Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamproblem

czy wreczyc

Polecane posty

Gość mamproblem

jade dzisiaj do kobiety ktora bardzo kocham chce ja przeprosic za moje zachownie ,pytanie brzmi czy moge kupic jakies kwiaty a dokladnie czerwona rozyczke ?? bedzie to normalne? nie wysmije mnie ?ja nigdy jej nie wreczalem zadnych kwiatow prosze odpowiedzcie bo niewiem czy jechac do kwiaciarni

Gość wręcz jej pokrzywę
na pewno się ucieszy:-)

Gość mamproblem
ale smiechawa ...

bardzo ja kochasz i nigdy jeszcze jej kwiatow nie dales? to jak dasz je teraz, tylko dlatego ze cos przeskrobales (swoja droga typowe zachowanie facetow :O), to babka moze sie wkurzyc..

Gość renault megan
jasne ze tak, najlepiej nie jedna rozyczke tylko jkis maly bukiecik-nie musi byc z roz ale oczywiscie moze :) ile jestescie razem ze nigdy nie dales je kwiatow??? myslalam ze juz w przedszkolu ucza chlopcow ze kobiety kochaja kwiaty ;)

Gość wręcz jej pokrzywę
a tak na powaznie to wręcz jej jakiś inny kwiatek róża jest za bardzo oklepana

Gość mamproblem
kurde to juz teraz sam nieiwem ale z drugiej strny jak sie jej pytalem kiedy dawno temu czy lubi takie rzeczy kwiaty itp to mowila ze nie ze to nie jest wazne juz sam nieiwem co robic wogole niewiem czy mi wybaczy :(

Gość stefan telefan
ja kiedys po wielkiej klotni dalem 5 czerwonych roz - podzialalo....

Gość __aneyka
mamproblem Pewnie ze kup kwiatki. Roza jest ok, a moze lubi jakies inne? Jak bardzo nabroiles to kup nawet wiekszy bukiet. Pamietaj ze kwiaty nie zalatwia problemu, ale dziewczyna lepiej sie poczuje . Moze tez zareagowac emocjonalnie i wyrzucic kwiaty razem z Toba, ale gest zapamieta, bedzie Ci latwiej ja przeprosic pozniej. Pamietaj o rozmowie i kajaniu sie :)

Gość mamproblem
__aneyka kajaniu w sensie ... bo zabardzo nienadazam

Gość __aneyka
kajac sie znaczy pokornie przyznawac sie do winy i przyjmowac cięgi od dziewczyny :)

Gość nie lubie takich jak ty
i tak jestes glupi, nie dales jej nigdy zadnych kwiatow, a teraz chcesz dac rozyczke. Skompiradlo i tyle z Ciebie.

Gość bateryjka
hm.. powiem ci szczerze, ze kiedy moj facet narozrabial, to przyszedl do mnie z bukietem, ktory ledwo moglam udzwignac i ktory nie miescil sie w zadnym wazonie, jedynie w wiadrze na smieci. i tamze wyladowal. w sumie niewazne z czym do niej pojdziesz, bo i tak nie masz pewnosci, czy sobie o te kwiatuszki butow nie wytrze :)

Gość mamproblem
glupia to jestes ty wiem ze tobie facet o ile go masz musi wreczac kwiaty kupowac ci rozne drogie rzeczy zebys byla pewna ze cie kocha moja kobieta nie potrzebowala takich wyrazow milosci zreszta nie chce mi sie o tym pisac chopdizlo mi tylko o kwiaty dzieki za rady pozdrawiam "oni ciagle nas nie rozumieja to juz tak dlugo ze nie umiem se tym przejac"

Gość nie lubie takich jak ty
facet nie kupuje mi drogich rzeczy ale raz na jakis czas paieta o tym ze zrobi mi sie milo jak przyniesie mi rozyczke czy cos slodkiego. Wtedy robi sie milo, ja tez lubie mu kupowac drobiazgi bo to oznaka ze sie o kims mysli. A na przeprosiny marna jedna rozyczka to za malo. Ja bym sie tylko wkurzyla na faceta ktory umie kupic kwaitka gdy cos nabroi ale Ty tego nie rozumiesz bo jestes skapcem

Gość a ja uważam
że jeśli nigdy nie dawałes jej kwiatów to tym bardziej doceni że żałujesz. Ja zawsze mięknę. Pozłoszczę się jeszcze trochę "dla zasady" :P

Gość mamproblem
Boze zeby ona mi tylko wybaczyla kocham Ja jak mi nei wybaczy to juz nie bede mial po co zyc

Gość przebaczy
Kup jej wielki bukiet roz i dolacz slodka maskotke

Gość co zrobiles
ze jest zla na ciebie??

Kurde, co za wicepierdoła. Skąd się tacy biorą? Dobrze, że chociaż stara się uczyć. A teraz rada: nie jedną, a cały bukiet. I bez względu na to, co kobieta mówi, zwykle kwiaty lubi.

Gość _kobra
mamproblem, zależy co przeskrobałes, bo niektórych rzeczy przebaczyć sie nie da, ale i tak warto przeprocić, bedzie jej lżej...no i jak sie cos przesrobało, to przeprosiny najlepiej jak sie potrafi , należą sie poszkodowanemu jak psu kość... kwiaty zawsze mile widziane, a jak jej niegdy nie kupujesz, to ma szanse zemdleć z wrażenia i może ci sie uda, ze wybaczy ci nawet niewybaczalne ... choc mozesz przez jakis czas byc na warunkowym :) :) kupuj i leć :)

Gość HrabiaDelaMonteCHristoP
Czlowieku :D Gdzies Ty sie uchowal?:D Kobiety Uwielbiaja Kwiaty!! :) A zwlaszcza Kwiaty od swoich chlopakow/mezow itp.. Kobieta, plec piekna. Kwiat, piekna roslina. Mam nadzieje ze to dalo Ci do myslenia :D Jesli wiec pogonisz teraz do kwiaciarni i wreczysz jej kwiatek, napewno sie ucieszy! :) --hmm.. No chyba ze wrocisz z wiazanka pogrzebowa:D:D :D:D:D:D:D:D :) nie wiesz co kupic biez zawsze roze ;) PS. A w zeszlym roku dostala na walentynki wyrzynarke do drewna? :) :D:D pozdrawiam ;-) i powodzenia zycze :)

Gość _kobra
no i co, jak sie sprawa rozstrzygnęła?...pomogły kwiatki? :)

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci