Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupia dziewczyna...

przyjaciolka? nie=/ wrog!

Polecane posty

kurde pewna dziewczyna uwaza sie za moja przyjaciolke...opowiada niestworzone historie choc ja i tak wiem ze to klamstwo...ciale klamie innych wiec mnie tez...ale ona mowi ze innych do zartow ale ja i tak juz nie raz sie zawiodlam ...jest okropna...najbardziej mnie wkurza ze ona mieszka w innym miescie co ja i tam spotyka sie z jedna dziewczyna , spi u niej itp...wnerwia mnie to bo mnie obgaduja i wogole...

Gość mkmk
Ja miałam podobny problem. Mieszkały koło mnie dwie koleżanki. Zawsze uważałam, że one bardziej się lubią i tak było. Chodza do tej samej klasy, a ja jestem o rok starsza. Ale teraz jedna z nich wyprowadziła się dalej bardzo mi szkoda, że juz tutaj nie miesza. Ale w końcu teraz chyba z tego wyrosłyśmy, ponieważ teraz lubimy się w 3.

my wszystkie w 3 chodzimy do jednakowej klasy..w szkole wszytsko jest ok bo ta jedna ma tam swoja kolezanke a my jestesmy we dwie...nie zalezy mi jakos bardzo ta przyjazni tej jedenj co sie ze mna kumpluje bo jest falszywa i nic nie warta...ale wkurza mnie to

Gość to forum dla kobiet ...
wiec spadajcie na swoje forum, bo nic tu po was