Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedwabnna

CZY JEDWAB W PLYNIE DAJE TAKI SAM EFEKT JAK NABLYSZCZACZ W SPRAYU?

Polecane posty

Gość jedwabnna

Chce sobie kupic cos do nablyszczania i wygladzania wlosow. Wiem, ze jedwab wygladza i ujarzmia sterczace wloski, z kolei nablyszczacz nadaje mega polysk. Ale moze nie warto kupowac dwoch osobnych produktow, tylko np. sam jedwab? Czy on tez daje m ega polysk na wlosach????

Gość jedwabnna
Prosze pomozcie!

Gość truska_weczka
Jedwab jest 100% lepszy. Nie dosyc ze wloski wygladaja pieknie to on je jeszcze pielegnuje.POlecam Ci BioSilk- rewelacja !!!

Gość zalezy jakie masz włosy
i jak zareagują na kosmetyki. Moim zdaniem powinnas spróbować sama na swoich włosach, nie jest to duży wydatek. Moze się okazac że Twoje włosy będą po którymś specyfiku tłuste lub nienaturalne

ja mam pytanko lubię sobie czasem wyprostować włosy (chociaż mam proste:P, ale nie tak gładkie jak bym chciała) po wyprostowaniu nałożony jedwab takie powalające efekty . . . ale, jeśli ja niczym nie utrwale wyprostowanych włosów, to po wyjściu na dwór od razu mi szopieją:O. Czy na jedwab mogę jeszcze popryskać lakierem :D ??? Czy to nie będzie za dużo i nie da odwrotnego efektu.???

Gość oj spróbuj to się przekonasz

Gość jedwabnna
Ja kupilam sobie jedwab Silker, UNA, podobno najlepszy (lepszy od Biosilk). Zastanawiam sie jeszcze nad nablyszczaczem w sprayu Goldwella. Jak myslicie, kupic czy nie?

Gość oj spróbuj to się przekonasz

ja tez polecam silker una dosc drogi ale strasznie wydajny,a co do tego nablyszczacza to moze odpusc sobie mozesz za bardzo przeciayc wloski,no ale sprobuj,ja sama na sobie zauwazylam ze gdy umyje wloski i wysusze suszaka to po prostowaniu sa o wiele ladnieszcze niz jak czekam az same wyschna

Gość ciekawaaaaa
A gdzie kupic? Tylko w salonie? Może w rossmanie?? Ile kosztuje Silker a ile Biosilk? Dzięki :)

ja za silker placilam 50 zl w salonie za 150 ml a biosilk9-10 zl za 10ml, na allegro jet taniej ale oplaca sie tylko przy wiekszej ilosci.Pozdrawiam

Gość czy ten jedwab mozna kupic
w zwyklej drogerii np rossman czy tylko u fryzjera?

ja mam taką poradę: zamiast obciążać włosy kosmetykami, które działają \"do następnego mycia\" (taki też jest jedwab w płynie, jego działanie nawilżające jest dość znikome) kupcie sobie dobrą maskę i dbajcie o włosy, a wtedy same zaczną się błyszczeć. Inaczej będziecie musiały używać \"nabłyszczaczy\" przez cały czas, a włosy bez nich będą w coraz gorszym stanie... pozdrawiam.

Gość jedwabnna
Ja uzywam masek i odzywek do wlosow zawsze! Ale to nie wystarcza. Do tego mam takie krotkie sterczace wloski dookola glowy, jakby pourywane. To sa nowe wlosy, ktore odrastaja, ale wyglada to komicznie, jakbym sie nie czesala. Chce to wygladzic jedwabiem. Ja kupilam Silker na allegro, za 35 zl.

Gość zosia_samosiaaaaaa
a ktory jest lepszy silker czy biosilk ???

Gość Biosilk rulez
zdecydowanie lepszy jest Biosilk, po silkerze bylo tak, jakbym go w ogóle nie użyła Biosilk za 150ml kosztuje w salonie fryzjerskim (tylko, nie wiem czy na allegro jest) ok 140zł ale warto nakłada się niewielką ilość na mokre włosy, przed prostowaniem, a nie na SUCHE po prostowaniu!! wtedy nie "sianowieja" etc bo są na ciepło utrwalone a odżywki obowiązkowo też, tyle że do prostownicy jakich by się odżywek nie używało, jedwab musi być żeby nie wysuszyć włosów

Gość zosia_samosiaaaaaa
napalilam sie na ten jedwam :) a czy on poprawia kondycje wlosow,dziala jak dobra odzywka czy tylko nablyszczacz ? i jak go nie uzyje to dalej bedzie siano czy widoczna bedzie po jakims czasie poprawa w wygladzie wlosow?

Gość zosia_samosiaaaaaa
helle - co to znaczy dobra maska ? pozesz cos polecic fajnego ?

Gość Biosilk rulez
Biosilk zdecydowanie poprawia kondycje włosów, oprócz tego że są lśniące i gładkie, chroni przed przesuszeniem prostownicą przede wszystkim dobra maska dla mnie to z serii Gliss Kura - jedwabna seria i maska perłowa Gliss kur do włosów brżowych - genialna przerabiałam wcześniej wszystkie Loreala (ampułki w salonine za 50zł jedna również) i nic - zdecydowanie Gliss Kur do moich włosów jest najlepszy myślę, że zanim zrujnujesz się na Loreala czy inną drogą firmę zaczynającą ceny od 75żł wzwyż, lepiej wypróbować Gliss za ok 17-20zł i sprawdzić, może akurat i do ywoich włosów będzie cudowna :)

a mi jedwab z biosilka uratowal moje sianowate włosy, więc jak najbardziej polecam:)

Gość julenka
czyty sie dobrze czujesz z ta waga? ja mam 164 i waze 47 kilo i che przytyc do 53 a ty masz 175 i chcesz wazyc 45?