Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bozzzepomoozcie

jestem w glebokim szoku cala sie trzese pomozcie mi..

Polecane posty

Gość bozzzepomoozcie

mam faceta od 2 lat zawsze mu ufalam od jakiegos czasu jest inny wyczulam ze cos ie tak jakies smsy dziwne zachowanie wlasnie przed chwila zadzwonil mi i powiedzial ze mam wiecej nie dzwonic do niego zaraz potem zadzwonila laska o ktorej czesto mowil powiedziala ze on ja klamal ze ze nie jest ze mna ze ona chce dla nas jak najlepiej i ze przyjedzie bo musi sie ze mna spotkac kurrwa jak on mogl pytam co ich laczy a ona ze nic bo ma chlopaka i mam nie plakac bo nie wytrzymalam za jakie grzechy boze chlopak ktorego tak kochalam zrobil mi takie swinstwo!!!!!!!!!!!!!!!!11

Gość orkan
wspolczuje, mialam podobnie...nie placz nie warto...naprawde, niech przyjdzie pogadaj z nia itp...zemscisz sie i bedzie Ci lepiej!!

Gość uspokoj sie
poczekaj az ta dziewczyna przyjedzie, porozmawiaj z nia. To ze z chlopakiem juz nie bedziesz to oczywiste. Jesli ona faktycznie ma chlopaka i nie chce z nim byc, to on zostanie sam an lodzie

Gość M.M.S.
:[ co za skur....;/ Zacisnij zeby i miej do siebie szacunek.I nawet nie mysl o tym,zeby dzwonic czy spotykac sie z tą zdzirą."ona chce dla nas jak najlepiej" Niektorzy ludzie sa beszczelni. Szkoda mi Ciebie:*

Gość bozzzepomoozcie
ja i8e wiem co mam robic jak tak mozna skrzywdzic kogos dalabym mu wszystko nigdy bym sie tego po nim nie spodziewala nigdyyyy

Gość ARECZEKKK.
to prowokacja

Gość bozzzepomoozcie
nie prowokacja przysiegam siedze teraz i placze zrezygnowalam z wszystkiego dla iego mielismy plany co ja teraz zrobie sama :(

Gość uspokoj sie
weź sie w garsc przede wszystkim, wiem ze latwo mi powiedziec, ale postaraj sie, wez goraca kapiel, napij sie melisy. Ulozy sie zobaczysz, dobrze ze to wyszlo z niego teraz a nie jak np bylibyscie po slubie. Ile masz lat w ogole?

Gość bozzzepomoozcie
mam 21 lat przeciez w zyciu sie nie uloy nie ma szans boooze :(

Gość uspokoj sie
suzuki za co dostala nauczke?:o naprawde niektorzy sa tak glupi ze nie powinni sie w ogole wypowiadac:o

Gość bozzzepomoozcie
nauczke ale za co?? nigdy bym nikogo nie skrzywdzila :( ja tak nie potrafie dlatego bylam pewna ze on tez nie

Gość uspokoj sie
czemu nie ma szans? mam tyle samo lat co Ty:) jestesmy jeszcze naprawde mlode, cale zycie przed nami. Mieszkalas z nim?

Gość a co to znaczy
"on ją kłamał?" Chyba powinno być "on ją złamał"???

Gość bozzzepomoozcie
nie ale zamierzalismy boze tyle planow wszystko na marne jak ja mam sobie poradzic no jak???

Gość Karnawałowa
Ja nie rozumiem! Jest karnawał, wszędzie lecą super karnawałowe złote przeboje, a ty się trzęsiesz ?? Zamów sobie Stana ridgwaya, Falco i Spandaua Balleta i już się nie będziesz trząść !!!

Gość bozzzepomoozcie
wiesz gdybys byla w takiej sytuacji to moze bys zrozumiala jestem w szoku boje sie ze mi cos odbije

Gość uspokoj sie
posluchaj nie panikuj! nie rob glupstw przede wszystkim, nie dzwon do niego, nie odzywaj sie. W stosunku do tej dziewczyny badz opanowana, rozmawiaj z nia zdawkowo. Czy bylas od niego w jakis sposob uzalezniona? Przeciez nie byliscie jednym organizmem, wiem ze poczatki beda trudne ale musisz przecierpiec

Gość Karnawałowa
To włącz sobie jakieś złote przeboje na karnawał !!!

Gość uspokoj sie
daj spokoj karnawalowa, mi np takie puszczanie przebojow jak jestem smutna doluje jeszcze bardziej bo kazdy mi sie z czyms kojarzy

Gość bozzzepomoozcie
wlasnie z nia gadalam cos kreci dzis nie moze bo chlopak czy cos a wiem ze pewnie jest z nim jak moga tak klamac kuuuurwa jak ;/

Gość bozzzepomoozcie
jak mozna tak krzywdzic no jakkkkkkk

Gość uspokoj sie
wiesz co z tego co piszesz to wydaje mi sie ze on z nia jest i postanowili ze ona sie z Toba spotka i cos Ci wkreci. WIesz co daj sobie jednak spokoj, nie spotykaj sie z nia. Unies sie honorem, jak nastepny raz zadzwoni, postaraj sie opanowac i powiedz ze nie chcesz zadnego spotakania, juz Cie ten rozdzial Twojego zycia nie interesuje.

Gość Karnawałowa
Wkręcić to może Kamil Nosel :)

Gość a ja ostatnio
nadaje imiona moim kupom. Ostatnią nazwałem: SKWIERCZąCA PRAżYNKA :p

Gość Lampowa
A ja na jedną lampę zaczęłam mówić Dzióbek !!!

Gość ona nosi spodnie
gosciu to swinia a wy najezdzacie na ta druga laske jakbyscie wiedzilay jak bylo sjakby jej bylo wszystko jedno to by sie nawet nie starala z toba spotkac, oboje misli by cie gdzies ale skoro ona chce sie spotkac to znaczy ze cos tu nie pasuje i moze ona akurat nie jest niczemu winna skoro ona ma chlopka byc moze twoj facet zakochal sie w niej i pod wplywem emocji wyznal jej to a ciebie zostawil, ale to nie jej wina.. faceci tacy sa gnoje chodzace

Gość __aneyka
postaraj sie oddychac spokojnie i opanowac nerwy. pogadaj z dziewczyna, ona wcale nie musi byc k..., mogl ja oszukac tak jak oszukal Ciebie. widzisz teraz jaki z niego czlowiek, lepiej teraz niz za 10 lat kiedy byscie mieli dzieci. postaraj sie zobaczyc dobre strony tego co sie zdarzylo. trzymaj sie

Gość bozzzepomoozcie
wlasnie z nia gadalam przez telefon, bo nie ma go jszcze w domu ona powiedziala mi ze ma faceta 5 lat gadala tak spokojnie i nigdy by go nie oklamala a mojego chlopaka bardzo lubiii on sie jej zwierza i sa przyjaciolmi on mial dzis ciezki dzien dostawal jakies dziwne smsy ze niby go ciulam powiedzial mi to co powiedzial i sie rozplakal ;/ co ja mam zrobic boze jak ja cierpie powiedziala mi ze nic ich nie laczy ;/