Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oli19netka

ciągłe plamienia ?? pomocy co to moz.ę znaczyć??

Polecane posty

Gość oli19netka

witajcie dziweczyny mam pytanie zażywam cilest jest to moja 7 tabletka skączyłmi sie okres ale pojawiły sie plamienia .kochałam sie z chłpakiem .czy to moze byc ciaża?? nic mi niejest ogólnie czuję sie spoko .ale denerwuja mnei te plamienia:/ prosze odp.

pisze to już 83798748937489282374 raz. przy pierwszym opakowaniu plamienia to norma. ja plamiłam przez cały pierwszy miesiąc, to trzeba przeczekać. AMEN WRESZCIE.

Gość oli19netka
no tak czytałam to już gdzieś .................tabsy zabezpieczja od pierwszego brania ,jak dobzre wiem czyli niemam sie co obawiac jak moje kochanie miało finał w srodku po 5 tabl??

nie. po to bierzesz żeby mozna było sperme w Ciebie lać litrami za przeproszeniem. ulotka + gin = świętość kto czyta i pyta nie błądzi.

ide spać bo mnie sie juz nie chce czytać glupich postów o żyłach na piersiach itp. to cześć. oli19netka- nie martw sie, jest ok.

Gość toti
hej ja biore 7 opakowanie i dopiero teraz mi sie pojawilo plamienie do przerwy 5 tabletek pozostalo mi jeszcze czy to moze byc objaw ciazy czy raczej skutek zmiany klimatu? pomozcie

Gość novynetka
ale to jest ostatnie opakowanie i pozniej nie mam juz zamiaru brac zadnych tabletek