Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ddominika

Tak smutno sie robi wieczorem kiedy uczucia dochodza do glosu

Polecane posty

Gość hajle selasje
nie ma uczuć są tylko zwierzęce odruchy i popędy :-O

Gość nic dobrego
Gdy rozum śpi to budzą się emocje :)

ee tam gadasz...a to co odczuwasz to co to jest ? złosc, smutek szzcescie to tez poped zwierzecy??

Gość hajle selasje
tak to wszystko to zwykle odruchy i popędy milosc też

Gość aniuszka40
hej

Gość masz rację
w dzień robię tysiąc rzeczy na minutę i nie myślę, a wieczorem, gdy mam trochę czasu wszystko wraca...

Gość nic dobrego
o czym myślisz wieczorem ?

czemu tak to jest, ludzie sa tak skonstruowani... drecza sie i drecza... niby w dzien wszystko ok, nie zawracamy sobie glowy \"duperelami\" bronimy sie od tego, udajemy kobiety niezalezne, wyzwolone a wieczorem... cala konstrucje sie spie****

wieczorem mysle sobie o tym co by bylo gdyby, marze o milosci, zastanawiam sie nad tym co bylo, i nad tym co mnie czeka dobrego i zlego

Gość masz rację
Ja myślę o tym, jak choć chwilami otrafiłam być szczęśliwa i czy zagłuszając emocje i uczucia potrafię być jeszcze kiedykolwiek. W dzien wszystko jest takie proste.

Gość nic dobrego
Same tego chciałyście kobiety i już macie prawnie wywalczone, że mobbing w pracy jest karalny, facetowi nawet przez myśl nie przechodzi aby koleżankę w pracy podrywać , praca to praca i nie ma czasu na amory :)

Gość calipepppe
a ja wiem, że jak sie kocha.. to nawet jak ma się ważną sprawę to za dnia tak cięzko się skupić.. nic nie idzie.. Człowiek zawala rózne rzeczy, tak bardzo myśli, tęskni, ciągle ma przed oczyma obraz, jego twarz i głos.. A nie tylko wieczorem.. W nocy potem ma się piękne sny, on i ja razem, rozmawiamy. To mi się śni.. Ale cały umysł, myśli, nie tylko serce, należy do niego. Chocbym nie wiem co robiła, myśli umykają do niego.. a co by było gdyby.. a czemu tak nie jest, a co będzie itp No i wieczorem to co będzie, jak będzie, jak będzie dalej razem dobre

Gość masz rację
Hmmm co Ty za bzdury piszesz?

Gość calipepppe
a w psychologii dowiedziono ze jesli człowiek ma ciagle taki sam rytm czyli wokół siebie tak znani kumple( a zatem nic z tego nie będzie - związek) a kiedys było sie z kimś. To zawsze potem wraca się myślą do tego co było. Bo czuje się taką presję wieku, umykającego czasu i tego, że ci wokół są zajęcie( z wiekiem coraz więcej osób jets zajętych) a zatem bardziej takie kobiety odczuwają pustkę. I zapełniają ją właśnie powrtome do tego co było, do faceta Ale to nie miłość to pragnienie nie bycia samej, bo czują że czas umyka na ich niekorzyść. Zatem jets to sytuacja ekstremalna, bo gdyby miały wokół jakiego faceta nie wspominały by tego, który był. Jak zauważyłm ma to wiele racji. Właśnie po czynach i swłoach kobiet, tych które znałam osobiscie i te co znam, bo wiem jakie są. Jesli była z kim a potem nie i nie tęskniła za nim. A potem wielce sie na niego uparła i tak jets do dzis. To zastanawiaące jets to, że nie tęslniła za nim wczesniej jak go opuszczała w 02. A teraz to co ona mowi nie brała bym serio. Bo ona teskni za nim jak juz nic nie ma do roboty, jak juz wszytsko wykona i jej sie nudzi i wtedy zaczyna myslec a co i jak tam. Jak sie kocha to ciagle sie teskni i mysli o tej osobie. Inaczje ludzie nie zawalali by egzaminow sprawa. a tak jets bo sa zakochani:0 cała masa przykladow ze szkoly, pracy czy studiow a ona sie obrobi wszystko wykona a potem jak juz pustke ma nudno jej to zaczyna myslec jakby to było. Ponadto ona swietnie gra- umie grac usmiechnieta, wyzwolona a potem udaje wielce steskiona. Pokazała to juz nie raz - jak spotykala sie z tym markiem z londynu. tez grała przed nim radosna, a zawisc ja zjadała

Gość nic dobrego
Zatem powiedzcie kobiety w jaki sposób reagujecie na mobbing w pracy ?

Gość calipepppe
a w autobusie? jak kierowca daje bilet a potem tak nagle przysuwa dłon i ociera wierzchem po mojej dłoni patrzac bezczelnie w oczy? :)? no własnie