupie jesteście i tyle
:o Sory, ale co to znaczy, ze "nie nastał czas na nasze włosy"????:O Abstrahując od samego zdania, które jest nieco niegramatyczne:o uważam, ze to głupota. Włosy to włosy. One nie podlagają modzie, Tylko naiwne dzieci i starzejące się baby ślepo wzorują się na modzie, zresztą nie do końca trafnię, bo tylko na modzie ulicy. Czyli na TANDECIE. Dlatego właśnie połowa Polek ma blond albo czarno-blond proste, zniszczone, sianowate resztki włosów na głowie. Ale jak dla mnie to lepiej- bardzo pozytywnie się wyróżniam:)🖐️

abstrahując

abstra-hując:oKuźwa, samo mi się poprawia na ch i jeszcez się gwiazdkuje:P WIdze, że zadbali nie tylko o wykropkowanie, ale i o ortografię:D

a b s t r a h u j ą c

Gość Kokki
ja mam długie ciemne kręcone i jestem z nich DUMNA :) kiedyś jak chodziłam do podstawówki to chcialam mieć proste ale nigdy w zyciu ich bym nie zamieniła :) Facetom i dziewczynom się bardzo podobają, nieraz zaczepiają mnie na ulicy i mówią komplementy na ich temat :)

Gość Kokki
kurwyyyyy (sprawdzam tylko czy blokuje ;) )

Gość kreconka
no tak macie racje kazda kobieta ma inne wlosy chociaz wiadomo ze poddajemy sie roznego rodzaju stylizacjom "modzie" moze troszke dlatego ze idac ulicą widzimy kobiety z pasemkami ktore sa okropne lub blady z czarnymi odrostami badz fioletwoymi pasemkami to wszystko nacechowane jest sztucznoscia a my mamy te loczki fakt faktem nie da sie nic zrobic sensownego z tych wlosow tylko upiac badz rozpuscic mozna to etz tlumaczyc sobie jako wyroznienie sposrod innych kobiet posiadajacych normalne wlosy hehe

Gość ja tam lubie właśnie
moje włosy, bo nie musze sie z nimi chrzanić. Po prostu myję codziennie, odżywkuję, susze i już. Nie musz ukłądać, niezlaeżnie od okazji. Albo związuje, albo zostawiam i mam po kłopocie, Nie męcze ani ich ani siebie. A mój chłopak je uwielbia:p