Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytam bo mam mętlik we łbie

Moja dziewczyna i Sanatorium....

Polecane posty

Gość Pytam bo mam mętlik we łbie

Nie wiem co o tym myśleć: Mieliśy wypadek i dostała skierowanie do sanatorium. Miała zrobić sobie przerwe w tabletkach, ale jak sie dowiedziała, że jedzie do sanatorium to zmieniła zdanie. Na pytanie dlaczego odp., że nie może przecież mieć okresu w sanatorium bo to basen, to co innego. No nic, ok. Potem, że musi dowiedzieć się ile dopłaty do jedynki. Pytam po co? Odp. Aaa bo jeszcze ulokują mnie z jakąs starą babą co Radia Maryja słucha... Lubi sex, jest kochana i zapewnia, że w życiu by mnie nie zdradziła... Co wy na to????????

Ciekawe co by myślała dziewczyna gdybyś Ty miał jechać do sanatorium. Co on tam robi? Czy pije? Może spotyka się z jakąś? Może mnie zdradza?

Gość daccds
co do przerwy w tabletkach, wielu ginekologów mówi że ma ona sens wtedy gdy trwa dłużej niż trzy miesiące, a krótsza tylko wprowadza zamieszanie i rozregulowuje organizm natomiast z tabletkami wiadomo jak organizm będzie reagować, że nie będzie nieprzewidzianych krwawień, gorszego samopoczucia itd tak więc nie dziwię się decyzji twojej dziewczyny, jeśli zebrała więcej informacji co do jedynek, gdziekolwiek jadę, biorę jedynki, to chyba oczywiste, a gdybym chciała się kochać z kimś, brak osobnego pokoju na pewno by mi nie przeszkodził