Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fioletowo Liliowa

Naloty na chatę z prawnikiem?

Polecane posty

Hej wam, słyszał ktoś z was o \"nalotach\" na chałupy i sprawdzaniu legalnego oprogramowania i mp3? Przeżył to ktoś? I w ogóle czy niedozwolone jest TRZYMANIE ściągniętej muzyki w domu, czy ROZPROWADZANIE? Bo mi wydaje się, że to drugie..

\"naloty\" się zdarzają, ale tylko keżeli policja ma wobec ciebie adekwatne podejrzenia, np.że rozprowadzasz nielegalne oprogramowanie, czyli mówiąc krótko jesteś dealerem. w domu wolno trzymać kopię orginalnej płyty dla siebie (ale musisz miec orginał), muzykę też chyba wolno ściągać, tylko nie można rozprowadzać.

Gość Motodiabliczka
Co do nalotów to tez myślałam ze to bujda dopoki nie doszło do tego w naszym miescie......zrobili nalot na(jak narazie)na jedno osiedle.pech chciał ze moj kumpel na nim mieszka......wpakowali sie mu na chatę dwóch policjantów z prokuratoerm i nakazem.................za każdą mp3 płaci sie 1.50zł a za film 3zł............sprawdzaja nie tylko muze na k0ompie ale tez na płytkach......a ponadto co mnie bardzo zszokowało sprawdzają ci twoje rozmowy na gg-kumpel miał pecha bo rozmawiał o maryśce i zabrali go ze sobą heheh zeby cos powiedział wiecej na ten temat........ niechce nikogo straszyc ale nie ma zartów ..........................

Gość A wczoraj nad miastem
Krakowem widziałam przelatującą na miotle czarownicę. Nie ma żartów! :O:O:O

Gość ale pieprzysz
ze sprawdzali rozmowy na gg...a co to my zyjemy nadal w państwie policyjnym gdzie rozmowy są kontrolowane?? buhahaha :O

Gość to ciekawe
bo ja mam prawo robic kopie muzyki dla siebie i dla bliskich :) wiec na jakiej zasadzie moga mi walic kare ZA POSIADANIE ? chyba tylko za UDOSTEPNIANIE w sieci p2p chociazby klamstwa wielokrotnie powtarzane (tv, prasa0 staja sie prawda i firmy zyjace ze straszenia ludzi (koncerny fonograficzne) o tym wiedza