Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 pina kolada

OBALMY STEREOTYPY!!!!!!!!!!

Polecane posty

Go艣膰 Fanka kubusia
ale jes chodzi o wyglad,to wiadomo ze kazdy bedzie mial swoje zdanie:o Jedni lubia rybki a inni akwarium:o

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 prosze o usu
a wra偶enie nie r贸wna sie w wi臋kszo艣ci przypadk贸w podnieceniu ?? PS - te偶 nie uwa偶am BP za przystojniaka - i wcale nie popadam w paranoj臋, 偶e ze mn膮 jest co艣 nie tak :-p po prostu mam inny gust, po co wy si臋 tym "zamartwiacie" ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Fanka kubusia
a ja wole jesc te rybki;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 75
ja mo偶e troch臋 nie na temat , ale wkurza mnie pismid艂o "cosmopolitan". Co miesiac pisza tam "ah oh b膮d藕 cosmo , bad藕 cosmo , obciagnij swojemu facetowi tak i zr贸b to i ubierz si臋 tak i r贸b to a nie rob tego , to gozorpalisz do bia艂o艣ci". Innymi s艂owy - zrezygnuj ze swojego stylu , zrob si臋 "na co艣" , zosta艅 jego niewolnic膮 , bo inaczej nie b臋dzie ci臋 chcia艂. I wmawia si臋 m艂odym dziewczynom , 偶e tylko wtedy maj膮 wartos膰 , jak co drugi samiec na ulicy za ni膮 si臋 ogl膮dnie. Li i jedynie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pina kolada
tak wi臋c okre艣li艂am co mam na my艣li pisz膮c o "stereotypach" - powszechnie panuj膮ce opinie - w tym sesie s膮 to stereotypy i na ten temat sie ju偶 nie b臋d臋 wypowiada膰. xyzet - ja si臋 nie ekscytuj臋, w przeciwienstwie do Ciebie nie rumieni臋 si臋 ani nic mi nie staje... :P poprostu zace艂am temat, jasli nie masz nic do powiedzenia to wyjd藕 musztarda - to zaloz sobie topik o obalaniu tego typu stereotyp贸w , m贸j jest o czym innym a Alexa przyzna艂a si臋 do tego do czego wi臋kszo艣膰 z Was si臋 boi przyzna膰, przynajmniej zrozumia艂a ide臋 tego tematu; "Kiedy wszyscy m贸wi膮, 偶e Brad Pitt jest przystojny, a ja uwa偶am, 偶e jest lalusiowatym knypkiem, to zaczynam si臋 zastanawia膰 "A mo偶e to oni maj膮 racj臋, mo偶e ja si臋 nie znam". I ludzi powtarzaj膮 to, 偶eby nie czu膰 si臋 wyobcowanym" prawda ze kazdemu bedzie sie podobal kto inny dlatego jak juz pisalam nie chce sie z nikim klocic, jak ktos uwaza ze ten czy ta sa ok to niech sobie zachowaj膮 opinie dla siebie, a ja chcialam poczytac o innych opiniach obalaj膮cych tego typu powszechne opinie widze ze prawie nikt niezrozumial o co mi chodzilo :) np B.P wg mnie nie jest przystojny, wrecz przeciwnie i tyle. moja opinia, nieobchodzi mnie ze np musztarad sie z tym nie zgadza a xyzelowi podoba sie uroda typu A.P - mnie INTERESUJ膭 TYLKO OPINIE ZAPRZECZAJ膭CE TYM POWSZECHNYM OPINIOM i tyle , wpisujcie jak cos macie, jak cos wg was jest glupio powtarzane przez media a wy sie z tym nei zgadzacie a nie intereuj膮 mne wypowiedzi o tym ze komus tam jednak sie podoba B.P - bo to znaczy ze ma tak臋 opieni臋 jaka istnieje powszechnie a mnie, jeszcze raz napisz臋 to, nie interesuj膮 te powszechne opinie - bo je znam tylko zaprzeczanie im!!! kapiszi?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pina kolada
艂owco Jeleni - straszny jele艅 z ciebie.. albo 艂o艣.. we藕 zjed藕 i wstydzi艂 by艣 si臋 odzywa膰 ..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 75
mnie te偶 na przyk艂ad troch臋 denerwuje to "ah biedna kinga rusin... oh niedobra hanka smoktunowicz , lis te偶 niedobry , ale ta hanka.....przyjaci贸艂ce m臋偶 a dobi艂a". Nie wiadomo , jak to by lo , nie wiadomo , kiedy sie zacz臋li 偶re膰 i o co , niewiadomo , czy kinga taka 艣wieta i czy lis taki zly - ale we wszystkich mediach "oh biedna kinga"

Udost臋pnij ten post

pina kolado wyrazi艂em sw贸j pogl膮d ,a ty od razu 偶yczysz sobie 偶ebym wychodzi艂 wi臋c wychodz臋 protestuj膮c w ten spos贸b przeciwko stereotypowi wszystkowiedz膮cych m膮drali艅skich takich jak ty :p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pina kolada
hahahha :) 75 - jeszcxze lepiej jak pisz膮 " 45 sexy trik贸w o jakich nawet nie slyszalas!!!!" i to samo co w poprzednim numerze , albo "opinie 100 facet贸w o tym co by chcieli abys zrobila im w 艂贸zku" i to samo co 2 miesiace temu tylko tym razem opinia "a" jest podpisana "grzegorz, lat 24" a poprzednio cytowa艂 "jan 32" haha... ( czesto przegladam bo przyjaciolka kupuje a mnie wciaga ta gazeta choc w 100% sie z Tob膮 zgadzam , jest niesamowicie glupia.. )

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Alexxxa
Opr贸cz tego wszystkie 艣rodki masowego przekazu lansuj膮 tez臋, 偶e kobiety nie maj膮 dzieci, bo robi膮 karier臋. A tymczasem wiele z nich nie ma, bo ich na to nie sta膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pina kolada
xyzet: papa

Udost臋pnij ten post

d na ko艅cu :p nawet przeczyta膰 nie potrafisz m膮drali艅sko :o G艂upia gazeta dla g艂upich czytelnik贸w :p No to pa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 75
no dok艂adnie to - co lubi膮 faceci - i r贸b co lubia , bo inaczej bedziesz star膮 panna ; a kawalek dalej - weso艂e singielki , ah jak dobrze byc singlem jeden wielki bajzel

Udost臋pnij ten post

A czego mam si臋 wstydzi膰?. Ale rozumiem, jak si臋 dyskutuje o bulwar贸wkach, nie godzi si臋 wskakiwa膰 na tak wysokie diapazony. Nic to ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pina kolada
nie chce gadac z takimi osobami co ja tylko z osobami ktore pisza na temat, mozesz napisac, "ja uwielbiam B.P ale ten i ten jest wbrew powszechnej opinii taki a taki" - i juz rozmawiamy :) bo o tym jest topik a nie o tym ze Ty niepotrafisz zrozumiec jego sensu..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pina kolada
jeleniu - tak, gadamy o bulwarowkach i tym co wmawiaj膮 naiwnym, niemaj膮cym wlasnego zdania ludziom, nie podoba mi sie opinia o liszowskiej - wampie ale do niej samej nic nie mam wiec jej nie obrazam, natomiast mam na tyle szacunku do tej osoby o kt贸rej Ty chcia艂es rozmawia膰 ze nie b臋d臋 podejmowa膰 tego tematu i w ogule wydaje mi sie to nie na miejscu, mniejsza z tym kto jakie ma zdanie na ten temat.

Udost臋pnij ten post

musztardo wr贸ci艂em tylko po to 偶eby rzuci膰 pomys艂,a mianowicie ochrzcijmy j膮 minaem pinda kolada :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lilulas
Ludzie kieruj膮 si臋 stereotypami od zawsze, to u艂atwia 偶ycie, daje jaki艣 punkt odniesienia... Ikon膮 urody jest np. Kate Moss. Kobiety maj膮 w tym momencie u艂atwione zadanie. Nic tylko przej艣膰 na diet臋 400 kalorii, zafarbowa膰 w艂osy na blond, w艂o偶y膰 obcis艂e d偶insy, botki, zrobi膰 glamurowy makija偶 i czeka膰 na ksi臋ci贸w z bajki... 呕artuje oczywi艣cie, mam dzisiaj angielski humor... :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lilulas
No w艂asnie, nie rozumiem dlaczego powszechnie si臋 uwa偶a 偶e francuzi sa cudowni w 艂o偶ku. Mam na ten temat zgo艂a odmienne zdanie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hindukusz23
Ktoby powiedzia艂... zawsze my艣la艂am, 偶e te nacje, nazwijmy 艣r贸dziemnomorskie to gor膮ce typy... :-) Ale nie znam 偶adnego francuza i nie moge zweryfikowa膰 czy stereotyp czy nie. Mo偶e trafi艂as na nieodpowiedniego francuza?? :-)

Udost臋pnij ten post

stereo typy sie tworzy na pewien koteryjno-korzystny uklad i puszcza w lud. odpowiednio manipulujac jego swiadomoscia. stereotyp to takze relatywizm czyli dr Yakyll i msr Hyde czyli dwa \" glosniki w jednym Ludziu ,dwoistosc , relatywizm oceny osoby - stad falszywe autorytety.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zabaione211
W艂osi s膮 najlepsi. Pami臋taj膮 o grze wst臋pnej.. :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marzja
Stereotypy! Polska to kopalnia stereotyp贸w.... Niestety... Gdyby艣my uwolnili si臋 od takiego sterotypowego my艣lenia by艂oby nam 艂atwiej...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Berrtinka
To wierutna bzdura, ze francuzi to zabojady! Zabie udka to ceniony przysmak, ale je sie go niezwykle rzadko... Kolejny streotyp :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ankamyk
Czy uwa偶acie , 偶e ludzie na w贸zku robi膮 jeszcze te rzeczy? Wiele os贸b uwa偶a, 偶e po wypadku to ju偶 kaplica... Bzdura!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 julita-julita
Ja tak wcale nie uwa偶am... Nie znam nikogo na w贸zku, ale... Ale przecie偶 ludzie na w贸zku maj膮 te偶 dzieci, wi臋c jakie艣 偶ycie seksualne maj膮, nie?? :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 julita-julita
I znowu wi膮zanie seksu z prokreacj膮... Typowe polskie my艣lenie...

Udost臋pnij ten post