Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem i pytam Was

Mam lot o godzinie 9.20.O ktorej musze byc juz na lotnisku?

Polecane posty

Lece liniami ryanair. Nie chce byc za pozno i nie za wczesnie. Wiec o ktorej powinnam sie juz zjawic na lotnisku,aby nie bylo problemow?? i bez stresu :)

Gość pomocna dlon111
musisz byc dwie godziny przed lotem tak aby wszystko poszlo sprawnie a samolot ci nie odlecial:P

Gość pomocna dlon111
poniewaz odprawa i wszystko trwala dlugo...a jak [rzyjedziesz za pozno to cie nie wpuszcza wiec oo 7.30 powinnas tam byc=) milego lotu zycze:*

Gość a gdzie lecisz
Bo w londynie odwoluuja....przez warunki atmosferyczne

Gość pomocna dlon111
no wlasnie to mozliwe ze nie poelcisz bo taka pogoda ze niewiadomo czy saloloty beda latac...

Gość pomocna dlon111
aha i jak nie ebdziesz 2 godziny przed to oni maja prawa nie wpuscic cie na poklad samolotu i nie oddac ci pieniedzy za bilet! wiec lepiej byc za wzcesnie i poczekac niz za pozno:P a ty musisz byc 2 godizny przed a i tak odprawa zakonczy sie jakos 40 minut przed planowanym odlotem wiec i tak czekac bedzesz...

lece dopiero 10 lutego wiec mam nadz,ze do tego czasu pogoda bedzie lepsza:) jak nie polece to sie zalamie,ze musze czekac i koczowac na lotnisku sama;) wiec jak mnie odprawia np juz po 8 to bede musiala i tak czekac do 9.2?? na lot czy moge juz do samolotu isc??:) jak to jest?:)

Gość a gdzie lecisz
czekasz...na poklad wpuszczaja jakies 10 min przed odlotej(mniej wiecej)

Gość a gdzie lecisz
wtedy siadasz....czekaja az wszyscy wejda do samolotu,pochowaja torby...itp. pozniej stewardesy chodza i zamykaja chowki na bagaz podreczny,potem pokazuja jak sie zachowywac podczas niebezpieczenstwa(zazwyczaj wtedy samolot juz rusza i zaczyna ustawiac sie powoli na pas startowy....potem samolot sie zatrzymuje...chwila cisza i jak ja to mowie "turbo dopalcz na maksa":D

dziekuje za tak szczegolowy opis :* a orientujesz sie mniej wiecej ilu osobowe sa takie samolociki tych linii?? :) i miejsca kazdy sam sobie wybiera??

Gość a gdzie lecisz
ja latam rowniez ryanairem ale hmm...nie zlicze ile osob moge ci powiedziec ze ten ryanair ktorym ja latam ma po jednej i po drugiej stronie siedzienia po 3 moze tak byc z 300

Gość a gdzie lecisz
nie nadaja miejsca,wybierasz sama...inaczej jest w innych liniach lotniczych jest...tam nadaja nr siedzenia

oo to sporo, ja myslalam,ze to male samoloty cos ok 50 osob:):) to powiedz mi jescze jedno.. :) jak jest z bagazami..jak mam 2 bagaze wykupione po 15 kilo jeden,to musze miec dwie torby po 15 kilo, czy moge miec jedna 30kilowa?? i do podrecznego bagazu co mozna wziac??

Gość a gdzie lecisz
jedna walizka nie moze miec wiecej niz 20 kg.....wez lepiej dwie ktore beda mialy te 15kg;)

Gość a gdzie lecisz
chociaz moze przesadzilam z tymi 300 szczerze mowiac...:Dnie no nie powiem ci dokladnie ile bo nie cche sklamac;) ale wiem jedno po jednej i po drugiej stronie sa po 3 siedzenia:D

to jeszcze ostatnie pytanie :) bralas kiedys ze soba papierosy?? ile mozna wziac sztang?? bo ponoc tlyko 1 dozwolona jest?? a przewozilas wiecej, np 2?:)

Gość a gdzie lecisz
wiesz...zawsze mozesz dac jeden do glownego i jeden do podrecznego...tak moj brat zrobil...ale wtedy w podrecznym musisz tak zrobic zeby cie nie przetrzepali,czyli najlepiej nie miec zadnych metalowych czesci,bo do mnie sie kiedys doczepili bo mialam szczoteczke elektryczna:D

a podrecznym moze byc np taki kuferek?? wiesz co mam na mysli?:) tlyko ze tam jest metalowe zapiecie na zewnatrz-jak to w zamkach! to tez sie moga przyczepic do niego??

Gość a gdzie lecisz
raczej nie powinni sie doczepic

no to zmienie na plastiki:) dzieki wielkie za pomoc..i sorki za to meczenie :) pozdrawiam i dobrej nocki zycze:***

Gość a gdzie lecisz
heh zadne meczenie:D bedziesz miala jakies jeszcze watpliwosci to pytaj smialo:D i dzieki,rowniez zycze milej nocy