Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bozzzepomoozcie

jestem w glebokim szoku cala sie trzese pomozcie mi..

Polecane posty

Gość bozzzepomoozcie
pogada ktos ze mna??? :(

Gość __aneyka
ejjj to jeszcze nie jest tak zle, glowa do gory. oszukal Cie ze ma przyjaciolke ktorej sie zwierza, ale to mozna darowac- poczul sie widac, o ile mozna jej wierzyc, osamotniony, bo myslal ze go zdradzasz. pogadaj z nim i go zjedz ze slucha jakichs anonimowych smsow i nie wierzy Tobie

Gość bozzzepomoozcie
aneyka tak myslisz???? ale on przy niej do mnie zadzwonil i powiedzial ze niemam wiecej pisac ani dzwonic a jej gadal ze juz ze mna nie jest ;/ pomoz mi proszeeee :(

Gość kiedys bedzie lepiej
Ktos pisal o nauczce. Poniekad mial racje - NIE REZYGNUJE SIE z niczego dla faceta. Z wlasnego zycia, znajomych, planow... Wiecej tego nie rob. Masz 21, zdazy Ci sie milion razy jeszcze ulozyc. Oczywiscie jakis czas bedzie Ci zle - ale wierz mi - to przejdzie.

No i OK Nie jesteście razem i wszystko jest jasne Następnym razem bardziej starannie poszukasz partnera

Gość __aneyka
pewnie jak mowi ta dziewczyna byl w dolku i zrobil glupstwo, co sie zdarza w emocjach. jesli sie rzeczywiscie poplakal, to bardzo mu musi byc zle i bardzo na Tobie zalezec. pogadaj z nim i jesli potwierdzi to co mowila ta jego przyjaciolka to sprobuj go zrozumiec. zapytaj go koniecznie o te smsy i upewnij go ze przenigdy go nie zdradzilas

Gość __aneyka
nie sluchaj osob ktore tak latwo moga Ci doradzac tu na forum ze to koniec. wcale nie koniec jesli sie kochacie. ja ze swoim zrywalam 10tki razy w emocjach. i co- wyjasnialismy wszystko sobie i kochami sie bardzo nadal. jest jak dawniej, a nawet lepiej, bo kryzysy umacniaja

Gość __aneyka
musisz koniecznie teraz opanowac nerwy, wiem ze Ci trudno, ale postaraj sie. nerwy moga zniszczyc wszystko. nie nienawidz nikogo poki nie wiesz jeszcze co sie wydarzylo, badz wyrozumiala

Gość oznacza to
że ten palant nie był Ciebie wart! I pamiętaj, że czas leczy rany. Trzymaj się!!!

Będzie inny lepszy 21 lat to młody wiek Dzięki Bogu że za niego nie wyszłaś

Gość bozzzepomoozcie
moze o moja wina tak pewnie jest we mnie nie mial przyjaciolki nie spalam ani minuty pisalam z nim jest przekonany swiecie o zdradzie nigdy wczesniej nie mialam takich oczu :( a w domu zostac nie moge :(

Gość dagris
wiem co czujesz...z pewnoscia serce kraja Ci sie na cztery strony swiata...tez tak kiedys mialam:(, mimo ze sytuacja nie byla identyczna, ale podobna...musisz przeczekac...jest 6 rano!!!niewiadomo co moze sie dzis wydarzyc... i pomysl nad tym- dlaczego on ma w ogole powody i podejrzenia o to ,ze go zdradzilas?????? jezeli wymyslil je sobie znikad to znaczy ,ze Ci nie ufa i nie jest Ciebie wart.... no chyba, ze wymyslil sobie pretekst do tego, aby jakos zakonczyc Wasz zwiazek, a ze zwalic wine na kogos za jego rozpad i odejsc "z czystym kontem" jest latwiej ... to tak wlasnie postapil..... wtedy jest skonczonym idiota i prostakiem i nie jest CIEBIE WART!!!! najgorsze sa pierwsze dni ... sama zobaczysz... sciskam mocno i glowa do gory!:)

Gość __aneyka
Nie obwiniaj sie! Przemysl na spokojnie, dlaczego jest tak pewny tych podejrzen, dowiedz sie skad dostal takie wiadomosci. Wtedy bedziesz wiedziala jak z nim rozmawiac. Moze jak Twoj chlopak Cie nie slucha, to pogadaj z ta przyjaciolka i popros zeby Ci pomogla. Potem koniecznie powiedz chlopakowi ze jak jeszcze raz uwierzy komus innemu a nie Tobie to z wami koniec. Pownno zadzialac

Gość dagris
autorko topicu....i jak sie czujesz???widzialas sie z chlopakiem?????