Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pina kolada

OBALMY STEREOTYPY!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Karolcia W.
Oj obalmy obalmy

Gość Karolcia W.
to nie prawda, ze włosi paste na okrągło jedzą :-) tylko codziennie na obiad :-)

Gość pina kolada
- ta prawdziwa, bo ktos sie podszyl pode mnie, gdzies tam na 3ciej stronie..

Gość pina kolada
do xaxaxa - to nie ja pisalam, tylko ktos kto chcial byc smieszny ( nawiasem: nie wyszlo mu...) dobra, obalajcie sobie STEREOTYPY typu "pechowa 13stka" , ja nie moge... tylko kilka osob zrozumialo moj topik a reszta tylko sie czepia ze to o czym piszemy to nie stereotyp bo stereotyp to ... nie wymądrzajcie sie tak :)! kazdy wie co to stereotyp aa ja majac do dyspozycji jedną linijkę na temat nie mogla napisac "obalmy powszechne opienie o tym ze..... bla bla bla... " , skrot "stereotyp" mial byc "zastepczy" -interesuje was to to wchodzicei i rozmawiacie a mnie nie interesuje to ze ta czy ta wie co to stereotyp bo przeczytala w encyklopedii, ok moze temat nie jest sprecyzowany ale wchodzisz - widzisz ze temat nie odpowiada ci bo chcialas pogadac o stereotypach pechowej trzynastki czy polaka pijaka - skoro to nie o tym to wychodzisz... dobrze ze choc kilka osob zrozumialo o co mi chodzi, np "75", "lilulas", "mietek wirażka" "marzja" "Madagaskar1" "senioritka _5_ " "Sweet Dreams" "luelle" areszta spadac :P hehe

Gość pina kolada
"A to pisanie w gazetach - ot tak się pisze. Tak jak w wypracowaniach : "jak wszyscy wiemy" , "każdy wie" , "najwspanialszy poeta". Bez namysłu , zeby woda sie lala. Nic sie na to chyba nie poradzi" ( 75 ) to mogl by byc wniosek na podsumowanie tego tematu nie no.. caly czas mnie zastanawia dlaczego tyle osob nie zrozumialo o co mi chodzi.. ale juz wiem dlaczego! to wy jetsescie tymi co tak bezkrytycznie przyjmują kazdą wykreowaną przez media opinię a pomiewaz niegdy nie mieliscie swojego zdania niepotraficie zrozumiec ze moze byc inaczej, ze mozna porozmawiac o tym ze cos nam sie nie podoba mimi, ze wiekszosc ludzi ma takie zdanie ( nie swoje) , wiem musztardo i cala reszto - rozum8em was i nei potępiam :) tema was przerosl ( a napewno przerosl tego ktory sie pode mnie podszyl) a teraz odnosnie tamatu : natknelam sie kiedys na zdjecie Rubika sprzed 5-10 lat w jakiejs gazecie i zaskoczylo mnie jak to zdjecie zostalo podpisane ( napewno widzialyscie to zdj, delikatnie mowiac - brzydki facet) wyobrazcie sobie ze , o dziwo!, nikt nie podpisal "piękny i utalentowany..." tylko cos o przeciętności ( ok, niepasuje pisac ze facet byl /i jest/ brzydki wiec ten eufemizm byl jak najbardziej na miejscu, tyle ze na takie cos tylko raz sie natknelam no ale wyjatki potwierdzaja regułe, gazety, media wciskaja nam kit a ze jest duzo osob ( na tym forum tez) bezwolnych, ktore nie chca odstawac od reszty - powtarzaja to dalej co do cosmopolitana... haha ale sie czasami mozna usmiac z tych tekstów... a i rozwala mnie jak serwują czytelniczklom "strony z nagimi ekstra przystojniakami" a tam..

Gość pina kolada
(musialam przerwac) .. a tam nie facet tylko jakas lalka: czasami nawet nie trzeba sie specjalnie przypatrywać zeby zauważyć dokonywane wczesniej w jakims programie do grafiki korekty ich twarzy.. jak maski! albo goście w typie.. no nie wiem czy to typowi "amerykanscy chlopcy" ( jesli tak to wspolczoje bardzo tamtejszym kobietom ..) : pociągła końska gęba, i poldlugi , falowane wlosy.. masakra........