Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladna i skormna

jestem bardzo ladna i przez to nie mam faceta

Polecane posty

Gość brzydka lecz nieskromna
zbyt inteligentna tez nie jestes stwierdzajac ze "jestem bardzo ladna i przez to nie mam faceta" :O Najprosciej tak powiedziec prawda? Troche idiotką zalatuje takie stwierdzenie...sorry...

Gość prawdziwa autorka
jestem ladna i zdaje sobie z tego sprawe. nie nosze tipsow, nie mam blond wlosow. jestem latynoskim typem urody. dbam o swoje cialo, jestem wysportowana. z zawodu jestem grafikiem, dobrze zarabiam. duzo podrozuje. nie moge znalesc jednak mezczyzny ktory by mnie zadowolil. i co? zle? stereotyp o ladnej glupiej tipsiarze propaguja ludzie lekko ograniczeni. zreszta wszystkie stereotypy sa powielane przez ludzi ktorzy z mysleniem i wydawaniem wlasnych osadow maja problem. pozdraiwam nieudacznikow

Gość mnie uwazaja
napisala ze jest bardzo ladna i nie ma chlopaka, widocznie po prostu nie trafilas na odpowiedniego dla siebie, to sie zdarza nie tylko ladnym kobieta ale i tym brzydkim i tym calkiem przecietnym ,

z ortografią też masz problem niestety...

Gość Znaleźć nie znleść

Sorry ale wyżalanie się na tym forum i wyjeżdżanie z takim płytkim tekstem jest naprawdę idiotyczne. Czy ty naprawde uważasz że nie amsz faceta tylko dlatego że jesteś ładna?

Gość mnie uwazaja
kazdy chcialby trafic jak najllepiej, wiec ja na twoim miejscu cieszylabym sie ze moge przebierac do woli

Gość to wklej fote
ocenimy cie

Jeżeli tak uważasz to sorry ale musisz być bardzo niedojrzała i naiwną osoba , poza tym nieskromną i wyniosłą ...

Gość mnie uwazaja
nie ma problemu w tym ze jestes ladna, ale w tym ze chcesz takiego chlopaka jak ty, wiec w takim kregu osob powinnas go szukac

Wiesz, autorko, bez obrazy, ale jesteś bezdennie głupia. I to głupotą wynikającą z próżności. Jeżeli jesteś ładna i nikt cię nie chce, to zanczy, że nie jesteś atrakcyjna. I tyle. Widać odstręczasz czymś facetów - obstawiałbym na maniery i próżność.

Gość Marcia20
Nefrytowy_Drab tez bym to obstawiala

oj autoreczko.... glupia i niedojrzala jezylasstes... \'jestem bardzo ladna i dlatego nie mam faceta\'???? zastanowilas sie nad tym co napisalas??? o ludzie, dziewczynko, juz sam temat pokazuje jak jestes plytka... Myslisz, ze tworzac zwiazek zwraca sie uwage na urode??? przeciez to zalosne... Ale dla Ciebie (i nie probuj zaprzeczac i wymyslac kolejne studia, ktore skonczylas!!) liczy sie tylko to, ze jestes ladna... I pewnie jettes taka \'łaaaał\' i \'heeeej\'... Zal mi Ciebie oraz naiwnych facetow, ktorzy beda probowali znalezc w Tobie cokolwiek poza uroda.... Bo znajda bezdenna pustke...

Gość prawdziwa autorka
znajda pustke ble ble ble a ty skad to niby wiesz:O i faceci starrtuja a i owszem tylko ze ja zainteresowana nie jestem. a tu takie uproszzcenia: jesli ktos jest atrakcyjny- wie o tym- ceni seibie bardzo wysoko- glupi, prozny, wyniosly. jak nikogo na swoim poziomie nie znajde to bede sama i tyle. i faktycznie jestem sama bo jestem ladna- ladni powinni sie trzymac z ladnymi. takie prawo natury.

Gość Podpis osoby upoważnionej
Może wibrator ?

Gość prawdziwa autorka
bardzo sie z niej ciesze

Gość Podpis osoby upoważnionej
Tańcz przed lustrem

Gość prawdziwa autorka
ok potancze

Gość lol lol lol
cały topik LOL LOL LOL :D

Gość prawdziwa autorka
no widze ze moj topik zyje. zawsze tyle szumu kolo mnie. wy sie spinacie i nadymacie a ja czytam jak ludzie sie kolca o mnie, zyc nie umierac

Gość Twoja prowokacja zanika

Gość do autoorki
No to gartuluje sposobu spoedzania wolnego czasu świnko ;)jakie chipsy jesz na kolację? Paprykowe?

Gość ale głupawy topik
buehehehe :D

Gość ona w sieci
" Jak nie znajdę nikogo wartego siebie będę sama"-i zestarzejesz się sama potrząc jak uroda przemija-lustereczko powiedz przecie kto jest najpięknieszy...-zje Cię Twoje zadufanie w sobie... Jak nie zaczniesz widzieć tego co w ludziach jest wartościowe zostaniesz starą zgoszkniałą panną...