Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bławatek

Dobry stomatolog w Krakowie-help!

Polecane posty

Gość gość
ja jestem bardzo zadowolony z usług stomatologa dr Cichonia. bardzo fajna obsługa - dzięki nim stwierdziłem, że można polubić nawet dentystę. borowanie, kanałowe czy inne bolesne rzeczy u nich to pikus

Gość gość
ja kilka lat temu trafiłam do Galerii Uśmiechu i powiem wam, że nie zamieniłabym tego gabinetu na żaden inny. Mam świetną opiekę, mogę liczyć na fachową pomoc w każdym problemie z zębami i dziąsłami, poza tym świetna atmosfera, rodzinna i przyjacielska, a to też sprawia, że chce mi się do nich wracać.

Gość gość
Ja mogę polecić p. Aleksandrę Sumarę w Dental Park (http://www.dentalpark-krakow.pl/). Ja jestem bardzo zadowolona z usług w Klinice. Serdecznie polecam

Gość gość
Ja jestem pacjentką kliniki Luxdentica. Oczywiście polecam, bo jest to świetne miejsce, w którym leczy się zęby bez stresu i bólu, w przemiłej atmosferze :) Wszystko to dzięki kompetencjom lekarzy i nowoczesnemu wyposażeniu kliniki. Na stronie http://luxdentica.pl więcej info i wszelkie namiary :)

Gość grażyna212
Polecam z własnego doświadczenia CMP na komorowskiego. Wszystko można załatwić na miejscu, nawet prześwietlenie zęba :) Zostawiam link http://www.cmp.krakow.pl/ :)

Gość gość
Trudno w Krakowie o dobrego stomatologa, który z sercem i zaangażowaniem podchodziłby do pacjentów. Ja dosyć długo szukałam takiego gabinetu, ale znalazłam i muszę tutaj szczerze polecić Indexmedica. Umiejętności lekarzy jak i podejście do pacjentów na najwyższym poziomie.

Gość gość
Odradzam zdecydowanie dr.Morka dr.Bolonowska

Gość patryszkaa
odkąd przeprowadziłam się z Krakowa do Wrocławia, korzystam z usług Dentonici: http://obornikislaskie.dentonica.pl/- przede wszystkim bezpłatne konsultacje, kontaktowość i profesjonalni stomatolodzy z podejściem do pacjenta.

Gość gość
Tu na pewno dobry jak nie najlepszy http://www.studiose.med.pl/ swietni specjalisci w każdej dziedzinie jak o zeby chodzi, ostatnio wstawiałam implant gornej 4 i wyrywałam zęby mądrości , bez zastrzeżen

Gość gość
Ja przychodzę do doktora Wojciecha Klonowskiego www.klonowski-krakow.pl i jak na razie jestem bardzo zadowolona. Mam do zrobienia dosyć spore leczenie które bardzo dokładnie mi omówił również pod względem finansowym. Niestety ale jak nie pyta się dentysty z czego dokładnie wynika cena to sam rzadko kiedy będzie aż na tyle szczegółowy i stąd bierze się naciąganie.

Gość gość
Świetnych specjalistów mają w klinice Luxdentica na Ruczaju. Leczyłam tam kompleksowo zęby, a teraz systematycznie chodzę na przeglądy. Jest to jedyne miejsce w Krakowie, które mogę zdecydowanie polecić każdemu, kto szuka wysokiej jakości usług i przyjaznej, bezstresowej atmosfery :)

Gość gość
Ja, leczę swoje zęby w tym gabinecie - http://www.stomatologiacichon24.pl/ i jak na razie jestem bardzo zadowolony. Zawsze bałem się chodzić do dentysty, jednakże gdy odwiedziłem to miejsce, przestałem.

Gość JarekGr
Nie jestem w stanie wskazać Ci konkretnego dentysty, gdyż tych jest wielu. Z doświadczenia wiem, że Ci najlepsi pracują w renomowanych gabinetach, a ten można znaleźć przy ul. prof. Adama Rożańskiego 52 (DENTAL PARK). Leczę w nim zęby od trzech lat i z efektów jestem bardzo zadowolony. Za miesiąc pozbędę się aparatu ortodontycznego i będę mógł cieszyć się prawidłowym zgryzem :-D.

Ja z żoną chodzimy do Beaty Świątkowskiej https://stomatologiaswiatkowska.pl, niestety przez swoje wcześniejsze zaniedbanie musiałem zrobić implanty, z których jestem zadowolony. Żona ma zęby w lepszym stanie, więc u Świątkowskiej je leczy i nie narzeka.

Gość gość
Mogę zdecydowanie polecić panią dr Katarzynę Klimecką, przyjmuje w klinice Luxdentica na Ruczaju. Bardzo fajna pani doktor, kompetentna, uśmiechnięta i doświadczona. Potrafi zająć się nawet zestresowanym i przestraszonym pacjentem - takim jak ja :) Ma super podejście, no i jej umiejętności też sprawiają, że czuję się "w dobrych rękach"

Gość gość
Mam po sąsiedzku właśnie klinikę Luxdentica, czasem przechodząc widzę że spory tam ruch, opinie mają bardzo dobre, ale którego lekarza wybrać? Mam do zrobienia bardzo dużo, chciałbym zęby wybielić, mam na pewno też do wstawienia 2-3 koronki, 2 implanty i kilka ubytków... Roboty na co najmniej pół roku. I czy ktoś tam się leczył może ratalnie (płatność na raty)? Bo też finansowo chyba mnie to może przerosnąć. A zęby koniecznie muszę jak najszybciej doprowadzić do porządku.

Gość Klient14
Nie polecam Waldemara Wiechy z Nowej Huty gdyz śmierdział gdy się nachyla nad pacjentem. Trudno powiedziec czy to śmierdział on czy też rękawiczki były niehigieniczne.

Gość Drzewko5
Dentamax w Krakowie, wyposażenie gabinetu profesjonalne, dbają o czystość i higienę. Ale zachowanie personelu pozostawia dużo do życzenia. W innych gabinetach u innych stomatologów nie spotkałam się z takim zachowaniem w stosunku do klientów. Po przyjściu na pierwszą wizytę pojawił się klient-znajomek, "Ten już wszystko wie". Następnie Pani Kucharska przy kliencie i o kliencie do recepcjonistki "Ten nie wie o co chodzi". Pan Ryżanowski "Też Rak". Takie zachowanie u stomatologów!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Najlepsza jest Anna Gregorczyk, która przyjmuje w non-stop dent przy ul.Pawiej. Kompetentna a przy okazji delikatna i empatyczna.

Gość Agnieszka128256
Do leczenia próchnicy polecam Ci klinikę Beauty Dent na ulicy Wrocławskiej 80. Profesjonalnie podchodzą do sprawy i są bardzo mili. Od roku chodzę tylko do nich. :)

Nie wiem czy to wina polozenia, ale do Dentamax w Krakowie przychodza jakies wychudzone pijaki, oblesni, ze az strach tam czekac w poczekalni.

Gość daria855
Jeśli szukasz naprawdę dobrego stomatologa to wybierz się do Studia SE https://www.studiose.med.pl/ , korzystam z nich już kilka lat i jestem zadowolona. Sympatyczny personel z indywidualnym podejściem do klienta. Nie mogę powiedzieć o nich złego słowa.

Gość gość
Faktycznie Klinika Luxdentica jest godna polecenia. To świetne miejsce, byłam tam kilka razy i za każdym razem byłam zadowolona z wizyty. Miejsce jest nowoczesne, ładne, przyjazne pacjentom. No i świetnie wyposażone w najnowszej generacji sprzęt, np. mikroskop do leczenia kanałowego. Miałam leczone zęby z jego wykorzystaniem i zdecydowanie polecam :)

Gość polina9902
w Krakowie mamy duzo roznych klinik, ale dla mnie zawsze najlepsza jest Dental Park, poniewaz tylko tam znalazlam pomoc, ktorej szukalam. sprawdz sobie ich oferte, jesli interesuje cie konkretny zabieg, ale tak czy siak oni dopiero wszystko odpowiednio do twoich zebow.

Gość gość
wszystko fajnie tylko daleko jak piernik, to jest Modlniczka az, sprobuj sie tam dostac po pracy w korkach, masakra

Gość TomcioR
No ja wlasnie tez lubie wiedzieć ze mój denstysta est gdzies blisko w razie czego a nie na końcu swiata :/ i ze jak cos to w każdej chwili mogę do niego podejść (a miałem już kiedyś taka sytuacje ze potrzebowałem denstysty na JUŻ), takze tylko Scandinavian Clinic jak dla mnie – centrum miasta, plac szczepanski, i lekarze swietni, w każdym razie ci na których ja trafiam, wygugluj sobie jak szukasz

Gość gość
Dobrzy stomatolodzy są w LuxMed. Teraz dla osób z Krakowa mają fajną promocje. Mając u nich pakiet medyczny można za 49 zł dokupić sobie pakiet stomatologiczny Komfort.

Gość Aniaa382
Najlepsi stomatolodzy przyjmują w Villa Dentica. Chociaż trafiłam tu przypadkiem, zatrzymałam się na dłużej i wcale nie żałuję. Dzięki temu moje zęby są w świetnych rękach.