Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojazajawka193

to ma byc rok strzelcow

Polecane posty

Gość mojazajawka193

po chuju juz od poczatku roku mam problemy finansowe ,wszyscy znajomi sie odemnie odwrocili a w dodatku ostanio kobieta mnie rzucila ktora kocham ponad zycie ...ogolnie pozostaje tylko sie zajebac brak perspektyw

z kazdej opresji jest jakies wyjscie....ja tez jestem strzelcem i uazam ze mimo wszystko bedzie dobrze..takze glowa do gory

Gość twigusia
to bedzie dobry rok dla strzelcow

A jak można wytrzymać z prostakiem, który nie zna normalnego polskiego języka, tylko przekleństwa i wulgaryzmy? I po co z nim być? Nic ciekawego się od niego nie usłyszy w takiej powodzi \"łaciny\"

to ze tak przeklina tu na tym froum nie siwadczy o tym jaki byl gdy byl z ta kobiet...teraz porbuje sie wyladowac i jest zflustrowany....trzeba mu to wybaczyc....

Gość strzelczyni
też czytałam, że to będzie dobry rok, ale powinnam zmienić miejsce zamieszkania.. kto mnie przygarnie? ;)

Gość no to fajny mam rok
na dzień dobry zwolnili mnie z roboty

Gość mojazajawka193
ty maly widze ze cos ci dolega jak mozesz wyciagac takie wnioski po jedej wypowiedzi i to jeszce osoby podlamanej by nie powiedziec zdesperownej nieiwem czy jestes facetem czy baba czy jakims obojniakiem ale radze ci popracowac nad soba jeszce ten opis co za czlowiek wez sie ocknij